Καλά τα λες. Δημόσιες οι περισσότερες αλλά και busy milfs, στελέχη του ιδιωτικού τομέα που ψαχνόντουσαν για κάτι γρήγορο και αποτελεσματικό. Από τα ελληνικά έπαιζα και εγώ abult & singles. Τα ποσοστά των όσων έβγαινα ήταν 50% adult friend finder (τότε που δεν είχε ιδιαίτερους περιορισμούς στο να ανταλλάσουν mails οι δωρεάν συνδρομές), 30% alt.com και 20% adult & singles.gr
Νομίζω ότι τα αντρικά ψεύτικα προφίλ ήταν "προνόμιο" των ελληνικών sites και όχι των διεθνών. Στα ξένα είχα πετύχει μόνο 1 ή 2. Πάντως μπορούσες να τα ξεμπροστιάσεις πάραυτα, γιατί τα ραντεβού ήταν πιο εύκολα να κλειστούν (στη πράξη ήθελε 4-5 mails κατά μέσο όρο) και αυτοί λάκκιζαν με τη μία...
MSN εσύ, ε; Θα σε πάω λίγο παλιότερα... ICQ και τα sex rooms του Netmeeting (σ' αυτό έπαιζε και κάμερα) ;)
Μιλάω για ελληνικά ραντεβουδάδικα, φυσικά έξω ήταν ισορροπημένη η φάση, Τα ICQ κλπ, είναι πεδίο που αν το αρχίσουμε, τα πιτσιρίκια (έως 40 δηλαδή), δεν θα καταλάβουν τίποτα. Μου έτυχε φάση που έχουμε βρεθεί ICQ, χαθήκαμε, ξαναβρεθήκαμε adult, ξαναχαθήκαμε, ξαναβρεθήκαμε πρόσφατα από φέις (κοινώς γαμήσια τριών δεκαετιών). Δόξα και τιμή στους κυνηγούς κάθε ηλικίας.