petros198999
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό το tinder ξέρει κανένας έχει βγάλει κανείς γκομενακια από εκει
Εχεις απολυτο δικαιο... αν εχετε χρονο και βαριεστε μπειτε και καντε παιχνιδι αλλα νομιζω πως 1 ευρω να αφηνατε στην ακρη ανα ωρα οσο ασχολειστε θα γαμουσατε πιο πολλα μουνια σε μπουρδελα...Μάγκες όσο και να ψάξετε στο νετ δύσκολο να βρείτε γκόμενα της προκοπής. Με τις κωλοκαργιόλες τις ελεηνίδες για να γαμήσεις πρέπει να το παίζεις γκλαμουράτος , με γνωστούς , πορτοφόλι κλπ κλπ κλπ
Μετά ερχεται μια ηλικία που θέλουν να παντρεφτούν και κάθονται να τις γαμήσουν ακόμα και αλβανοί.
ποιο απο αυτα τα σαιτ ειναι με συνδορμη?Από badoo, twoo, & Tinder θα έλεγα ότι το Tinder είναι το λιγότερο μάχιμο .. Δεν έχει τόσο μεταmilf (+40 μέχρι 50) σε σχέση με τα άλλα, νομίζω ότι παίζει πιο δυνατά στις ηλικίες 30-40.
Έτυχε να έχω βγει με 2-3 από εκεί χωρίς να έχει γίνει κάτι .. Ίσως να μην το χειρίστηκα σωστά εγώ ? Δεν ξέρω ..
Ίσως ότι για να κάνεις προφίλ στο Tinder πρέπει να έχεις αναγκαστηκά Facebook, οπότε δεν σε πέρνει για πολλά-πολλά, γιατί οι γκόμενες παίζει να είναι πιο "σφιγμένες", τι να πω .. δεν ξέρω ..
Η ουσία είναι ότι από badoo & twoo έχω σφυρίξει μπόλικες μίλφ, με καλύτερα ποσοστά επιτυχίας στο twoo που αν κ 3 μήνες εκεί, έχω χώσει όσες έχωσα από το badoo τα τελευταία 2μιση χρόνια ..
Πάντως στο εξωτερικό που βρέθηκα πριν μια βδομάδα, τα γκομενάκια στο Tinder στην πέφτουν ανελέητα .. Απλά εγώ δεν είχα χρόνο (επαγγελματικό ταξίδι με συγγενή) - πήρα όμως viber & whatsApp στο πολύ χαλαρό ..
viber ,whatsapp?? καλά εκεί παίζουν μόνο οι επαφές σου, τι εννοείς???
εσυ πληρωνεις για μυνηματα και τσατ σε αυτα τα σαιτ?
απο tinder μια γνωστη μου βρηκε εναν και πηδιουνται.απο φεισμπουκ ξερει κανεις τι παιζει γενικως?όχι φυσικά .. (αν εννοείς για badoo & twoo)
Tinder είναι free για την ώρα, δεν έχω δει "συνδρομές" κ λοιπές χρεώσεις ..
Viber k whatsApp είναι free για όλους ..
απο tinder μια γνωστη μου βρηκε εναν και πηδιουνται.απο φεισμπουκ ξερει κανεις τι παιζει γενικως?
απο το νετ ειναι λιγο πιο περιεργα τα πραγματα συνηθως.απλα ρωταω μηπως εχουν αλλαξει τον τελευταιο καιρο.παλια ελαχιστες απανταγαν.τον λογο δεν τον γνωριζωΑπο παντου παιζει αμα η γκομενα γουστάρει εσενα και την φάση τυπε. Απλα ειναι τα πράγματα
Ξερει κανεις σας για ποιο λογο τα σαιτ γνωριμιων σε ολο τον κοσμο δεν λειτουργουν γενικως τοσο καλα οσο οι γνωριμιες εξω real life?
εχω ρωτησει και αλλα παιδια απο εξωτερικο και μου ειπαν πως ειναι χαμενος χρονος γενικως.τωρα οσο για το θυμα τι εννοειςΗ άποψη που έχω επειδή ταξιδεύω 6-7 φορές τον χρόνο εκτός Ελλάδος, είναι διαφορετική .. Μόνο εδώ δεν δουλεύουν γιατί είμαστε ολίγον τι υποκριτές κ "ψιλοψευτάκια" ..
Εξω βλέπω ότι οι άνθρωποι (κ των 2 φίλων) είναι πιο συνειδητοποιημένοι, πιο ρεαλιστές κ ειλικρινείς ..
Σου λένε εκαρχής τι θέλουν, τι ζητάνε .. Εδώ η άλλη στο παίζει ιστορία, για να μην της βγει το όνομα ότι είναι εύκολη κ έτσι ..
Ενώ κατά βάθος θέλει να περάσει καλά 2-3 βδομάδες κ μετά στο "παίζει θύμα" για να την κάνει ..
...τωρα οσο για το θυμα τι εννοεις
εχει πολλες τετοιες εκει εξω.και εγω παλια τις επαιρνα στα σοβαρα.καλος μαλακας ημουν και του λογου μου.φαινεται οτι εχεις εμπειρια απο γυναικες.τις εχει φαει με το κουταλιεννοώ ότι ψάχνει αφορμή για να στο παίξει "αδικημένη" και άλλα τέτοια για να την κάνει ... ότι ο άλλος την "γλέντησε" για να περάσει καλά κ να κάνει το κέφι του και άλλα τέτοια πολλά ..
Ενώ στην ουσία και αυτή το ίδιο έψαχνε ..
μα για σαιτ αμερικης μιλαω και εγω.τυπου okcupid.ισως να ειναι καλυτερα απο εδω.αλλα ποσο καλυτερα?το facebook εχει ψωμι,ομως οπως κ στην κανονικη σου ζωη παιζει ρολο που θα επιτεθεις κ πως θα κινηθεις.αν εχεις ονομα "μεγαλο καυλι" η "γαμαω καριολες"μην περιμενεις πολλα.αν δεν εχεις καν φωτο σου το ιδιο.αν απευθυνεσαι σε χαζογκομενες με 5000 λαικ που σουφρωνουν τα χιλια κ βγαζουν καθε 5 λεπτα selfie και κανουν check in κ οταν χεζουν παλι μην περιμενεις πολλα.απο τις 20 που μιλας λογικα οι 19 θα σε αγνοησουν(κ μπαζα μεσα)μια αν θα βγαλεις κονε κερδισμενος εισαι.επισης στο εξωτερικο(κυριως αμερικη)τα site γνωριμιων εχοουν πολυ περισσοτερες ευκαιριες.μπορει να δεις γυναικες θεομουνα να ψαχνιυν για ραντεβου κ το δηλωνουν.εδω κ μια μετρια σου λεει δεν ειναι το στυλ μου οι γνωριμιες απο εδω.κ το μουνι της βρωμαει μπουγιουρντι
εχει πολλες τετοιες εκει εξω.και εγω παλια τις επαιρνα στα σοβαρα.καλος μαλακας ημουν και του λογου μου.φαινεται οτι εχεις εμπειρια απο γυναικες.τις εχει φαει με το κουταλι
εχεις εμπειρια .δεν κανω πλακα.πιστευεις οτι ψαχνονται οσο εμεις η οτι το αποζητουν με τον ιδιο ζηλο?με το ναυαγια τι εννοεις 26 ειμαιδεν ξέρω αν έχω εμπειρία (είμαι 43) από γυναίκες, αυτό που ξέρω κ στο λέω πλέον με απόλυτη βεβαιότητα, είναι ότι :
1. Υπάρχουν πολλές αγάμητες εκεί έξω..(λίγο σωστός να είσαι κ να έχεις τον τρόπο κ βράδυα ελεύθερα να 'χεις να γ@μάς )
2. Υπάρχουν πολλά .. ναυάγια. Μα πάρα πολλά ..