Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο ως προς το τελευταίο, αρκεί το προφίλ να είναι αληθινό και όχι fake!!!

το fake κανει μπαμ... και το αληθινο προσεχεις που το δινεις γιατι εχει και μαλακες...αλλα οπως και να εχει... το fb  θελει προσοχη... ολο το παιχνιδι πρπει να γινετε απο κοντα οχι απο μια οθονη ... γτ εχει πολλους που κανουν και cyber  και δεν κανουν επιδιωκουν τπτ απο κοντα....για το θεμα γνωριμια ενταξει καλα ειναι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εσυ εριξες ακυρο σε εμενα??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γελασα πολυ... εγω σου ειπα το εξης... επειδη λες οτι ειμαι η μαριαννα αν θες συναντιομαστε συνταγμα να παμε για καφε οχι για τπτ αλλο να με δεις να τα πουμε αυτο...δε στην επεσα..αραξε μεγαλη ιδεα εχεις και λες βλακειες για γυναικα που δενε χεις δει.... μη λες πολλα...

ναι αλλά πριν έλεγες ότι μου έριξες άκυρο ! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΥΧΥΑΥΧΑΧΟΑΧΟΑΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα άλλαξε ?   :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

ναυάγιο σε "καίω" σε δευτερόλεπτα με screenshot από facebook για αυτό μαζέψου και πήγαινε να παίξεις με τους υπόλοιπους

πυρφόρους και άσε με εμένα καλύτερα  :sunglasses:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
το fake κανει μπαμ... και το αληθινο προσεχεις που το δινεις γιατι εχει και μαλακες...αλλα οπως και να εχει... το fb  θελει προσοχη... ολο το παιχνιδι πρπει να γινετε απο κοντα οχι απο μια οθονη ... γτ εχει πολλους που κανουν και cyber  και δεν κανουν επιδιωκουν τπτ απο κοντα....για το θεμα γνωριμια ενταξει καλα ειναι
Εννοείται ότι από κοντά ξεδιαλύνει η κατάσταση και καταλαβαινεις καλύτερα τον άλλον. Δεν είναι τυχαίο που έχω συναντηθεί με άτομα και από εδώ και έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλά πριν έλεγες ότι μου έριξες άκυρο ! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΥΧΥΑΥΧΑΧΟΑΧΟΑΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα άλλαξε ?   :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

ναυάγιο σε "καίω" σε δευτερόλεπτα με screenshot από facebook για αυτό μαζέψου και πήγαινε να παίξεις με τους υπόλοιπους

πυρφόρους και άσε με εμένα καλύτερα  :sunglasses:

απαξιω να απαντησω σε ατομο που βριζει ... ευτυχως καταλαβα και μου ειπαν τη λερα εισαι και δεν σ δωσα και κανονικο φβ και τηλ... γλιτωσα.. 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
απαξιω να απαντησω σε ατομο που βριζει ... ευτυχως καταλαβα και μου ειπαν τη λερα εισαι και δεν σ δωσα και κανονικο φβ και τηλ... γλιτωσα.. 

Στα αρχίδια μου, είσαι ένα τσουβάλι με σκατά και όποτε θέλω σου γαμάω την ψυχή.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εννοείται ότι από κοντά ξεδιαλύνει η κατάσταση και καταλαβαινεις καλύτερα τον άλλον. Δεν είναι τυχαίο που έχω συναντηθεί με άτομα και από εδώ και έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

και εγω εχω γνωρισει φοβερα παιδια απο εδω μεσα... η αληθεια να λεγετε.... καλα απο το φβ ειναι αλλιως ..καμια σχεση εκει αν ο αλλος εχει φωτο δεν κανει μαγκιες εδω καποιοι το παιζουν ιστορια και απο κοντα κοτουλες...δυστηχως γνωρισα και αυτη τη κατηγορια... ολα στη ζωη ειναι

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στα αρχίδια μου, είσαι ένα τσουβάλι με σκατά και όποτε θέλω σου γαμάω την ψυχή.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

μονο τη ψυχη και αν..γτ δε σε παιρνω στα σοβαρα.... τα υπολοιπα μου τα γ@@@ αλλος που μπορει...και με κανει καλα..στο σεξ εσυ κατσε βλεπε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
και εγω εχω γνωρισει φοβερα παιδια απο εδω μεσα... η αληθεια να λεγετε.... καλα απο το φβ ειναι αλλιως ..καμια σχεση εκει αν ο αλλος εχει φωτο δεν κανει μαγκιες εδω καποιοι το παιζουν ιστορια και απο κοντα κοτουλες...δυστηχως γνωρισα και αυτη τη κατηγορια... ολα στη ζωη ειναι
C'est la vie τόσο στη ζωή όσο και στο internet!  :hi:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
η φώτο προφιλ δικιά σου είναι ???????  :wanker: :wanker: :wanker:

σίγουρα δικιά σου είναι γιατί έχει χαθεί ο αστράγαλος  :2funny: :2funny: :2funny:

:-* :-* :-* :-* Φιλάκια

δικια μου ειναι ναι.. γαματη ειναι εμενα μαρεσει..απο εσενα καλο λογο δεν θα ακουσουμε γιατι σε τσουζει τωρα..βαλε λιγο ιωδιο... μακια  :-* οργανοπαιχτη

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
C'est la vie τόσο στη ζωή όσο και στο internet!  :hi:

ναι εχεις δικιο.... σιγουρα δε τρολαρεις??? μου φαινεσαι πολυ φυσιολογικος αντρας.... παραξενο...μετα απο τοσα που εχω δει εδω πια.................

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
ναι εχεις δικιο.... σιγουρα δε τρολαρεις??? μου φαινεσαι πολυ φυσιολογικος αντρας.... παραξενο...μετα απο τοσα που εχω δει εδω πια.................
Εγώ να ήξερες τι έχω δει πάνω από 10 χρόνια που είμαι εδώ!!! Ώρες ώρες αναρωτιέμαι και εγώ με τον εαυτό μου!!!  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ να ήξερες τι έχω δει πάνω από 10 χρόνια που είμαι εδώ!!! Ώρες ώρες αναρωτιέμαι και εγώ με τον εαυτό μου!!!  :grin: :grin: :grin:

φανταζομαι βρε ομορφε τι θα εχεις δει... εγω που ειμαι ψαρακι ακομα και αρχιζω και αναρωτιεμαι.. ?υπαρχουν αντρες γνησιοι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλώς όρισες τότε!  :hi: Φυσικά και υπάρχουν και γνήσιοι και... δροσεροί!!!  :effemine: :effemine: :effemine:

εχει καλους δροσερους και κακους δροσερους που τους βγαινουν κακιουλες και γκρινια ομως......  :effemine: :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom