Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
τι σε νοιαζει??το ανακριτικο τροχαιας εισαι??? δε σε αφορα... νομιζω
τι σε νοιαζει??το ανακριτικο τροχαιας εισαι??? δε σε αφορα... νομιζω
Έχει και δροσερούς που τρελαίνονται για... μαύρους λαχταριστούς εραστές!!!εχει καλους δροσερους και κακους δροσερους που τους βγαινουν κακιουλες και γκρινια ομως......
Έχει και δροσερούς που τρελαίνονται για... μαύρους λαχταριστούς εραστές!!!
Έχει και δροσερούς που τρελαίνονται για... μαύρους λαχταριστούς εραστές!!!
Και ο κατάλογος δε φαίνεται να έχει τέλος!!!λιλας,λεγκολας33,ιπποτης κλπ?
λιλας,λεγκολας33,ιπποτης κλπ?
Και ο κατάλογος δε φαίνεται να έχει τέλος!!!
κοιτα το μπιανακι αμεσως εβγαλε το τεφτερι.. χαχαχαχαχαχαχαα θα σε δαγκωσωωω
:'( :'( :'(
Συνηθως οσοι η οσες λενε πως δεν εχουν φβ εχουν την γοητεια του τραμουντανασωπα καλο μου ... ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα να ηρεμησεις.... και κανε επιτελους φβ να μιλαμε ποιο ανετα..
Μετά την τρικυμία, βλέπω τάσεις... φροντίδας!!!σωπα καλο μου ... ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα να ηρεμησεις.... και κανε επιτελους φβ να μιλαμε ποιο ανετα..
σωπα καλο μου ... ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα να ηρεμησεις.... και κανε επιτελους φβ να μιλαμε ποιο ανετα..
Μετά την τρικυμία, βλέπω τάσεις... φροντίδας!!!
Μετά την τρικυμία, βλέπω τάσεις... φροντίδας!!!
Ξέρω που πάει το πονηρό μυαλό σου! Αν γράφει με αυτό το στυλ σε dating sites θα έχει απίστευτα ποσοτά... χλαπάτσας!!!
τυπε,εναν συγκεκριμενο θελω να δω να γραφει σε αυτο το θρεντ
Ξέρω που πάει το πονηρό μυαλό σου! Αν γράφει με αυτό το στυλ σε dating sites θα έχει απίστευτα ποσοτά... χλαπάτσας!!!
με το μπιανκο δεν υπαρχει τρικυμια ειναι καλο παιδι ...κραταει επιπεδο
και εσυ εισαι ψυχαρα κοπελια.
καταλαβες σε ποιο μελος αναφερθηκα πριν λιγο?
ολοι αυτο μ λενε και φοβαμαι ...ισως χουν συνενοηθει με το γιατρο που με κουραρει χαχαχαχαχα αγορινα ομορφη εσυυυ κουκλι εισαι... δεν καταλαβα ποιον ειπες...