Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά αυτή η χώρα έχει τους περισσότερους γαμιάδες του πλανήτη. Όλοι μας γαμάμε τόσο που δεν μας μένει χρόνος ούτε για κατούρημα.
Γαμάμε από παντού.

ναι την χούφτα μας εννοείς προφανώς ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι μέσω ίντερνετ αρκεί να παίξεις σωστά με το μυαλουδάκι τους. Και φυσικά μιλάω για μέτριες ή μπάζα οι εμφανίσιμες αν θέλουν παιχνίδια τα έχουν εύκολα γιατί τις παίζουν καθημερινά δεν έχουν ανάγκη από ίντερνετ μόνο αν έχουν καμένο εγκέφαλο ή θέλουν μεροκάματο.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
παιδες ποια site ελληνικα-ξενα ειναι καλα?
εχω μεινει σε εποχες dating.gr :cheesy:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τελικά αυτή η χώρα έχει τους περισσότερους γαμιάδες του πλανήτη. Όλοι μας γαμάμε τόσο που δεν μας μένει χρόνος ούτε για κατούρημα.
Γαμάμε από παντού. Σε λίγο θα ανοίξει θέμα για το Jumbo και τις μαμάδες του.
Τεσπά, αυτές που γαμιούνται είτε από facebook είτε από Badoo είτε δεν ξέρω εγώ από που αλλού, έχουν γαμηθεί τόσο πολύ και από τόσους πολλούς,
που αν οι πούτσες που έχουν φάει ήταν ψήφοι, θα βγαίναν στην Β' Αθηνών.
Αυτά περί τρόπου κλπ.
Την καλημέρα μου

tatsopoulos+gamias+2.jpg

0011.jpg

:rockon:

katazitoymenos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γυναικα με νορμαλ κοινωνικη ζωη και να κυκλοφορει ταυτοχρονα σε σαιτ γνωρημιων ξεχαστε το . γυναικα νορμαλ που να προτιμα να τσαταρει και γκομενικα αλλα ειτε  και κοινωνικα απο το να εχει συντροφο και παρεες στην αληθινη ζωη παλι ξεχαστε το .γυναικα που ψαχνει επιβεβαιωση συν ολα τα προηγουμενα  στα σαιτ και να μετραει στην εμφανηση η να μην εχει σοβαρα προβληματα συμπεριφορας οπως και αλλα προβληματα εκτος ιντερνετ παλι ξεχαστε το . γυναικα που να δηλωνει στα σαιτ ενωτερου επιπεδου μορφομενη και φτασμενη και αλλα παλαβα και ταυτοχρονα να ψαχνεται στα σαιτ και να μην εχει στην ζωη τις αναλογες παρεες και κοινωνικους κυκλους οχι απλα το ξεχναμε αλλα γελαμε προκειται για ανεκδοτο . και γυναικα που να κυκλοφορει εκει μεσα και να μην την εχει γαμησει το μισο ιντερνετ και να μην προκειται να την γαμησει και το αλλο μισο και απλα ψαχνει για μαλακα..και το παζει παρθενοπη παλι το ξεχναμε...

αυτα για οσους ελπιζουν οτι εκει θα βρουν την γυναικα της ζωης τους  για κανενα ξεμπαζομα και να φυγουν τα χονδρα ενα μπουρδελακι ειναι καλυτερη επιλογη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
οποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
τ τηλ μια λησαρας ....εγω δυστηχος τ κανω από αθηνα για να μην μ βρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
καλησπερα μαγκες!!καινουργιο μελος,αλλα παλιος επισκεπτης και πιο παλιος στα σοκακια του αγοραιου ερωτα!!αυτο που μπορω να πω εγω απο την πειρα μου(ειμαι 44)οτι μεγαλυτερη καυλα απ'το να πας με μια αγνωστη  :fuck2: που την εχεις γνωρισει μεσω ιντερνετ και ξερεις οτι ερχεται μαζι σου γιατι γουσταρει να ξεκαυλωσει με εναν αγνωστο δεν υπαρχει!!!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι μέσω ίντερνετ αρκεί να παίξεις σωστά με το μυαλουδάκι τους. Και φυσικά μιλάω για μέτριες ή μπάζα οι εμφανίσιμες αν θέλουν παιχνίδια τα έχουν εύκολα γιατί τις παίζουν καθημερινά δεν έχουν ανάγκη από ίντερνετ μόνο αν έχουν καμένο εγκέφαλο ή θέλουν μεροκάματο.

Μονο μέτριες η μπάζα θα δεχτούν κουβέντα μεσω ίντερνετ. Δοκίμασα μέσω φεις κ πάρα το οτι γαμησα 4 ηταν όλες του 5-7 βαθμολογία. Βέβαια εταζα σοβαρή σχέση κ λοιπές μλκιες μέχρι που τις γαμουσα. Αν ήταν καλή στο σεξ συνέχιζα μέχρι να βαρεθω. Τωρα σταμάτησα γιατί μενω κ σε νησι κ μπορεί να μαθευτεί εύκολα άλλωστε οι πιο πολλοί είναι γνωστοι έστω κ φατσικα εδώ πέρα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μονο μέτριες η μπάζα θα δεχτούν κουβέντα μεσω ίντερνετ. Δοκίμασα μέσω φεις κ πάρα το οτι γαμησα 4 ηταν όλες του 5-7 βαθμολογία. Βέβαια εταζα σοβαρή σχέση κ λοιπές μλκιες μέχρι που τις γαμουσα. Αν ήταν καλή στο σεξ συνέχιζα μέχρι να βαρεθω. Τωρα σταμάτησα γιατί μενω κ σε νησι κ μπορεί να μαθευτεί εύκολα άλλωστε οι πιο πολλοί είναι γνωστοι έστω κ φατσικα εδώ πέρα.
έτσι είναι .πρεπει να τους ταζεις σοβαρά πράματα. τουλάχιστον σε αρκετές για να σου δώσουν το μουνακι τους.πρεπει να δείχνεις ότι είσαι ο κατάλληλος μαλακας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το πρωτο πραγμα με το καλημερα που σου λενε ειναι αν πας για σοβαρα.

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
κατι γινεται απ το φεισμπουκ υπαρχουν μερικα καλα κομματια..περισσοτερο σε π.μ οποιος θελησει.εγω μια καλη κσανθομαλλα σκυλι ξερω απο αθηνα

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
εγω εχω  :zfuck:και κυριες του 5-7(βαθμολογια)και του 8-9!!αναλογα τις καυλες τους,την κατασταση τους  και τον τροπο που θα τις προσεγγισεις!!αν εισαι καλος στο μπλα-μπλα το  :fuck1: :fuck2:το εχεις σιγουρο!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Απο θεσσαλονικη τιποτα  :think:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπουλη εσυ πας με σαπακι,εγω δεν τα γουσταρω αυτα,παρε και το Φακιρη μαζι σου να κανετε χρυσες δουλειες  :grin:
Για να μην σε τρωει η μαλακια σε δυσκολες εποχες,θα φροντιζεις να εχεις και τετοιες καβαντζες.Αλλωστε οπως λεγαν οι αρχαιοι προγονοι μας,σβησθητω της λυχνιας πασα γυνη ομοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom