Τελευταίο ραντεβού μου από Τίντερ προχθές:
Μία ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο. Από τα μηνύματά της φαινόταν να γουστάρει τρελά. Ωστόσο όταν πρότεινα να βγούμε, με γείωσε λέγοντας ότι δε θα γίνει τόσο εύκολα. Αφού το πάλεψα λίγο χωρίς αποτέλεσμα, είπα να τη γράψω στα @@ μου. Εντωμεταξύ με ξέσκιζε στα likes που σίγουρα ήταν πράσινο φως. Έτσι της ξαναέστειλα 4-5 μέρες μετά και ξαναρνήθηκε. Μιας και δεν έπαιζε κάτι άλλο εύκαιρο, πρότεινα να μιλήσουμε πρώτα στο τηλ, το οποίο και δέχτηκε. Λόγω συγκυριών και επειδή δεν είχα πολλή όρεξη, δεν πήρα ποτέ και της ξανάστειλα κανένα μήνα μετά. Αφού το έπαιξε λίγο ιστορία που την πιστόλιασα, μιλήσαμε επιτόπου και στα καπάκια κανονίσαμε έξοδο για μετά το καρναβάλι. Από κοντά ήταν η διπλάσια από όσο την περίμενα. :S Όχι πως δε φαινόταν στις φωτό, αλλά παρασύρθηκα από το όμορφο πρόσωπο και δεν έδωσα τόση σημασία. Έφαγα και στήσιμο ένα τέταρτο, για το οποίο της έκανα πλάκα αλλά αυτή νόμζιε ότι θύμωσα
Τέλος πάντων, κάμποση πάρλα στο μαγαζί όπου σχεδόν μου έκανε ανάκριση με αδιάκριτες και ξενέρωτες ερωτήσεις όπως αν ασχολούμαι με την πολιτική και αν δουλεύουν οι φίλοι μου. Για κάποιο λόγο δε μου έβγαζε κάτι σεξουαλικό ώστε να κάνω κίνηση. Ίσως ότι ήταν χοντρή; Ίσως ότι πήγαινε την κουβέντα συνεχώς σε λάθος κατεύθυνση; Σε κάποια φάση μου έδωσε την εντύπωση ότι βαρέθηκε και μιας που έκλεινε το μαγαζί (είχε πάει 12 από τις 10.40 που βρεθήκαμε), είπα να σηκωθούμε. Δε δέχτηκε να περπατήσουμε έξω βόλτα αλλά ήταν αργά και είχε κρύο, οπότε δεν ήταν απαραίτητα κακό σημάδι. Εδώ και 2 μέρες δεν έχουμε επικοινωνήσει, μου έκανε πάλι σήμερα κάτι 1-2 likes, αλλά το σκέφτομαι αν θα στείλω. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, στο 99% των περιπτώσεων που θέλουν να ξαναβγούν, στέλνουν μόνες τους. Από τη μια έχω επηρεαστεί που από κοντά σαν να στράβωσε το πράγμα χωρίς να καταλάβω γιατί και από την άλλη το βρίσκω γελοίο να με νοιάζει αν με γουστάρει μία που αποδείχτηκε φώκια.