inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ναι γερασα αλλα εγω γκομενα
Εσυ οχι
Ειμαι πολυ ομορφη για να με εχει μονο ενας
Ναι γερασα αλλα εγω γκομενα
Εσυ οχι
Ειμαι πολυ ομορφη για να με εχει μονο ενας
Αντικειμένικά είσαι γαμώ τις γκόμενες.Ειμαι πολυ ομορφη για να με εχει μονο ενας
Παλια....τωρα σιτεψες και εσυ
Μαλακα
Αντικειμένικά είσαι γαμώ τις γκόμενες.
Και μην αρχίσετε τις παπαριές οι άλλοι ότι ειμαι πυρφόρος και αγαπούλας και... και ....
Με αγαπας ομως
Ετσι ειναι τυπε μου!respect για αυτό που είπες φίλε
Να πω και εγω την εμπειρια μου. Γνωρισα 3 απο το vk. Η πρωτη ηταν 40 μετρια σε προσωπο και σωμα αλλα εκανε τα παντα. Οταν λεμε τα παντα τα παντα. Deepthroad μεχρι πνιγμο anal με δονητη οτι ηθελα. Το εκανα 3 φορες μετα τελος. Ειπαμε μετριο σωμα. Η δευτερη ηταν μια 22 αρα απο επαρχια. Μια φορα βρεθηκαμε. Τελειο μουνι που ηθελε εμπειριες. Αυτη μετα την πρωτη φορα που την εσκισα εξαφανιστικε!! Η τριτη παλι 40 αρα μετρια τον εφαγε μια φορα αλλα παλι δευτερη δεν ηθελα οποτε εξαφανιστικα εγω. Αυτα
Οι παλιές καλές εποχές του δεύτερου μισού της 10ετίας του 90, τότε που το ιντερνέτι ήταν στα σπάργανα, ήταν οι καλύτερες γι' αυτό το τύπο παιχνιδιού. Όσες ήταν μέσα τότε (και τα ψεύτικα προφίλ ελάχιστα), ήταν και συνηδειτοποιημένες και αποφασισμένες να φάνε πολύ πούτσο. Adult Friend Finder, το θυμάται κανείς, και ποιές ελληνίδες ήταν μέσα; Τώρα, κλάφτα καλύτερα, περισσότερες πιθανότητες έχεις χτυπώντας έξω, στη πραγματική ζωή.
Οι παλιές καλές εποχές του δεύτερου μισού της 10ετίας του 90, τότε που το ιντερνέτι ήταν στα σπάργανα, ήταν οι καλύτερες γι' αυτό το τύπο παιχνιδιού. Όσες ήταν μέσα τότε (και τα ψεύτικα προφίλ ελάχιστα), ήταν και συνηδειτοποιημένες και αποφασισμένες να φάνε πολύ πούτσο. Adult Friend Finder, το θυμάται κανείς, και ποιές ελληνίδες ήταν μέσα; Τώρα, κλάφτα καλύτερα, περισσότερες πιθανότητες έχεις χτυπώντας έξω, στη πραγματική ζωή.
στελνω μηνυματα στο FΒ και στα περισοτερα οχι μονο δεν απαντανε, αλλα δειχνει οτι δεν τα εχουν διαβασει
αυτο σημαινει οτι οι περισοτερες εχουν μπλοκαρει τα μηυνματα απο ατομα που δεν ειναι στο friend list ?
Να πω και εγω την εμπειρια μου. Γνωρισα 3 απο το vk. Η πρωτη ηταν 40 μετρια σε προσωπο και σωμα αλλα εκανε τα παντα. Οταν λεμε τα παντα τα παντα. Deepthroad μεχρι πνιγμο anal με δονητη οτι ηθελα. Το εκανα 3 φορες μετα τελος. Ειπαμε μετριο σωμα. Η δευτερη ηταν μια 22 αρα απο επαρχια. Μια φορα βρεθηκαμε. Τελειο μουνι που ηθελε εμπειριες. Αυτη μετα την πρωτη φορα που την εσκισα εξαφανιστικε!! Η τριτη παλι 40 αρα μετρια τον εφαγε μια φορα αλλα παλι δευτερη δεν ηθελα οποτε εξαφανιστικα εγω. Αυτα
Δεν ειμαι
Δεν διαφωνω με οτι λες. Ειναι σε πιο site κολλησε ο καθενας
Xμ... Και ναι και όχι. Έπαιζα τότε στο adults και στο singles. Για έναν σημερινό νέο είναι δύσκολο να καταλάβει, άλλες ταχύτητες, σπάνια προφίλ με φωτό (το ντέιτινγκ σάιτ ήταν δύσκολο να γίνει αποδεκτό τότε), καμιά περίπτωση για κάμερα κλπ. Επίσης οι κάτοχοι πισί (τα λαπτοπ ηταν πανάκριβα) ήταν ακόμα λιγοστοί, έπαιζαν πολλές από δημόσιες υπηρεσίες (εξαφανίζονταν από τις 3 και μετά). Το βασικό βήμα ήταν βέβαια το MSN. Προσωπικά, με ένα ποσοστό συνάντησης κάπου στο 20% (οι περισσότερες απλά καυλαντίζανε, αν ήταν και γυναίκες), πέτυχα τρελές συνευρέσεις από άποψη θηλυκών αλλά και κοινωνικής τους θέσης. .