mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακου να δεις... να στο θεσω οσο πιο απλα γινεται.
Οι γκομενες πεφτουν οταν "σαστιζουν" ... Μπορεις να εχεις και το καλυτερο μουνι (τουλαχιστον να την ψησεις να βγειτε 2-3 φορες στην αρχη γιατι μετα παιζει να αρχισει να ζηταει τα κερασματα και τα δωρα που εχουμε πει κατα καιρους) αρκει να το "αιφνιδιασεις" ... να της παρεις τον αερα πχ...
Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ... ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι. Δεν γινεται ρε φιλε...πως το λενε... εχει χρονο να σκεφτει η αλλη τι τις λες και τι σου λεει...
Προτιμω να κατσω να κανω προπονηση το στυλακι - την ομιλια μου - τις ατακες μου και το στησιμο μου απεξω παρα να μπω να μαλακιστω σε μια οθονη. Ακομα και αν βρεις την καλη μουνιτσα απο το ιντερνετ θα την βρεις μεσα σε ενα χρονο... ενω σε αυτο το χρονο εγω θα χω βρει 5-6 απεξω. Για να ριξεις μια γκομενα θελει να χεις τολμη και να την ψαρωσεις με ωραιο τροπο.... ανεξαρτητου εμφανισης... αυτο μεσω του ιντερνετ καταλαβαινει αμεσως καποιος λογικος ανθρωπος οτι ειναι σχεδον αδυνατο.
Από το internet μπορείς να της γαμήσεις το μυαλό πολύ πιο γρήγορα.
Αν ξέρεις.
-Παρόλαυτά, συμφωνώ πως ο κανονικός τρόπος καμακιού, ο πλέον "old school", είναι πολύ πιο φυσιολογικός.
Και πιο υγιεινός, διανοητικά, συναισθηματικά, και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς.