Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η άποψη που έχω επειδή ταξιδεύω 6-7 φορές τον χρόνο εκτός Ελλάδος, είναι διαφορετική .. Μόνο εδώ δεν δουλεύουν γιατί είμαστε ολίγον τι υποκριτές κ "ψιλοψευτάκια" ..

Εξω βλέπω ότι οι άνθρωποι (κ των 2 φίλων) είναι πιο συνειδητοποιημένοι, πιο ρεαλιστές κ ειλικρινείς ..

Σου λένε εκαρχής τι θέλουν, τι ζητάνε .. Εδώ η άλλη στο παίζει ιστορία, για να μην της βγει το όνομα ότι είναι εύκολη κ έτσι ..
Ενώ κατά βάθος θέλει να περάσει καλά 2-3 βδομάδες κ μετά στο "παίζει θύμα" για να την κάνει ..

Μιλάς σωστα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξέρω αν έχω εμπειρία (είμαι 43) από γυναίκες, αυτό που ξέρω κ στο λέω πλέον με απόλυτη βεβαιότητα, είναι ότι :

1. Υπάρχουν πολλές αγάμητες εκεί έξω..(λίγο σωστός να είσαι κ να έχεις τον τρόπο κ βράδυα ελεύθερα να 'χεις να γ@μάς )
2. Υπάρχουν πολλά .. ναυάγια. Μα πάρα πολλά ..

καλα για το 2. εισαι ακομα πιο σωστος και το εχω προσεξει και εγω έχουμε γεμισει τρελές

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
εχεις εμπειρια .δεν κανω πλακα.πιστευεις οτι ψαχνονται οσο εμεις η οτι το αποζητουν με τον ιδιο ζηλο?

Νομίζω ότι δύσκολα βγαίνει το   :zfuck:  :fuck1:  :fuck2:  από το μυαλό της γυναίκας .. Όλες το έχουν στο μυαλό τους για να επιβεβαιώνονται λόγω της ανασφάλειάς τους .. Επειδή εδώ κ 3 μήνες είμαι άνεργος κ κυκλοφορώ (παίζω πολύ νετ) δεν μπορεί να φανταστείς τι γινεται στις ηλικίες 40-50 ..

Οι περισσότερες χωρισμένες με παιδιά κ λιγότερο οι ανυπαντρες ..

Όλες έχουν κοινό στόχο .. Να έχουν ένα αξιοπρεπή τύπο που να καλύπτει τα κριτήριά τους κ να "χαλαρώνει τους ενδοιασμούς τους" (βλέπε αμάξι, εμφάνιση, στέκια που κυκλοφορεί, κλπ) για να γκομενίζουν μαζί του (κοινώς πήδημα ..)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το facebook εχει ψωμι,ομως οπως κ στην κανονικη σου ζωη παιζει ρολο που θα επιτεθεις κ πως θα κινηθεις.αν εχεις ονομα "μεγαλο καυλι" η "γαμαω καριολες"μην περιμενεις πολλα.αν δεν εχεις καν φωτο σου το ιδιο.αν απευθυνεσαι σε χαζογκομενες με 5000 λαικ που σουφρωνουν τα χιλια κ βγαζουν καθε 5 λεπτα selfie και κανουν check in κ οταν χεζουν παλι μην περιμενεις πολλα.απο τις 20 που μιλας λογικα οι 19 θα σε αγνοησουν(κ μπαζα μεσα)μια αν θα βγαλεις κονε κερδισμενος εισαι.επισης στο εξωτερικο(κυριως αμερικη)τα site γνωριμιων εχοουν πολυ περισσοτερες ευκαιριες.μπορει να δεις γυναικες θεομουνα να ψαχνιυν για ραντεβου κ το δηλωνουν.εδω κ μια μετρια σου λεει δεν ειναι το στυλ μου οι γνωριμιες απο εδω.κ το μουνι της  βρωμαει μπουγιουρντι

ΡΕ Φιλε η αμερικη ειναι αλλη φάση ειναι χρονια μπροστα εκει πέρα τι σχέση εχουμε εμεις με αυτους

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
καλα για το 2. εισαι ακομα πιο σωστος και το εχω προσεξει και εγω έχουμε γεμισει τρελές

Φίλε έχουμε γεμίσει με τύπισες που έχουν θέματα κ είναι αγάμητες, που η αγαμία κ η μοναξιά της έχει βαρέσει κατακούτελα κ έχουν πάρει ένα 4ποδο κ το παίζουν ιστορία, για να καλύψουν την μαλακία που τους βαράει στο κεφάλι ..

Αντί να βγουν έξω, να φλερτάρουν στην χειρότερη να "φάνε τα στραπάτσα τους" σε μια σχέση, για να δουν κάποια στιγμή τι κάνουν λάθος κ να το φτιάξουν το πράγμα, μου έχουν πάρει όλες από ένα σκυλάκι κ το παίζουν ελευθερες κ ωραίες ..

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που πάτε ωρέ ... Το ράφι γέμισε κ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΕΣ !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε έχουμε γεμίσει με τύπισες που έχουν θέματα κ είναι αγάμητες, που η αγαμία κ η μοναξιά της έχει βαρέσει κατακούτελα κ έχουν πάρει ένα 4ποδο κ το παίζουν ιστορία, για να καλύψουν την μαλακία που τους βαράει στο κεφάλι ..

Αντί να βγουν έξω, να φλερτάρουν στην χειρότερη να "φάνε τα στραπάτσα τους" σε μια σχέση, για να δουν κάποια στιγμή τι κάνουν λάθος κ να το φτιάξουν το πράγμα, μου έχουν πάρει όλες από ένα σκυλάκι κ το παίζουν ελευθερες κ ωραίες ..

χαχα λες να έχουν αγορασει το μαυρο μεγαλοσωμο σκυλι που έλεγε ο λακης33?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Το έχουν ρίξει όλες στην σάλσα, στους χορούς, στον εθελοντισμό και άλλες τέτοιες παπαριές μπας κ βρουν κανένα τύπο κ του φορτωθούν ..

Θυμάμαι είχα γνωρίσει μια τύπισα από το Tinder που ήτανε νόστιμο τεμάχιο, 47άρα χωρισμένη με 2 παιδια .. Δουλειά μέχρι τις 4 (δημόσιο γαρ) άρα είχε χρόνο ..

Τό είχε ρίξει στις γιοκες, στις σάλσες κ όπου αλλου θα μπορουσε να γνωρίζει κάνα γκομενο ..

Η ιστορία ξεκίνησε από την ίδια, μου δινει το τηλ της για να μιλάμε απευθείας ή με μνμ όταν κοιμουνται τα παιδιά της.
Στην αρχή την χαλάει που το κινητό μου γράφει σε greeklish ..
Μετά ..της στέλνω μνμ στο Facebook .. Μου λεει, καλά έχουμε τα κινητά ο ένας του άλλου κ θα στέλνουμε μνμ μέσω FB ?

:headbang: :headbang: :headbang:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εννοείται ότι πήρε τα @@@ .. την μπλοκαρα απο παντου, αφου της εξήγησα πόσο θέματα είχε κ την άφησα να παει να τα βρει ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχ πιάνει ο χορος τυπε για να βγαλεις γκομενα εγω απο παλια το ειχα καταλαβει αυτο  :P

ενταξει παντως και εσυ ησουν λιγο αποτομος. Δεν σου ειπε και τιποτα αμα ηταν μονο αυτο που λες

μην τσακωνεσαι με γυναικες γιατι τσάμπα διωχνεις καβάτζες ποτε δεν ξέρεις μπορει να αναζοπυρωθει κάτι στο ξαφνικο

επρεπε να της πεις ωραια αφου τιποτα δεν σ αρεσει βρες μου εσυ εναν τροπο επικοινωνιας. Και ενταξει δεν χρειάζεται να πεις και πολλα δινεις απευθειας μερος συνάντησης και τα λετε απο κοντα. Αμα δεν θέλει κάτι βρωμαει  εκει εγω δεν θα ασχολιομουν αλλο αμα δεν ηθελε να βρεθουμε απο κοντα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Νομίζω ότι δύσκολα βγαίνει το   :zfuck:  :fuck1:  :fuck2:  από το μυαλό της γυναίκας .. Όλες το έχουν στο μυαλό τους για να επιβεβαιώνονται λόγω της ανασφάλειάς τους .. Επειδή εδώ κ 3 μήνες είμαι άνεργος κ κυκλοφορώ (παίζω πολύ νετ) δεν μπορεί να φανταστείς τι γινεται στις ηλικίες 40-50 ..

Όλες έχουν κοινό στόχο .. Να έχουν ένα αξιοπρεπή τύπο που να καλύπτει τα κριτήριά τους κ να "χαλαρώνει τους ενδοιασμούς τους" (βλέπε αμάξι, εμφάνιση, στέκια που κυκλοφορεί, κλπ) για να γκομενίζουν μαζί του (κοινώς πήδημα ..)
φιλε η λογικη λεει.οτι το πεος ειναι περασμενο στο dna της γυναικας βιολογικα.τι στο διαολο τοσα εκατομμυρια χρονια πεοι τρωγαν.δεν μπορει να μη  το ζητανε.ειναι   geneticaly hardwired πλεον.η μηπως οχι :think:  χαλαρωνει τους ενδοιασμους βλεπε εμφανιση.στεκια κτλπ .που λες.τι εννοεις

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
φιλε η λογικη λεει.οτι το πεος ειναι περασμενο στο dna της γυναικας βιολογικα.τι στο διαολο τοσα εκατομμυρια χρονια πεοι τρωγαν.δεν μπορει να μη  το ζητανε.ειναι   geneticaly hardwired πλεον.η μηπως οχι :think:  

+1000 φιλος ..

όλες έχουν από έναν "καρφωμένο" στο μυαλό τους .. Και κάποιες θέλουν κ ένα δεύτερο κ ανάμεσά στα πόδια τους !!

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
χαχαχ πιάνει ο χορος τυπε για να βγαλεις γκομενα εγω απο παλια το ειχα καταλαβει αυτο  :P

ενταξει παντως και εσυ ησουν λιγο αποτομος. Δεν σου ειπε και τιποτα αμα ηταν μονο αυτο που λες

μην τσακωνεσαι με γυναικες γιατι τσάμπα διωχνεις καβάτζες ποτε δεν ξέρεις μπορει να αναζοπυρωθει κάτι στο ξαφνικο

επρεπε να της πεις ωραια αφου τιποτα δεν σ αρεσει βρες μου εσυ εναν τροπο επικοινωνιας. Και ενταξει δεν χρειάζεται να πεις και πολλα δινεις απευθειας μερος συνάντησης και τα λετε απο κοντα. Αμα δεν θέλει κάτι βρωμαει  εκει εγω δεν θα ασχολιομουν αλλο αμα δεν ηθελε να βρεθουμε απο κοντα.

Φίλε είμαι πολύ μεγάλος για να μου σπάει τα @@@ η κάθε πικραμένη που δεν τα έχει βρει με το ευατό της (πρώτα..)

Όταν η άλλη σου ζαλίζει τα παπάρια για το τίποτα, τότε ας παει από εκεί που ήρθε .. Γεμάτος μουνια είναι ο τόπος ..

Συμφωνώ περί καβάτζας, αλλά είμαι υπέρ της άποψης να κρατάμε χαρακτήρα ..

Ας βρει κανέναν αγαπούλα, κωλοτούμπα να την προσκυνάει κ να βαράει προσοχές ..

Είμαι 1,93, πολυ βαρυς για κωλοτουμπας

Next one please !!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

+100000!

aHyFoQo.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικα μπορει να ήθελε να την παρεις τηλ και να βαριοταν τα μηνυματα. Ο κοσμος ειναι γεματος μνια αλλα δεν ειναι ευκολο παντα να τις γνωρισεις ολες αυτες. Για αυτο καλο ειναι οτι γνωριμια κανει κανεις να μην την πετάει τοσο ευκολα. Εγω ενα σαββατοκυριακο προσφατα ηταν να βγω με μια παρέα (αντρες-γυναικες) και μετα μου ειπε μια φιλη να βγαιναμε μαζι με την κολλητη της αλλα επειδη δεν της έχω και πολυ εμπιστοσυνη γιατι βαριέται ευκολα και θελει να μενει σπιτι σαββατο αλλη τρελα και αυτη τεσπα την πηρα απο το μαγαζι που ημουν με τους αλλους να ερθει και αυτη αμα θελει και το ειχε κλεισει την αλλη μερα μου ειπε οτι την πηρε ο υπνος οτι να ναι  :2funny: :2funny:

δεν τσακωθηκα απλα της ειπα οτι ειναι οτι να ναι και οτι πως εκλεισε το κινητο αφου περιμενε απο μενα μηνυμα / τηλεφωνο για εξοδο τα δέχτηκε γιατι ουτως ή αλλως ετσι εγιναν. Αλλα δεν τσακωθηκαμε απλα η τυπισσα δεν βγαινει σαββατα επειδη δεν γουσταρει τον κοσμο (πραγμα που εμενα με βρισκει αντιθετο) και δεν μου το ειχε πει τοσο καιρο.  :headbang:

ενταξει αμα κανεις παρέα με τέτοιες δεν θα δεις και καμια ασπρη μέρα η αληθεια ειναι οποτε μπαινει στο περιθωρειο. Έχω αλλες γνωστες να παιξω μπάλα δεν μου κανουν τα κολληματα της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα ειμαι αντιθετος με το παρτα μωρη αρρωστη αντε γμησου με τη μια κτλπ με τσαμπουκα και ετσι γιατι ετσι δεν δειχνεις την ανωτεροτητα σου παιρνεις απλα μια παροδικη ικανοποιηση εγωισμου και τιποτα παραπανω. Και η πλακα ειναι πως οπως την λες εσυ μλκω σε λεει και αυτη πισω απο την πλατη σου ενω σε αλλη περιπτωση δεν ειναι σιγουρο οπου και αν το συζητησει γιατι δεν έχεις δωσει δικαιωμα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

τι εννοεις οταν λες.ενδοιασμους τους.αμαξι εμφανιση στεκια

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Εδώ ολόκληρος Γκρέυ billionaire ιδιοκτήτης κολοσσού ,ομορφάντρας και φέτες  ερωτεύτηκε την girl next door.
Αυτές γιατί να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Αλλα ειμαι αντιθετος με το παρτα μωρη αρρωστη αντε γμησου με τη μια κτλπ με τσαμπουκα και ετσι γιατι ετσι δεν δειχνεις την ανωτεροτητα σου παιρνεις απλα μια παροδικη ικανοποιηση εγωισμου και τιποτα παραπανω. Και η πλακα ειναι πως οπως την λες εσυ μλκω σε λεει και αυτη πισω απο την πλατη σου ενω σε αλλη περιπτωση δεν ειναι σιγουρο οπου και αν το συζητησει γιατι δεν έχεις δωσει δικαιωμα.

Ενα λεπτάκι αδερφέ, το πως μιλάω εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι έτσι χύμα είμαι κ έξω .. Καταλαβαίνω το νόημά σου, πίστεψέ με ότι ποτέ δεν έχω βρίσει γυναίκα, όπως ούτε έχω ποτέ χειροδικήσει όσο κ αν με έχει φτάσει εκτός εαυτού ..
Στην περιπτωση που σου ειπα πριν η άλλη ήθελε να μιλαμε με μνμ το βραδυ γιατι κοιμόνταν τα παιδιά της .. Ολα την ενοχλουσαν με το καλημέρα που είχαμε αρχίσει να επικοινωνούμε οπότε εκει το σταματάς (με τρόπο) γιατί ξέρεις ότι αργά η γρήγορα η τύπισα θα στα κάνει τσουρέκια ..
Ούτε καβάτζες θέλω, ούτε δημόσιες σχέσεις με τέτοια άτομα .. Να πάνε να τα κάνουν, εκεί που βρισκουν να τα κάνουν ..

Είμαι γυμνασμένος, είμαι 1.93, έχω την όποια άνεσή μου, αξίζω κάτι καλύτερο να πάρει κ το διεκδικώ ..
Αστες αυτές στην μοναξιά τους κ στην μιζέρια τους ..

Πολλές, by the way, τα κανουν αυτά εσκεμμένα στην αρχή για να σου παρουν τον αέρα κ να έχουν το πάνω χέρι .. Και μόνο που το σκέφτονται έτσι να πάνε στη ευχή της Παναγιάς ..

Να πάνε να βρουν τη θεση τους εκεί ..στο ράφι ..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
τι εννοεις οταν λες.ενδοιασμους τους.αμαξι εμφανιση στεκια

όταν βγεις μαζί τους κ πας με 50άρι παπακι, την πας σε καμιά decadance γειτονιά κ καθήσεις στο coffee island της πλατείας, είναι το ίδιο με το να πας να την πάρεις με το αμάξι (ειδικά αν αυτό μετρά), την πας σε καμιά Γλυφάδα, Κολωνάκι ή Κηφισιά κ την αράξετε σε κανένα επώνυμο στέκι που τυχάνει να σε ξέρουν κ 2-3 (είτε προσωπικό, είτε θαμμώνες) ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom