Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Τι ηλικία έχεις; Εγώ συνέχεια κάνω match με πολύ καλά μωρά. Απλά το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα βγαίνεις ραντεβού και δύσκολα βγαίνουν σε φάση να γαμηθούν.

29 ειμαι , married , δεν έχω πολυ χρονο , ένα τρίωρο καθημερινές και ΣΚ τπτ
.. Μια με γουστάρει για φιλο απο το tinder γιατι μου λέει οτι ειναι ελεύθερη και ψάχνει για ελεύθερο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Λοιπόν σκέφτηκα μια καινούρια χακιά για Τίντερ. Πας και φτιάχνεις άλλα προφίλ-κλώνους στο fb. Όταν εξαντληθεί το ημερήσιο όριο με το ένα, μπαίνεις από το άλλο. Έτσι μπορείς να κάνεις τα διπλάσια likes ημερησίως. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω. Απλά θα πρέπει να βρω και ένα τρόπο για να μην ξανακάνω like τις ίδιες. Μάλιστα δε χρειάζεται και να ξέρουν ότι έχεις πολλαπλά προφίλ, γιατί όταν ανταλλάσσετε στοιχεία, τους δίνεις μόνο το κανονικό ;)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Λοιπόν σκέφτηκα μια καινούρια χακιά για Τίντερ. Πας και φτιάχνεις άλλα προφίλ-κλώνους στο fb. Όταν εξαντληθεί το ημερήσιο όριο με το ένα, μπαίνεις από το άλλο. Έτσι μπορείς να κάνεις τα διπλάσια likes ημερησίως. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω. Απλά θα πρέπει να βρω και ένα τρόπο για να μην ξανακάνω like τις ίδιες. Μάλιστα δε χρειάζεται και να ξέρουν ότι έχεις πολλαπλά προφίλ, γιατί όταν ανταλλάσσετε στοιχεία, τους δίνεις μόνο το κανονικό ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μύστη έχεις πολύ πλάκα πραγματικά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Σου άρεσε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μην κάνεις  όλα αυτά.απλα πεισε τους φίλους στο φεις να κάνουν λαικ εκ μέρους  σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
μην κάνεις  όλα αυτά.απλα πεισε τους φίλους στο φεις να κάνουν λαικ εκ μέρους  σου.
Ε? Δηλαδή να τους δώσω τους κωδικούς μου από τα προφίλ-κλώνους να μπαίνουν να κάνουν λάικ; Μετά το match ποιος θα το συνεχίζει; Και οι ίδιοι τι θα κερδίσουν;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ε? Δηλαδή να τους δώσω τους κωδικούς μου από τα προφίλ-κλώνους να μπαίνουν να κάνουν λάικ; Μετά το match ποιος θα το συνεχίζει; Και οι ίδιοι τι θα κερδίσουν;
απο τα δικα τους προφιλ στο φεισ.τι κερδίζουν?  Το οτι βοηθησαν ενα φιλο.αν είναι δύσκολοι κόψε τους ενα σταθερό μεροκάματο η πεστους τους οτι θα κόψετε από φίλοι.δημιούργησε τους ενοχές και έτσι.ξέρεις πως είναι αυτα.κάτι θα ξέρεις γι'αυτούς που δεν θέλουν να το μάθουν  οι άλλοι.είναι ένα γερό χαρτί για να ξεκινήσεις την παρτιδα

petros preveza

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλο παιχνιδι γινεται μεσω FB. Τις βρισκω στο BADOO κλπ στελνω μηνυμα και εαν τελικα μιλησουμε μετα απο μερικα μηνυματα ζηταω FB.Εκει εχω ενα εικονικο και κανω παιχνιδι. Φυσικα χοντρες προβληματικες μπαζα πεφτουν με την μια μπορω να πω. Δεν ειμαι απαιτητικος, να γαμησω θελω οχι συντροφο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλο παιχνιδι γινεται μεσω FB. Τις βρισκω στο BADOO κλπ στελνω μηνυμα και εαν τελικα μιλησουμε μετα απο μερικα μηνυματα ζηταω FB.Εκει εχω ενα εικονικο και κανω παιχνιδι. Φυσικα χοντρες προβληματικες μπαζα πεφτουν με την μια μπορω να πω. Δεν ειμαι απαιτητικος, να γαμησω θελω οχι συντροφο.
χοντρές. αδυνατες .μικρές .μεγάλες.όλες το ιδιο δύσκολες ειναι.έχω ένα φίλο προσπαθεί να ρίξει μια100κιλη ποσο καιρό αλλά δεν πέφτει με τιποτα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Δηλαδή πιο παλιά τι έκανε; Παρακάλαγε 200κιλες να του κάτσουν;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
'Ετσι για ενημέρωση το tinder δεν μασάει από πολλαπλούς λογαριασμούς.Θα πρέπει να έχεις διαφορετικό κινητό για κάθε λογαριασμό που ανοίγεις στο tinder........gatakia.........

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δηλαδή πιο παλιά τι έκανε; Παρακάλαγε 200κιλες να του κάτσουν;
ως εκατό εχει πάει.βέβαια πλέον έχει αλλαξει και δεν πολυασχολειτε με χοντρες.δεν τον συναρπάζουν όσο παλιά.ειναι και σε άλλη χώρα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
'Ετσι για ενημέρωση το tinder δεν μασάει από πολλαπλούς λογαριασμούς.Θα πρέπει να έχεις διαφορετικό κινητό για κάθε λογαριασμό που ανοίγεις στο tinder........gatakia.........
Μια χαρά και γίνεται... Απλά εσύ δεν το έκανες σωστά. ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
ως εκατό εχει πάει.βέβαια πλέον έχει αλλαξει και δεν πολυασχολειτε με χοντρες.δεν τον συναρπάζουν όσο παλιά.ειναι και σε άλλη χώρα.
Πρόκειται για το φίλο σου που μένει τώρα Βέλγιο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ολες δύσκολες  είναι.έχουν δύο .τρεις αντρες η κάθε μια.δεν υπάρχει γυναίκα που να μη μπορεί να βρει άντρα.όποια παραπονιέται  το κάνει αδαρτη .drama queen μόνο για την προσοχη.είτε είναι άσχημη.χοντρή η ομορφη.ολες τους έχουν στα πόδια τους

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγώ το λέω είναι χαμένος χρόνος οι περισσότερες εκεί μέσα  :idiot: :uglystupid: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom