Πρώτο μου μήνυμα εδώ μέσα, αν και είμαι αρκετό καιρό μέλος. Να πω λοιπόν και εγώ εν συντομία τις σκέψεις και τις εμπειρίες μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Το ίντερνετ είναι ο κατάλληλος τρόπος για ξεπέτα, δεν υπάρχουν κοινοί γνωστοί, οπότε μπορείς από το σπίτι σου να προετοιμάσεις το έδαφος με αποτέλεσμα σύντομα να πηδήξεις και να την κάνεις εύκολα χωρίς την παραμικρή επίπτωση. Ιδανικό μέρους για τους απανταχού παντρεμένους (αν και δεν είμαι σε αυτήν την κατηγορία).
Ο τρόπος είναι απλός, αν η άλλη ψάχνεται, τότε με μερικά απλά βήματα, την κάνεις ό,τι εσύ θέλεις. Βέβαια σκοπός είναι να ανακαλύψεις το μπάζο πριν την πάθεις. Οπότε μερικές φωτογραφίες, κρίνονται απαραίτητες (αν και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της "Νατάσας last year"). Βέβαια καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι βασιλεύει η μετριότητα και μπορείς να βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Από γνωστό παρατράγουδο της Πάνιας, το οποίο ψάχνεται, εώς άτομο που μένει σε ίδρυμα, και αναζητάει τις Παρασκευές που βγαίνει, ένα πήδημα (true story και τα δυό).
Τι θα χρειαστούμε λοιπόν για να φτάσουμε σε ένα εύκολο πήδημα με αξιοπρεπής εμφάνιση κοπέλα; Ένα πιασάρικο όνομα, ένα ενδιαφέρον προφίλ, συνοδευόμενο ίσως από φωτογραφία, αποφυγή αναφοράς στον αντικειμενικό στόχο, δηλαδή στο πήδημα, τουλάχιστον στην αρχή και ένα σχετικό λέγειν. Στόχος να γαμήσουμε πρώτα το μυαλό της και μετά αυτήν. Αν την εγκρίνουμε, αν δηλαδή έχουμε πάει σε msn ή facebook, την έχουμε τσεκάρει και τρώγεται, προχωράμε σε τηλεφωνική επαφή. Το πότε θα γίνει αυτή, εξαρτάται από ποια έχουμε απέναντί μας. Μία καλή φωνή, βοηθάει αρκετά. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η συνάντηση, εκεί είναι πλέον τα εύκολα, και με λίγη τύχη, καταλήγουμε εκεί που στοχεύαμε από την αρχή. Καλό είναι να έχουμε δεύτερο κινητό, ίσως τελευταίας τεχνολογίας, με Symbian ή Windows Mobile, έτσι μπορούμε να βάλουμε πρόγραμμα το οποίο θα μπλοκάρει κλήσεις ή μηνύματά της σε περίπτωση που δεν ενδιαφερόμαστε για 2η συνάντηση και μας πρήζει. Καλό είναι επίσης να αλλάζουμε προφίλ σχετικά συχνά.
Όποιος έχει διαθέσιμο χρόνο για κωλοβάρεμα, όποιος δουλεύει κοντά σε υπολογιστή και δεν περνάει η μέρα, μπορεί να περάσει εποικοδομοτικά την ώρα του.
Τηρώντας τα παραπάνω ευλαβικά, μπαίνοντας τους τελευταίους μήνες στο zoo, έχω καταφέρει να πλησιάσω αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ελεύθερες, παντρεμένες με παιδιά, χωρισμένες, χωρισμένες με παιδιά, όλες ψάχνουν αυτό που ψάχνουμε και εμείς. Γκόμενες διανύουν πάνω από 500 χιλιόμετρα για μερικά όμορφα σαββατοκύριακα, γκόμενες έρχονται το ίδιο βράδυ να ξεσκάσουν, ενώ φυσικά πάντα υπάρχουν οι τρελές, στις οποίες σύντομα εξαφανιζόμαστε. Όλα αυτά με το να έχω ένα άδειο προφίλ, με το να μην είμαι κάτι το σπουδαίο από πλευράς εμφάνισης και με το να είμαι 20-25 χρονών. Δεν είμαι και ιδιαίτερα τολμηρός οπότε έχω αποφύγει αρκετές συναντήσεις, όπως και μία από αυτές τις μέρες, όπου μία γύρω στα 40, ήθελε να την πάρω παρέα με τον άντρα της (είμαι σίγουρος ότι επρόκειτο για κορυφαίο κομμάτι η κυρία). Οπότε, ο καθένας μπορεί να περάσει αρκετά καλά εκεί μέσα, με τον σωστό τρόπο και την σωστή τακτική, όλα γίνονται. Έχουμε το ίντερνετ, ας το αξιοποιήσουμε!