poustraa28
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kanenas me hodro poutso apo athina gia sex?
eimai 29 oraio paidi me oraia megali kolara
kanenas me hodro poutso apo athina gia sex?
niggers για να σε γαμανε δεν βλεπω να απορριπτεις :S :S :SΠροφίλ που απορρίπω:
- Μόνο μια φωτογραφία (αυξημένες πιθανότητες ψεύτικου προφίλ ή παντρεμένου)
- Μόνο φωτογραφίες με γυαλιά ηλίου (θέλω να βλέπω τα μάτια)
- Αγέλαστες (το βασικότερο ζητούμενο είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος)
- Φωτογραφίες με ποτό/ναρκωτικά/όπλα στο χέρι
Στη γκρίζα ζώνη βρίσκονται οι φωτογραφίες των εξτριμ σπορ (βάλτε μια αν πρέπει, αλλά όχι παραπάνω)
- Πείτε με ρατσίστρια αλλά απορρίπτονται από την αφετηριά προφίλ που προδίδουν αραβική, ασιατική ή τουρκική καταγωγή. Ανεξαρτήτως καταγωγής προτιμώ τους άντρες με λευκό δέρμα οπότε και οι Κύπριοι δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα μου.Λόγω φήμης, αποφεύγω και τους Ρουμάνους. Οι Ρώσοι δε βρίσκονται στη μαύρη λίστα αλλά δε μιλάνε ελληνικά/αγγλικά οπότε εκ των πραγμάτων υπάρχει μια πρακτική δυσκολία.
niggers για να σε γαμανε δεν βλεπω να απορριπτεις :S :S :S
Καρίνα, πως από το στέκι μας ; 280+ μηνύματα πότε και πού τα έγραψες βρε θηρίο ;
Νόμισα πως ήταν σαφές. Αφού δε μου αρέσουν γενικά οι σκουρόχρωμοι. Ούτε έχω πάει με μαύρο. Απλά είναι δύσκολο να το εκφράσεις σε σχέση με την καταγωγή. Δε μπορείς να πεις Αφρικανικής καταγωγής γιατί μπορεί να είναι μαύρος αλλά να είναι Γάλλος, Αμερικάνος, κλπ.
αποριπτεσαι, το επομενο νουμερακι παρακαλωΟ κώλος δεν είναι το ατού μου. Άλλο είναι!
κανα ραντεβουδακι κανεις? η μπα?Είδα φως και μπήκα! Μπορείς να τα διαβάσεις, όπως κάνω εγώ για τον κάθε συνομιλητή μου
Καρίνα ποιο είναι το ατού σου??
Μιλαει 4 γλώσσες και είναι πολύ καλη στο πιάνο τυπε
κανα ραντεβουδακι κανεις? η μπα?
Είστε πάρα πολλοί εδώ μέσα!
Multilingual τύπισσα η Καρίνα.Για την ακρίβεια μιλάω 6 γλώσσες και δεν ξέρω πιάνο.