Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Επειδή έχω πάει το λέω. Σε ξαναρωτάω, τι το διαφορετικό έχουν; Πάλι πρέπει να την πέσεις από δω κι από κει, για να σου φέξει.

Εξάλλου τα κλαμπ δε μου αρέσουν. Το να ξελαρυγγιάζομαι στο αφτί της άλλης, να μην μπορώ να πω μια κουβέντα, τα τρώω σπρωξίματα από ένα μάτσο μαντράχαλους και να ξενυχτάω μέχρι τα χαράματα μπορεί να σου φαίνεται σοκαριστικό, αλλά δε με τρελαίνει.

Για αυτό σου έγραψα και για μπαρ τύπε... Δεν έχει τόσο φασαρία κτλ κλτ

Τέσπα ότι σε κάνει χαρούμενο  :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
1,78. Θα το 'θελα να έχω 10 πόντους περισσότερο, αλλά τι να κάνουμε.

Δυσκολα με ενα μετριο υψος να κανεις παχνιδι σε μπαρ και κλαμπ. Εκει τιθεσαι σε αμεση συγκριση με τα αλλα αρσενικα και αν δεν ξεχωριζεις με καποιον τροπο δε λαμβανεις σημασια...

(Εχουν γινει και πειραματα σχετικα αλλα το εχω διαπιστωσει και εγω μεσα απο τα χρονια πειρας μου)

Στα μπαρακια των νησιων βεβαια υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις κανα καραγκιοζιλικι για να τραβηξεις την προσοχη.....αλλη φαση εκεινη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δυσκολα με ενα μετριο υψος να κανεις παχνιδι σε μπαρ και κλαμπ. Εκει τιθεσαι σε αμεση συγκριση με τα αλλα αρσενικα και αν δεν ξεχωριζεις με καποιον τροπο δε λαμβανεις σημασια...

(Εχουν γινει και πειραματα σχετικα αλλα το εχω διαπιστωσει και εγω μεσα απο τα χρονια πειρας μου)

Στα μπαρακια των νησιων βεβαια υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις κανα καραγκιοζιλικι για να τραβηξεις την προσοχη.....αλλη φαση εκεινη.
I rest my case... Εσύ τι ύψος έχεις και το λες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Υπάρχουν κάτι παπούτσια με ψηλές σόλες, αλλά είπαμε. Σιγά μην κάνουμε και πλαστική για να πηδήξουμε το ξέκωλο που κωλοχτυπιέται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
1.78 είναι μία χαρά ύψος. Φοράς και ένα σκαρπινάκι με 2 δάχτυλα τακούνι και είσαι υπερκομπλέ! Απορώ με μερικάπου διαβάζω εδώ μέσα τι μαλακία υπάρχει στον κόσμο!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Υπάρχουν κάτι παπούτσια με ψηλές σόλες, αλλά είπαμε. Σιγά μην κάνουμε και πλαστική για να πηδήξουμε το ξέκωλο που κωλοχτυπιέται.
άστα.τους έχει κάψει το μυαλό  το λαιφσταιλ.ολες εχουν τα ίδια πρότυπα.και αυτοπεποίθηση  Στα ύψη όπως και να είναι  εμφανισιακά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
1.78 είναι μία χαρά ύψος. Φοράς και ένα σκαρπινάκι με 2 δάχτυλα τακούνι και είσαι υπερκομπλέ! Απορώ με μερικάπου διαβάζω εδώ μέσα τι μαλακία υπάρχει στον κόσμο!
Για σκέψου όμως τι παπάδες θα έκανα με 1,86 ύψος.  ;) Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
άστα.τους έχει κάψει το μυαλό  το λαιφσταιλ.ολες εχουν τα ίδια πρότυπα.και αυτοπεποίθηση  Στα ύψη όπως και να είναι  εμφανισιακά
Σε αυτό δε φταίει το lifestyle, αλλά τα λιγούρια που δίνουν αξία στα μπάζα. Για κάτσε να απαξιώναμε όλοι όσες το παίζουν ιστορία και να δεις πόσο θα πέφτανε οι μύτες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Για σκέψου όμως τι παπάδες θα έκανα με 1,86 ύψος.  ;) Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.

Τύπε εσύ με 1.86 είσαι καλύτερος από τον εαυτό σου με 1.78, αλλά εσύ με 1.78 αν έχεις καλό πρόσωπο και είσαι γυμνασμένος είσαι καλύτερος από κάποιον που είναι 1,90 και για την πούτσα. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σε αυτό δε φταίει το lifestyle, αλλά τα λιγούρια που δίνουν αξία στα μπάζα. Για κάτσε να απαξιώναμε όλοι όσες το παίζουν ιστορία και να δεις πόσο θα πέφτανε οι μύτες.
όσο υπάρχει  Τηλεόραση  θα υπάρχουν  και  Αυτά.είναι  πολύ  ευαίσθητες  Στην πλύση  εγκεφάλου οι γυναίκες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μύστη αυτά είναι βλακείες... αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι όχι ύψος
Την έχω. Αλλά θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη. Αν η άλλη  δε θέλει να γαμηθεί, όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις, θα πέφτεις πάνω σε τοίχο. Ο μόνος λόγος που η αυτοπεποίθηση σου είναι χρήσιμη είναι ότι οι γυναίκες είναι παθητικές από τη φύση τους. Χωρίς την αυτοπεποίθηση δε θα έκανες κίνηση σε αυτές που σε γουστάρουν ήδη, οπότε δε θα γάμαγες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ακριβως τοσο ειμαι εγω τυπε.Οταν λες θα εκανες εννοεις στο μπασκετ;Για κει ωραια ειναι,οντως βοηθαει και ευχαριστιεσαι να παιζεις αν σ αρεσει το αθλημα.Περαιτερω δε νομιζω,κανονικα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ακριβως τοσο ειμαι εγω τυπε.Οταν λες θα εκανες εννοεις στο μπασκετ;Για κει ωραια ειναι,οντως βοηθαει και ευχαριστιεσαι να παιζεις αν σ αρεσει το αθλημα.Περαιτερω δε νομιζω,κανονικα.
Δηλαδή στο πέσιμο δε σε έχει βοηθήσει το ύψος; Δεν έχεις περισσότερα πράσινα φώτα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Την έχω. Αλλά θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη. Αν η άλλη  δε θέλει να γαμηθεί, όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις, θα πέφτεις πάνω σε τοίχο. Ο μόνος λόγος που η αυτοπεποίθηση σου είναι χρήσιμη είναι ότι οι γυναίκες είναι παθητικές από τη φύση τους. Χωρίς την αυτοπεποίθηση δε θα έκανες κίνηση σε αυτές που σε γουστάρουν ήδη, οπότε δε θα γάμαγες.
η παθητικότητα  τους δεν νομίζω  Ότι είναι  μέρος  του φυσικού αλλά  του τεχνιτού περισσοτερο.επαναπαύονται  ίσως να ταίριαζε  περισσοτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom