Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αυτές είναι σκέψεις, δεν είναι διαδικασίες ..
Είναι ο τρόπος που ενεργώ κ με αυτό τον τρόπο από τον Δεκέμβρη μέχρι τώρα με παει καλά ..(είμαι άνεργος κ έχω περισσότερο χρόνο)
καλο  βραδυ.τα ξαναλεμε :orchestra:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η αλλη μπορει να θελει να δει κιολας αμα θα την διεκδικησεις μπορει να το σκέφτεται και έτσι ρε φιλε δεν ξερεις

οποτε αμα τη γουσταρεις τραμπουκιζεις τον άλλον και την γραπώνεις λες και σε αυτη κάτσε καλα θα βγουμε ο κοσμος να χαλάσει και κομπλε  :2funny:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Η αλλη μπορει να θελει να δει κιολας αμα θα την διεκδικησεις μπορει να το σκέφτεται και έτσι ρε φιλε δεν ξερεις

οποτε αμα τη γουσταρεις τραμπουκιζεις τον άλλον και την γραπώνεις λες και σε αυτη κάτσε καλα θα βγουμε ο κοσμος να χαλάσει και κομπλε  :2funny:

φίλε αμα η γκόμενα μιλάει κ με άλλον ταυτόχρονα, εγώ την αφήνω να πάει στο καλό κ στον .. άλλον !!

Ποτέ δεν τραμπουκίζω έναν συναγωνιστή για μια γκομενα .. Δίνω αξία στην γκόμενα κ ενδεχομένως να μην της αξίζει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φίλε αμα η γκόμενα μιλάει κ με άλλον ταυτόχρονα, εγώ την αφήνω να πάει στο καλό κ στον .. άλλον !!

Ποτέ δεν τραμπουκίζω έναν συναγωνιστή για μια γκομενα .. Δίνω αξία στην γκόμενα κ ενδεχομένως να μην της αξίζει

Εγω δεν την άφησα ομως και μου έκατσε αυτο σου λέω.Αμα δεν το κυνηγησεις και λιγο .... γιατι να μην της αξιζει επειδη μιλαει και με άλλον? σιγα δεν ειστε και παντρεμενοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτε εσυ θα άφηνες τέτοια γκομενα πιστευω έτσι τα γράφεις τωρα !!! Εμφανισιακα ηταν εντυπωσιακή και αξιζε το κοπο

λογικο οι ωραιες να έχουν πολλες προτάσεις αμα δεν σε φοβιζει ο ανταγωνισμος δεν ειναι κατι το τρομερο αμα στην αλλη δεν την πέφτει κανεις κάτι τρεχει σημαινει πως δεν κάνει μπάνιο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
εγω μια φορά μιλούσα με μια και αυτη μετα αρχισε να λεει και σε εναν αλλον οτι θα βγουνε ρε και την έπιασα και της έκανα σκηνη επισης ειχα πιασει και αυτον και του ειχα μιλησει ο τυπος αποχωρησε και αυτη τελικα έκατσε σε μενα στο μεταξυ την ειχα ψιλοξεφτυλισει σε αυτον λεγοντας οτι τα ιδια λεει και σε μενα και μου ταζει εξοδους κτλπ :2funny: :2funny: καλο?

για αυτο σου ειπα και πριν εισαι πολυ απολυτος ρε φιλε δεν θελει τοσο ενταξει καθε φορα ειναι αναλογα την περιπτωση και αν σε παιρνει να κάνεις κάτι. Αν δεν σε παιρνει εγω μαζι σου αποχωρεις αλλα πρεπει να το δεις πρωτα.
Ρε μεγάλε διαβάζεις τις παπάτζες που γράφεις?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μαγκες.βγητε εξω.στο ιντερνετ οι γκομενες δεν λενε πολλα απο εμφανιση :hi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μεγάλε διαβάζεις τις παπάτζες που γράφεις?

Αυτα που εσυ θεωρεις παπατζες σε μενα δουλεψαν ομως αυτο ειναι η ουσια. Σιγα μην παρατησεις την γκομενα επειδη την θέλει και άλλος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης ξέχασες να γραψεις οτι κατα βαθος ειμαι καλο παιδι  :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αυτα που εσυ θεωρεις παπατζες σε μενα δουλεψαν ομως αυτο ειναι η ουσια. Σιγα μην παρατησεις την γκομενα επειδη την θέλει και άλλος
Ρε μεγάλε , το θέμα είναι όμως ότι η γκόμενα ασχολιόταν και με τον άλλον. Οπότε δεν ήθελε 100% εσένα. Προσωπικά θα την έστελνα να βρώ μια πιο καθαρή γκόμενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μεγάλε , το θέμα είναι όμως ότι η γκόμενα ασχολιόταν και με τον άλλον. Οπότε δεν ήθελε 100% εσένα. Προσωπικά θα την έστελνα να βρώ μια πιο καθαρή γκόμενα

Και αυτη καθαρη ηταν δεν βρωμούσε. Αφου σου λέω βγηκαμε και τελικα την έφαγα ποιον αλλον ηθελε? κολλατε σε μλκιες.

Και αυτη μπορει να σκεφτει το ιδιο οτι εφοσον δεν θες να την διεκδικησεις αρα δεν την θες τοσο πολυ οποτε με την πρωτη ευκαιρια την κάνεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
το tinder πως το βλεπεται?παιζει να είναι μια καλή επιλογή?έχετε βγάλει τιποτα από εκεί?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
παιδια στα σαιτ γνωριμιων ειναι ολες πυροβολημενες,οι πιο καλες φασεις ειναι οι χωρισμενες με παιδια που απλα θελουν π@@τσα,ως εκει,ολες οι αλλες ειναι για δεσιμο.Προσεξτε προφιλ τυπισσας στο parea.......

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
παιδια στα σαιτ γνωριμιων ειναι ολες πυροβολημενες,οι πιο καλες φασεις ειναι οι χωρισμενες με παιδια που απλα θελουν π@@τσα,ως εκει,ολες οι αλλες ειναι για δεσιμο.Προσεξτε προφιλ τυπισσας στο parea.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν βαριέμαι ποτέ και μαγειρεύω καλά !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ακομα και οι χωρισμενες φιλε κατι θα βρουν για να σου τα πρηξουν.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

Συνημμένα

• screen_20150226_204043.jpg
    screen_20150226_204043.jpg
    180,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

οταν λεω εγω για χορους κάποιοι κοροιδευουν ομως  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom