Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε παιδες το τιντερ παιζει για λαπτοπ?

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
να σε καλα μαναρι...χλωμο το βλεπω,ειμαι στα βασικα ακομα στο pc!αμα δε βαριεμαι καμια μερα θα το κατεβασω σε ταμπλετ,ευχαριστω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μετα απο αυτα που εμαθα σε ολες Χ θα κανω. Και στις τουριστριες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω νομιζα οτι οι εφαρμογες αυτες ειναι για να γαμανε και οσοι δεν εχουν εντονη κοινωνικη ζωη. Οχι για να διαφημιζονται στις γυναικες αυτοι που ετσι κι αλλιως γαμανε! Δηλαδη το ολο κονσεπτ των σμαρτφον ειναι να φτανει πιο ευκολα στον καταναλωτη ο διαφημιζομενος. Τελειως αχρηστα μαραφετια!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εγω νομιζα οτι οι εφαρμογες αυτες ειναι για να γαμανε και οσοι δεν εχουν εντονη κοινωνικη ζωη. Οχι για να διαφημιζονται στις γυναικες αυτοι που ετσι κι αλλιως γαμανε! Δηλαδη το ολο κονσεπτ των σμαρτφον ειναι να φτανει πιο ευκολα στον καταναλωτη ο διαφημιζομενος. Τελειως αχρηστα μαραφετια!

ακομα θυμαμαι το ποστ του λακη οτι το καμακι στο δρομο ειναι πολυ δυσκολο ακομα κ για εμπειρους παικτες οπως αυτος

το σκεφτομουν τωρα στο σουπερμαρκετ οταν αγοραζα μια φρατζολα μαυρο πολυσπορο ψωμι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ακομα θυμαμαι το ποστ του λακη οτι το καμακι στο δρομο ειναι πολυ δυσκολο ακομα κ για εμπειρους παικτες οπως αυτος

το σκεφτομουν τωρα στο σουπερμαρκετ οταν αγοραζα μια φρατζολα μαυρο πολυσπορο ψωμι
Μονο αυτο εχεις να πεις;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τελικα το τιντερ ειναι για τις γυναικες. Ελαχιστοι αντρες γαμανε απο τιντερ δειχνουν τα στατιστικα αλλα γαμανε πολυ. Οι γυναικες το χρησιμοποιουν για να τους κατσουν πιο ωραιοι αντρες απο αυτους στο κοινωνικο τους περιβαλλον.

Ρε συ,είναι δυνατόν να γαμήσει κάποιος με τέτοια δυσκοίλια φωτο..

k4gAqb7.jpg

Αν δεν είσαι κανάς Kurt Cobain,απαγορεύεται να εχεις αγέλαστες,μιζερες,δυσκοίλιες φωτο στο Tinder.
Όλα αυτα είναι γκομενοδιωχτες..

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6

k4gAqb7.jpg

Αν δεν είσαι κανάς Kurt Cobain,απαγορεύεται να εχεις αγέλαστες,μιζερες,δυσκοίλιες φωτο στο Tinder.

Προφίλ που απορρίπω:

- Μόνο μια φωτογραφία (αυξημένες πιθανότητες ψεύτικου προφίλ ή παντρεμένου)
- Μόνο φωτογραφίες με γυαλιά ηλίου (θέλω να βλέπω τα μάτια)
- Αγέλαστες (το βασικότερο ζητούμενο είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος)
- Φωτογραφίες με ποτό/ναρκωτικά/όπλα στο χέρι

Στη γκρίζα ζώνη βρίσκονται οι φωτογραφίες των εξτριμ σπορ (βάλτε μια αν πρέπει, αλλά όχι παραπάνω)

- Πείτε με ρατσίστρια αλλά απορρίπτονται από την αφετηριά προφίλ που προδίδουν αραβική, ασιατική ή τουρκική καταγωγή. Ανεξαρτήτως καταγωγής προτιμώ τους άντρες με λευκό δέρμα οπότε και οι Κύπριοι δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα μου.Λόγω φήμης, αποφεύγω και τους Ρουμάνους. Οι Ρώσοι δε βρίσκονται στη μαύρη λίστα αλλά δε μιλάνε ελληνικά/αγγλικά οπότε εκ των πραγμάτων υπάρχει μια πρακτική δυσκολία.

Επισκέπτης
Προφίλ που απορρίπω:

Στη γκρίζα ζώνη βρίσκονται οι φωτογραφίες των εξτριμ σπορ (βάλτε μια αν πρέπει, αλλά όχι παραπάνω)

- Πείτε με ρατσίστρια αλλά απορρίπτονται από την αφετηριά προφίλ που προδίδουν αραβική, ασιατική ή τουρκική καταγωγή. Ανεξαρτήτως καταγωγής προτιμώ τους άντρες με λευκό δέρμα οπότε και οι Κύπριοι δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα μου.Λόγω φήμης, αποφεύγω και τους Ρουμάνους. Οι Ρώσοι δε βρίσκονται στη μαύρη λίστα αλλά δε μιλάνε ελληνικά/αγγλικά οπότε εκ των πραγμάτων υπάρχει μια πρακτική δυσκολία.

Δλδ ψαχνεις καποιον να σε αποκαταστατησει?  :think:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Δλδ ψαχνεις καποιον να σε αποκαταστατησει?  :think:

Όχι αλλά η Κύπρος είναι πολύ μικρή. Είναι πάρα πολύ εύκολο να σε δει κάποιος και τοτε καλά ξεμπερδέματα. Απλά δε θέλω περιττά προβλήματα στο κεφάλι μου.

• Like
Αντιδράσεις: npap2

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Όχι αλλά η Κύπρος είναι πολύ μικρή. Είναι πάρα πολύ εύκολο να σε δει κάποιος και τοτε καλά ξεμπερδέματα. Απλά δε θέλω περιττά προβλήματα στο κεφάλι μου.

Bitemeimfresh :grin: :rolleyes: :P  εσυ?

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Προφίλ που απορρίπω:

:rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning1: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

k4gAqb7.jpg

οι σχετικες ερευνεςλενε οτι οι γυναικες προτιμουν φωτο που ο αντρας δε χαμογελαει

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
παιδια, πειτε με μαλακα και πρωτογονο, αλλα επιμενω:

εάν δεν μπορεις να γαμησεις σε αληθιηνες καταστασεις (τυπου γκομενα σε μπαρ πχ), ΔΕΝ θα γαμησεις πολλες φορες ουτε μεσω ιντερνετ! Ολ αυτά που λετε, απλα καθοριζουν μια τυπικη γνωριμια, και δινουν ένα προβαδισμα!
Αλλα κι απ αυτά μπορειτε να χασετε ποντους!

Εάν εχεις κεφια μωρε, και εισαι καπου καλα εξω, εχεις πολλες πιθανότητες να εισαι περιζήτητος για παρεα, όπως και να σαι! Οι χαρούμενοι ανθρωποι με αυτοπεποιηθηση (και μ αυτό δεν εννοω αυτό που νομιζουν πολύ-την ξυνιλα και την δηθενια, γιατι βρωμάνε πλεον αυτά) οι ανθρωποι θα αποζητάνε την παρεα σου-ΤΕΛΟΣ!

Ο γραπτος λογος και οι φωτογραφιουλες είναι σκουπίδια! Εντελως!
Πιαστε κει καμμια κουβεντα, και πειτει ΜΟΝΟ μαλακιες! ΤΙΠΟΤΑ που να στεκει! Σε κάθε ερωτηση απαντηστε αλλα αντι αλλων! Πουληστε τρελα τρολλαροντας!

Είναι ΦΟΒΕΡΟ πως πιανει αυτό, μαγκες! Ειδικα οι παντελως ηλιθιες θα ιντριγκαριστουν...μεσα στο δουλεμα που θα τρωνε, θα βλεπουν 'έναν μυστηριο τυπο'....
Βεβαια μετα μην αρχισετε τα 'ολο βλαμμενες τραβαω' και τετοια...
2-3 γαμησακια και δρομο, παιδια!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
παιδια, πειτε με μαλακα και πρωτογονο, αλλα επιμενω:

εάν δεν μπορεις να γαμησεις σε αληθιηνες καταστασεις (τυπου γκομενα σε μπαρ πχ), ΔΕΝ θα γαμησεις πολλες φορες ουτε μεσω ιντερνετ! Ολ αυτά που λετε, απλα καθοριζουν μια τυπικη γνωριμια, και δινουν ένα προβαδισμα!
Αλλα κι απ αυτά μπορειτε να χασετε ποντους!

Εάν εχεις κεφια μωρε, και εισαι καπου καλα εξω, εχεις πολλες πιθανότητες να εισαι περιζήτητος για παρεα, όπως και να σαι! Οι χαρούμενοι ανθρωποι με αυτοπεποιηθηση (και μ αυτό δεν εννοω αυτό που νομιζουν πολύ-την ξυνιλα και την δηθενια, γιατι βρωμάνε πλεον αυτά) οι ανθρωποι θα αποζητάνε την παρεα σου-ΤΕΛΟΣ!

Ο γραπτος λογος και οι φωτογραφιουλες είναι σκουπίδια! Εντελως!
Πιαστε κει καμμια κουβεντα, και πειτει ΜΟΝΟ μαλακιες! ΤΙΠΟΤΑ που να στεκει! Σε κάθε ερωτηση απαντηστε αλλα αντι αλλων! Πουληστε τρελα τρολλαροντας!

Είναι ΦΟΒΕΡΟ πως πιανει αυτό, μαγκες! Ειδικα οι παντελως ηλιθιες θα ιντριγκαριστουν...μεσα στο δουλεμα που θα τρωνε, θα βλεπουν 'έναν μυστηριο τυπο'....
Βεβαια μετα μην αρχισετε τα 'ολο βλαμμενες τραβαω' και τετοια...
2-3 γαμησακια και δρομο, παιδια!

Πολύ σωστός σε αυτά που λες τύπε.. Μπορείς να γαμήσεις πολλές χαζογκομενίτσες και καλής εμφανίσεως, απλά παίζοντας τον χαλαρό, τον κουλ, τον σταρχιδιστή και τον τρόλερ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom