Εγω γαμαω τραβελια
οχι ρε...εγώ σε έχω για σοβαρο....
Εγω γαμαω τραβελια
θα γυρισει τυπε
παντα γυρναει η παπια
τυπε πρεπει να αντισταθει στα φασιστακια του σαιτΝαι μην χάσει...
ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GUYS. καταλαβαινετε οτι ο bordelman εβριζε την ωρα και στιγμη!Εγω οσες εχω δει απο κοντα με γνωριμια τετοιου τυπου η σαβουρα ειταν η τραβελι η παρθενα
ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GUYS. καταλαβαινετε οτι ο bordelman εβριζε την ωρα και στιγμη!
γι αυτο back to the basics
να πάς όμως να κάνεις γλυφομούνι και να σου πετάξει το παπάρι έξω...εκεί τρέχεις και δεν φτάνεις...
σου τυχε τετοιο ρε?Ελα ρε τύπε...να κάνουμε λίγο πλακίτσα...
δεν θες χειρότερο...και να φαίνεται...πάει στο διάολο...να πάς όμως να κάνεις γλυφομούνι και να σου πετάξει το παπάρι έξω...εκεί τρέχεις και δεν φτάνεις...
σου τυχε τετοιο ρε?
Ελα ρε τύπε...να κάνουμε λίγο πλακίτσα...
δεν θες χειρότερο...και να φαίνεται...πάει στο διάολο...να πάς όμως να κάνεις γλυφομούνι και να σου πετάξει το παπάρι έξω...εκεί τρέχεις και δεν φτάνεις...
όχι φίλε μου δεν είναι και έτσι... το νετ και ειδικα το FB ειναι η κοινωνια μας... και χοντρες και μουνάρες.. από όλα εχει ο μπαχτσές ;)
όσο για τα κεράσματα αυτο το λέω πάντα...
πως όλες οι γυναίκες ειναι πουτάνες απλά μερικές ΔΕΝ δέχονται μετρητά... ;)
...η ο Γ η ο Δ...Επισης... ΑΠΕΞΩ...ΜΠΟΡΕΙΣ να παρατηρησεις ποια απο τις γκομενες μεσα σε ενα χωρο... ειναι η λιγοτερο κομπλεξικη απο την διπλανη της... Πιστεψε με αυτο δεν κρυβεται... φαινεται απο την μαπα και τις εκφρασεις της τι ρολο θα βαρεσει η αλλη και κατα ποσο θα ανταποκριθει στο καμακι σου... εν παση περιπτωση απεξω μπορεις να εχεις απευθειας χειροπιαστη γνωση κατι το οποιο μπορει να μεγαλωσει τις πιθανοτητες επιτυχιας.... Μπορεις να κρατησεις την ενεργεια σου... να μην πας σε τυπισσες που δειχνουν οτι δεν ψηνονται.... Ριχνεις ενα χαμογελο αρχικα και βλεπεις αν η αλλη στο επιστρεψει (Τεχνικες τετοιες απλες και γρηγορες υπαρχουν αλλα λειτουργουν μονο απεξω)
Αυτο απο το ιντερνετ δεν γινεται... η φωτογραφια ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΗ... ειναι στιγμιοτυπο...
Το ξερω πως απεξω ειναι δυσκολο για τους περισσοτερους... λογω ατολμιας... λογω κομπλεξ... λογω φοβιας μιας αποτυχιας...
Αλλα αν θες κατι καλο... να θυμασαι πως πρεπει να το παλεψεις... να προπονηθεις... και γενικα να το δουλεψεις.
Δεν χτιζεται σε μια μερα η ΡΩΜΗ τυποι... ουτε μπορεις να καθεσαι να ονειρευεσαι οτι σε σενα θα κατσει το λαχειο ενω αραζεις στον καναπε σου.
Βλεπεις τοσους τυπους απεξω οι οποιοι φαινομενικα μπορει να ειναι ΧΑΛΙΑ σε εσενα... και να σερνουν τα καλυτερα ΜΟΥΝΙΑ... Δεν φταινε οι γκομενες που ειναι κακογουστες (για εσενα ) ουτε η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνια... απλα αυτοι οι τυποι το εχουν δουλεψει... οταν εσυ κλεινοσουν στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ... Η ΕΓΩ [glow=red,2,300]η ο Α η ο Β[/glow]....Και τελικα ειναι δικαιο που εχουν αυτες τις γκομενες.
...η ο Γ η ο Δ...
:SΕ ναι.... Ε , Ζ , Η , Θ .... κ.ο.κ επ ' απειρον
Επισης... ΑΠΕΞΩ...ΜΠΟΡΕΙΣ να παρατηρησεις ποια απο τις γκομενες μεσα σε ενα χωρο... ειναι η λιγοτερο κομπλεξικη απο την διπλανη της... Πιστεψε με αυτο δεν κρυβεται... φαινεται απο την μαπα και τις εκφρασεις της τι ρολο θα βαρεσει η αλλη και κατα ποσο θα ανταποκριθει στο καμακι σου... εν παση περιπτωση απεξω μπορεις να εχεις απευθειας χειροπιαστη γνωση κατι το οποιο μπορει να μεγαλωσει τις πιθανοτητες επιτυχιας.... Μπορεις να κρατησεις την ενεργεια σου... να μην πας σε τυπισσες που δειχνουν οτι δεν ψηνονται.... Ριχνεις ενα χαμογελο αρχικα και βλεπεις αν η αλλη στο επιστρεψει (Τεχνικες τετοιες απλες και γρηγορες υπαρχουν αλλα λειτουργουν μονο απεξω)
Αυτο απο το ιντερνετ δεν γινεται... η φωτογραφια ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΗ... ειναι στιγμιοτυπο...
Το ξερω πως απεξω ειναι δυσκολο για τους περισσοτερους... λογω ατολμιας... λογω κομπλεξ... λογω φοβιας μιας αποτυχιας...
Αλλα αν θες κατι καλο... να θυμασαι πως πρεπει να το παλεψεις... να προπονηθεις... και γενικα να το δουλεψεις.
Δεν χτιζεται σε μια μερα η ΡΩΜΗ τυποι... ουτε μπορεις να καθεσαι να ονειρευεσαι οτι σε σενα θα κατσει το λαχειο ενω αραζεις στον καναπε σου.
Βλεπεις τοσους τυπους απεξω οι οποιοι φαινομενικα μπορει να ειναι ΧΑΛΙΑ σε εσενα... και να σερνουν τα καλυτερα ΜΟΥΝΙΑ... Δεν φταινε οι γκομενες που ειναι κακογουστες (για εσενα ) ουτε η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνια... απλα αυτοι οι τυποι το εχουν δουλεψει... οταν εσυ κλεινοσουν στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ... Η ΕΓΩ η ο Α η ο Β....Και τελικα ειναι δικαιο που εχουν αυτες τις γκομενες.