Maxim Reality
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά γίνεται χαμός αποτι μαθαίνω απο φιλους και γνωστούς. Ειδικά στα social media
με τον δικηγορο του σαιτ (αλεξ) εχεις καμμια σχεση φιλε????Προσωπικη εμπειρια απο Θεσσαλονικη...ειπα να δω και εγω τι παιζει με τις ιντερνετικες γνωριμιες, ασχοληθηκα σοβαρα 10 μερες, συναντησα 2, γαμησα 2 αλλα και οι δυο ειχαν υψος 1,50 και πλατος 1,90...στην μια ηπια πριν την γαμησω 4 ρετσινες στην αλλη δεν θυμαμαι καν, ετσι εκλεισα τον κυκλο μου με το ιντερνετ...αμα θες να γαμησεις γυναικα προσπαθησε το μεσα στην πραγματικη ζωη, αμα θες να τον χωσεις καπου δοκιμασε το ιντερνετ αλλα ειναι για ανθρωπους με αντοχες γιατι προφανως ολες οι γκομενες απο εκει (που θελουν να γαμηθουν και οχι να επιβεβαιωθουν) δεν βλεπονται...
Δλδ μιλήσουμε μερικὰ λεπτὰ καὶ μετὰ κανονίσατε γιὰ γαμήσι κατευθείαν;;παιζει να ναι το πιο (ευκολο) γρηγορο γαμησι που χω κανει ;)
ΝαιΔλδ μιλήσουμε μερικὰ λεπτὰ καὶ μετὰ κανονίσατε γιὰ γαμήσι κατευθείαν;;
Τῆς ἔδωσες δωράκι ἢ ἁπλῶς τὸ κορίτσι ἔπαθε τὴν πλάκα του μὲ σένα;;;
αξειζε ναι και ποτε δε θα πληρωνα... απλα της την έπεσα εχει καυλες και εκατσε η φασηΆξιζε φίλε ή ήταν κανένα μπάζο??
σπιτι της πηγα ναι... δεν ξανα βρεθηκαμε, ξεσκιστηκαμε μεχρι το πρωι και εφυγα, μιλουσαμε απο φεισμπουκ μερικες φορες λεγαμε να βρεθουμε παλι αλλα δεν εκατσεΣυνεχίστηκε ἢ ἦταν μία κι' ἔξω;;;καὶ ὅταν γράφει διεύθυνσι,ἐννοεῖ ἀπὸ τὸ σπίτι της;;;;τέλος πάντων,πες τι ἔγινε!
εδω μια συζητηση που καναμε μετα το γαμησιΠερίεργο...δῆλά δη δέχτηκε νὰ βάλει ἕνα ξένο μέσα στὸ σπίτι της, νὰ τὴν ξεσκίσῃ ὅλο τὸ βράδυ καὶ μετὰ τίποτα;;;
ναι καλο μουνι ειναι, δε γαμαω μπαζα γενικος... γνωστος λογο δουλειας την νυχτα μπαρακια κλαμπ κλπ῾Η ὁποία εἶναι;γιατὶ ἂν εἶσαι πολὺ γνωστὸς ἀλλάζει τὸ θέμα...ὅμως ἦταν καθόλου ὡραία ἢ κανένα μπάζο;;;
μιλησα προχθες στο παρεα.γρ με το νικ kouklitsa1975 39 ετων.
ειναι μια ξανθια σε φωτο,υπιτιθεται οτι μενει στα χανια.
μου ειπε οτι ειναι ανεργη και οτι θελει να ερθει να μεινει
μονιμα στο πειραια,που εχει σπιτι,αλλα δεν εχει τα ναυλα για να ερθει.
μου ζητησε 200 ευρω για το το πλοιο,για να φερει και το ιχ της.
πηρε τα παπαρια μου και με μπαναρισε
tineye.comρε παιδια πως βρισκω μια φωτο που μου εστειλαν αν ειναι πραγματικη ή μουφα???