Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Εγω οσες εχω δει απο κοντα με γνωριμια τετοιου τυπου η σαβουρα ειταν η τραβελι η παρθενα  :jerking: :jerking: :jerking:
ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GUYS. καταλαβαινετε οτι ο bordelman εβριζε την ωρα και στιγμη!
γι αυτο back to the basics  :rockon:  :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Ελα ρε τύπε...να κάνουμε λίγο πλακίτσα... :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GUYS. καταλαβαινετε οτι ο bordelman εβριζε την ωρα και στιγμη!
γι αυτο back to the basics   :rockon:   :rockon:

δεν θες χειρότερο...και να φαίνεται...πάει στο διάολο...να πάς όμως να κάνεις γλυφομούνι και να σου πετάξει το παπάρι έξω...εκεί τρέχεις και δεν φτάνεις...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

δεν θες χειρότερο...και να φαίνεται...πάει στο διάολο...να πάς όμως να κάνεις γλυφομούνι και να σου πετάξει το παπάρι έξω...εκεί τρέχεις και δεν φτάνεις...
σου τυχε τετοιο ρε?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όχι φίλε μου δεν είναι και έτσι... το νετ και ειδικα το FB ειναι η κοινωνια μας... και χοντρες και μουνάρες.. από όλα εχει ο μπαχτσές ;)

όσο για τα κεράσματα αυτο το λέω πάντα...

πως όλες οι γυναίκες ειναι πουτάνες απλά μερικές ΔΕΝ δέχονται μετρητά... ;)

Ακου να δεις... να στο θεσω οσο πιο απλα γινεται.

Οι γκομενες πεφτουν οταν "σαστιζουν" ... Μπορεις να εχεις και το καλυτερο μουνι (τουλαχιστον να την ψησεις να βγειτε 2-3 φορες στην αρχη γιατι μετα παιζει να αρχισει να ζηταει τα κερασματα και τα δωρα που εχουμε πει κατα καιρους) αρκει να το "αιφνιδιασεις" ... να της παρεις τον αερα πχ...
Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ... ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι. Δεν γινεται ρε φιλε...πως το λενε... εχει χρονο να σκεφτει η αλλη τι τις λες και τι σου λεει...

Προτιμω να κατσω να κανω προπονηση το στυλακι - την ομιλια μου - τις ατακες μου και το στησιμο μου απεξω παρα να μπω να μαλακιστω σε μια οθονη. Ακομα και αν βρεις την καλη μουνιτσα απο το ιντερνετ θα την βρεις μεσα σε ενα χρονο... ενω σε αυτο το χρονο εγω θα χω βρει 5-6 απεξω.  Για να ριξεις μια γκομενα θελει να χεις τολμη και να την ψαρωσεις με ωραιο τροπο.... ανεξαρτητου εμφανισης... αυτο μεσω του ιντερνετ καταλαβαινει αμεσως καποιος λογικος ανθρωπος οτι ειναι σχεδον αδυνατο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης... ΑΠΕΞΩ...ΜΠΟΡΕΙΣ να παρατηρησεις ποια απο τις γκομενες μεσα σε ενα χωρο... ειναι η λιγοτερο κομπλεξικη απο την διπλανη της... Πιστεψε με αυτο δεν κρυβεται... φαινεται απο την μαπα και τις εκφρασεις της τι ρολο θα βαρεσει η αλλη και κατα ποσο θα ανταποκριθει στο καμακι σου... εν παση περιπτωση απεξω μπορεις να εχεις απευθειας χειροπιαστη γνωση κατι το οποιο μπορει να μεγαλωσει τις πιθανοτητες επιτυχιας.... Μπορεις να κρατησεις την ενεργεια σου... να μην πας σε τυπισσες που δειχνουν οτι δεν ψηνονται.... Ριχνεις ενα χαμογελο αρχικα και βλεπεις αν η αλλη στο επιστρεψει (Τεχνικες τετοιες απλες και γρηγορες υπαρχουν αλλα λειτουργουν μονο απεξω)

Αυτο απο το ιντερνετ δεν γινεται... η φωτογραφια ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΗ... ειναι στιγμιοτυπο...

Το ξερω πως απεξω ειναι δυσκολο για τους περισσοτερους... λογω ατολμιας... λογω κομπλεξ... λογω φοβιας μιας αποτυχιας...

Αλλα αν θες κατι καλο... να θυμασαι πως πρεπει να το παλεψεις... να προπονηθεις... και γενικα να το δουλεψεις.

Δεν χτιζεται σε μια μερα η ΡΩΜΗ τυποι... ουτε μπορεις να καθεσαι να ονειρευεσαι οτι σε σενα θα κατσει το λαχειο ενω αραζεις στον καναπε σου.

Βλεπεις τοσους τυπους απεξω οι οποιοι φαινομενικα μπορει να ειναι ΧΑΛΙΑ σε εσενα... και να σερνουν τα καλυτερα ΜΟΥΝΙΑ... Δεν φταινε οι γκομενες που ειναι κακογουστες (για εσενα ) ουτε η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνια... απλα αυτοι οι τυποι το εχουν δουλεψει... οταν εσυ κλεινοσουν στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ... Η ΕΓΩ η ο Α η ο Β....Και τελικα ειναι δικαιο που εχουν αυτες τις γκομενες.

Επισκέπτης
Επισης... ΑΠΕΞΩ...ΜΠΟΡΕΙΣ να παρατηρησεις ποια απο τις γκομενες μεσα σε ενα χωρο... ειναι η λιγοτερο κομπλεξικη απο την διπλανη της... Πιστεψε με αυτο δεν κρυβεται... φαινεται απο την μαπα και τις εκφρασεις της τι ρολο θα βαρεσει η αλλη και κατα ποσο θα ανταποκριθει στο καμακι σου... εν παση περιπτωση απεξω μπορεις να εχεις απευθειας χειροπιαστη γνωση κατι το οποιο μπορει να μεγαλωσει τις πιθανοτητες επιτυχιας.... Μπορεις να κρατησεις την ενεργεια σου... να μην πας σε τυπισσες που δειχνουν οτι δεν ψηνονται.... Ριχνεις ενα χαμογελο αρχικα και βλεπεις αν η αλλη στο επιστρεψει (Τεχνικες τετοιες απλες και γρηγορες υπαρχουν αλλα λειτουργουν μονο απεξω)

Αυτο απο το ιντερνετ δεν γινεται... η φωτογραφια ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΗ... ειναι στιγμιοτυπο...

Το ξερω πως απεξω ειναι δυσκολο για τους περισσοτερους... λογω ατολμιας... λογω κομπλεξ... λογω φοβιας μιας αποτυχιας...

Αλλα αν θες κατι καλο... να θυμασαι πως πρεπει να το παλεψεις... να προπονηθεις... και γενικα να το δουλεψεις.

Δεν χτιζεται σε μια μερα η ΡΩΜΗ τυποι... ουτε μπορεις να καθεσαι να ονειρευεσαι οτι σε σενα θα κατσει το λαχειο ενω αραζεις στον καναπε σου.

Βλεπεις τοσους τυπους απεξω οι οποιοι φαινομενικα μπορει να ειναι ΧΑΛΙΑ σε εσενα... και να σερνουν τα καλυτερα ΜΟΥΝΙΑ... Δεν φταινε οι γκομενες που ειναι κακογουστες (για εσενα ) ουτε η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνια... απλα αυτοι οι τυποι το εχουν δουλεψει... οταν εσυ κλεινοσουν στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ... Η ΕΓΩ [glow=red,2,300]η ο Α η ο Β[/glow]....Και τελικα ειναι δικαιο που εχουν αυτες τις γκομενες.
...η ο Γ η ο Δ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παντως εχω φιλαρακι που γνωριζει μεσω ενος προγραμματος ick λεγεται αν δεν κανω λαθος,πιτσιρικες που τις καλει για καλοκαιρι στην ελλαδα.εχει φερει καλλα κομματια κατα καιρους.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
χαζές είναι;τζάμπα διακοπούλες στο ελλάντα γιατί να μην έρθουν .εχουν και στα μέρη τους ήλιο και θάλασσα;

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Βλεπεις τοσους τυπους απεξω οι οποιοι φαινομενικα μπορει να ειναι ΧΑΛΙΑ σε εσενα... και να σερνουν τα καλυτερα ΜΟΥΝΙΑ... Δεν φταινε οι γκομενες που ειναι κακογουστες (για εσενα ) ουτε η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνια... απλα αυτοι οι τυποι το εχουν δουλεψει... οταν εσυ κλεινοσουν στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ... Η ΕΓΩ η ο Α η ο Β....Και τελικα ειναι δικαιο που εχουν αυτες τις γκομενες.

Σωστος ο παιχτης!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom