Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γυναικες ειναι υπερβολικα εγωναρκισσιστικα οντα. απο φυση τους ζωωδης.δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις κερδισμενος αμα ασχοληθεις μαζι τους σοβαρα. Ειδηκα σε αυτη τη χωρα που ειμαστε .διοτι τους το επιτρεπει το συστημα οπως ειναι φτιαγμενο .βεβαια αυτο δεν τον βλεπουν οι αντρες απο την αρχη και την πατανε κανοντας σχεση μαζι τους.ειναι οπως οι γατουλες.αμα τις αφησεις πολυ κοντα στα ματια σου μπορει να στα βγαλουν.τωρα βεβαια με τις καταστασεις εχουν ριξει τις τιμες του αιδοιου τους αρκετα αλλα φαινται οπως βλεπω απο τον περιγυρο μου οτι δεν υπαρχουν αγοραστες τουλαχιστον για τις περισσοτερες.τα σαιτ ειναι γεματα πουτανακια τα οποια παριστανουν τις ψυχουλες.να προσεχετε καποιες ειναι αρκετα πειστικες ηθοποιοι

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Προσωπικη εμπειρια απο Θεσσαλονικη...ειπα να δω και εγω τι παιζει με τις ιντερνετικες γνωριμιες, ασχοληθηκα σοβαρα 10 μερες, συναντησα 2, γαμησα 2 αλλα και οι δυο ειχαν υψος 1,50 και πλατος 1,90...στην μια ηπια πριν την γαμησω 4 ρετσινες στην αλλη δεν θυμαμαι καν, ετσι εκλεισα τον κυκλο μου με το ιντερνετ...αμα θες να γαμησεις γυναικα προσπαθησε το μεσα στην πραγματικη ζωη, αμα θες να τον χωσεις καπου δοκιμασε το ιντερνετ αλλα ειναι για ανθρωπους με αντοχες γιατι προφανως ολες οι γκομενες απο εκει (που θελουν να γαμηθουν και οχι να επιβεβαιωθουν) δεν βλεπονται...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Προσωπικη εμπειρια απο Θεσσαλονικη...ειπα να δω και εγω τι παιζει με τις ιντερνετικες γνωριμιες, ασχοληθηκα σοβαρα 10 μερες, συναντησα 2, γαμησα 2 αλλα και οι δυο ειχαν υψος 1,50 και πλατος 1,90...στην μια ηπια πριν την γαμησω 4 ρετσινες στην αλλη δεν θυμαμαι καν, ετσι εκλεισα τον κυκλο μου με το ιντερνετ...αμα θες να γαμησεις γυναικα προσπαθησε το μεσα στην πραγματικη ζωη, αμα θες να τον χωσεις καπου δοκιμασε το ιντερνετ αλλα ειναι για ανθρωπους με αντοχες γιατι προφανως ολες οι γκομενες απο εκει (που θελουν να γαμηθουν και οχι να επιβεβαιωθουν) δεν βλεπονται...

Πάλι καλά που γάμησες τύπε και δεν σε γάμησαν! Εύγε!

Συνημμένα

• malamatina.jpg
    malamatina.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 18

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σας έχει τυχει ποτέ να βγείτε με κποια απο fb ή chat και μετά το πρώτο ραντεβού να ξεκόψει ξαφνικά; (και ενώ δεν έχεις προλάβει να κάνεις κατι)

γι αυτό με γυναίκα απο chat..απ τη πρώτη μέρα χέρι..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Σας έχει τυχει ποτέ να βγείτε με κποια απο fb ή chat και μετά το πρώτο ραντεβού να ξεκόψει ξαφνικά; (και ενώ δεν έχεις προλάβει να κάνεις κατι)

Μηπως αφησες καμια κλανια τυπε?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Υπάρχουν αυτές που θέλουν απλά επιβεβαίωση. Θυμάμαι μία περίπτωση που έδινε ραντεβού σε καφετέρια στο Πασαλιμάνι. Προυπόθεση να κάθεσαι σε διαφορετικό τραπέζι και να σε κοζάρει από απέναντι πως καπνίζεις , πως πίνεις τον καφέ κτλ. Αν γούσταρε την επόμενη μέρα σε έπαιρνε τηλέφωνο. Κυρίως όμως της άρεσε η Τηλεφωνική μαλακία.
Ωραία γυναίκα πλούσια, αρχόντισα,. Ο άντρας της ήταν έμπορας  στην Αθηνάς. Πούλαγε κοτόπουλα.

:smitten:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Η΄δεν της αρεσες ή πεταξες κανα τουβλο...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν αυτές που θέλουν απλά επιβεβαίωση.

Αν η γκομενα εξαφανιστει τυπε μετα το 1ο ραντεβου απλα δεν γουσταρει.
Αν γουσταρει θα ξαναβγει, αν την μπερεδεψες θα ξαναβγει ακομη μια για να σιγουρευτει αν θα το συνεχισει ή οχι.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αν η γκομενα εξαφανιστει τυπε μετα το 1ο ραντεβου απλα δεν γουσταρει.
Αν γουσταρει θα ξαναβγει, αν την μπερεδεψες θα ξαναβγει ακομη μια για να σιγουρευτει αν θα το συνεχισει ή οχι.

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό τύπε!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όχι ρε τύπε!

Μάγκα μου τι τρίχα είχαμε γλύψει εκείνη την εποχή δεν μπορείς να το φανταστείς!
:bigdick:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Eμενα αδερφε μου ετυχε το εντελως αντιθετο. Βγηκα με καποια απο ενα σαιτ (Ελληνιδα) και μετα εξαφανιστηκα τελειως..
Καλο ειναι και το δωρεαν γαμισι αλλα ....αν το φυλλο ειναι στραβο πας αμεσως πασο

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Eμενα αδερφε μου ετυχε το εντελως αντιθετο. Βγηκα με καποια απο ενα σαιτ (Ελληνιδα) και μετα εξαφανιστηκα τελειως..
Καλο ειναι και το δωρεαν γαμισι αλλα ....αν το φυλλο ειναι στραβο πας αμεσως πασο

σε καταλαβαινω....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Για μένα η μόνη φορά ήταν όταν νταραβεριστηκα κάποτε με μια 48ρα που είχε κόρη σχεδόν στην ηλικία μου... μιλάμε για κάποια που ο άντρας της ήταν ένας τύπος 50 χρονών πολύ πλούσιος... την πήδηξα 3 φορές και μετά χαθήκαμε γιατί έφυγε στο εξωτερικό για πολύμηνη παραμονή... μιλάμε η τύπισσα είχε ό,τι ήθελε στη ζωή της... να δεις φωτογραφίες που πόσταρε στο facebook από τα ταξίδια και τα χλιδάτα εστιατόρια που πήγαινε με τον άντρα της... αγκαλίτσες και φιλάκια, από κάτω σχόλια από γνωστούς τους για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι είναι... μιλάμε άβυσσος η ψυχή της γναίκας...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Η εξέλιξη στις σεξουαλικές συνήθειες μας έχει πιάσει λίγο απροετοίμαστους. Κοινώς, υπάρχουν θηλυκά που ψάχνονται γενικώς (και στο νετ), όχι για σχέση οποιασδήποτε μορφής, απλώς για ένα δυο πηδήματα (αν τους κάνει καποιος κλικ) και μετά πάνε γι' άλλα. Επίσης βαριούνται σαν κι εμάς, επίσης αρέσκονται στην αλλαγή "παραστάσεων". Ειδικά στα dating, καλό είναι να το έχουμε υπόψη μας αυτό για κυρίες που "εξαφανίζονται".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom