Dating site alert ! Ακούστε συναγωνιστές θράσος οι badoo διαχειριστές. Μια γκόμενα βλήμα, περί τα 25, αυτές που στο προφίλ τους γράφουν προσβλητικά σχόλια για τους άνδρες, του στυλ, μακριά τα λιγούρια, σε σύντομη συζήτηση που έκανα μαζί της, άρχισε να με διαολοστέλνει :o, χωρίς καν να την προσβάλω ή να την βρίσω
Και δεν σταμάτησε εκεί....Έκανα αναφορά στο badoo για προσβλητική συμπεριφορά
Τα αλάνια του badoo, παρόλο που το σάιτ είναι από τα χειρότερα και κερδίζει πάρα μα πάρα πολλά χρήματα, χρεώνοντας για χρήση πολλών υπηρεσιών, μου έστειλαν μήνυμα ότι αν δεχθούν αναφορά για παρόμοια συμπεριφορά θα μου κλείσουν τον λογαριασμό. Εγώ λέω να το κυνηγήσω και να τους στείλω την συζήτηση με την γκόμενα, και από εδώ και πέρα αν τους στέλνω κι εγώ αναφορές για να καταλάβουν ποιος είναι ο καλός συνομιλητής και χρήστης και ποιος ο κακός. Εν τω μετάξύ είναι φανερό ότι υπερπροστατεύουν τις γκόμενες διότι είναι αυτές που ουσιαστικά τους παρέχουν τα κέρδη, φυσικά από χρήματα που σπαταλάνε οι άνδρες για κόινς προκειμένου να τσατάρουν με τις τύπισσες.
Στο μεταξύ στέλνουν σε μένα μήνυμα για κακή συμπεριφορά (οϊμέ) που ήμουν και καλός πελάτης τους για ένα 2μηνο.
Έχει καταφέρει κανείς να επικοινωνήσει μαζί τους δια τηλ ; Αν το ξέρετε γράψτε το, για να τα ακούσουν λιγάκι και να μην στέλνουν με το παραμικρό μήνυμα για κακή συμπεριφορά, κάθε φορά που μια καμένη γκόμενα τους στέλνει αναφορά.