Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:orchestra:μες την κομπίνα είναι τα περισσότερα.κανενα δεν αξίζει.μη το ψάχνεις καθόλου.βλαμενες που ψάχνουν χορηγούς αποκαταστατες ισως να βρεις βέβαια

Λίγο που μπηκα σε μερικα απο περιεργεια αυτο ειδα...Απατη τελειως...Απλα επειδη εχω απογοητευτει απο φιλους παρεες κλπ ελεγα μηπως δοκιμασω και αυτο για να κανω καποια σχεση της προκοπης..

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μονο στο ζοο αν κανεις κατι.ολα τα αλλα νομιζω ειναι επι πληρωμη

Ευχαριστω φιλε.Όπως ειπα και στον φιλο πριν μπηκα σε μερικα αλλα ειδα θελουν λεφτα και οσφριζομαι απατη....Απο παρεες και <<φιλους>> αηδιασα...Οποτε δεν εχω πολλες επιλογες για να γνωρισω μια κοπελιτσα της προκοπης....Ε και ειπα να δολιμασω και αυτο..

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
Ευχαριστω φιλε.Όπως ειπα και στον φιλο πριν μπηκα σε μερικα αλλα ειδα θελουν λεφτα και οσφριζομαι απατη....Απο παρεες και <<φιλους>> αηδιασα...Οποτε δεν εχω πολλες επιλογες για να γνωρισω μια κοπελιτσα της προκοπης....Ε και ειπα να δολιμασω και αυτο..
τυπε μην νομιζεις οτι θα βγαλεις στανταρ γκομενα απο εκει.απλα μπορει να σε βοηθησει περισοτερο αυτο γιατι ειναι free

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πρεπει να βγαλεις με το ζορι γκομενα ρε φιλε? χαλαρωσε.νομιζεις οτι οι περισσοτεροι που εχουν γκομενες περνανε τελεια?αρχιδια περνανε.στο λεω απο φιλους μου.κανενα μπουρδελακι πας ποτε?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
πρεπει να βγαλεις με το ζορι γκομενα ρε φιλε? χαλαρωσε.νομιζεις οτι οι περισσοτεροι που εχουν γκομενες περνανε τελεια?αρχιδια περνανε.στο λεω απο φιλους μου.κανενα μπουρδελακι πας ποτε?
Ρε φιλε ελεος με τις τρολιες σου!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φεισμπουκ μονο.ολοι οι γνωστοί μου απο εκεί γαμανε.απλα μη περιμένεις οτι θα γαμας πανω από 10 γκομενες το μήνα.ουτε ότι θα είναι 10αρια ολες.αυτο είναι σπάνιο.η βαθμολογία  τους κυμαίνεται από 3 εως 6 .περιεργος τα 5αρια γαμιουνται πιο εύκολα από τα 3αρια.αυτο ισως να οφείλεται στο οτι τα 3αρια έχουν πoλλα bitch shields λόγω αποθημενων από προηγούμενες κακιες εμπειρίες

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φεισμπουκ μονο.ολοι οι γνωστοί μου απο εκεί γαμανε.απλα μη περιμένεις οτι θα γαμας πανω από 10 γκομενες το μήνα.ουτε ότι θα είναι 10αρια ολες.αυτο είναι σπάνιο.η βαθμολογία  τους κυμαίνεται από 3 εως 6 .περιεργος τα 5αρια γαμιουνται πιο εύκολα από τα 3αρια.αυτο ισως να οφείλεται στο οτι τα 3αρια έχουν πoλλα bitch shields λόγω αποθημενων από προηγούμενες κακιες εμπειρίες

Καλημερα.Το παλευω και από το φατσοβιβλιο...Εννοειται οτι εχω παει σε μπουρδελακι αλλα πιο πολυ city tour επαιρνα....Αλλα να σου πω την αληθεια εχω βαρεθει πια δεν με καλυπτει..Δεν εχω αυτα πατες οτι θα βρω κατι τρομερο απλα ρε παιδι μου εναν λογικο ανθρωπο...Ελεος με τις καμενες και τα απωθημενα απο τις μαναδες τους.

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Εγω να δεις τι βλεπ απο δικους μου γνωστους....Αν και εχω καταληξει οτι αυτοι που τα τραβανε ειναι ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ......Ανασφαλεις που φοβαουνται μην μεινουν ετσι η τους εχουν πρηξει τα παπαρια οι δικοι τους να παντρευτουν...Εγω ειμαι 34 και αν δεν βρω ανθρωπο της προκοπης δεν παντρευομαι ουτε με σφαιρες..Μεχρι τοτε κανα city touri...καμια ξεπετα απο κανα βλαμμενο...και βλεπουμε..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλημερα.Το παλευω και από το φατσοβιβλιο...Εννοειται οτι εχω παει σε μπουρδελακι αλλα πιο πολυ city tour επαιρνα....Αλλα να σου πω την αληθεια εχω βαρεθει πια δεν με καλυπτει..Δεν εχω αυτα πατες οτι θα βρω κατι τρομερο απλα ρε παιδι μου εναν λογικο ανθρωπο...Ελεος με τις καμενες και τα απωθημενα απο τις μαναδες τους.
για σχέση δύσκολα τα πράγματα.για κανενα σεξακι παλεύεται η κατάσταση μαζί τους μονο τις περισσότερες φορές.φυσιολογικη σχεση μονο με ασχημες γκομενες μπορείς να κάνεις.τα 3αρια και 4αρια είναι η καλύτερη επιλογή για σχέση στη φάση που είσαι.οι ωραίες είναι μόνο για ξεπετες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω να δεις τι βλεπ απο δικους μου γνωστους....Αν και εχω καταληξει οτι αυτοι που τα τραβανε ειναι ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ......Ανασφαλεις που φοβαουνται μην μεινουν ετσι η τους εχουν πρηξει τα παπαρια οι δικοι τους να παντρευτουν...Εγω ειμαι 34 και αν δεν βρω ανθρωπο της προκοπης δεν παντρευομαι ουτε με σφαιρες..Μεχρι τοτε κανα city touri...καμια ξεπετα απο κανα βλαμμενο...και βλεπουμε..
κοινωνική πιεση.κοινωνικη καταξίωση κτλπ.αστα να πανε

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Μάγκες μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με το Tinder? Είναι app για το κινητό; Πως λειτουργεί;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Tinder: Εφαρμογή για κινητό και υπολογιστή (περισσότερο για κινητό όμως) που χρησιμοποιεί το gps σου για να σου βρεί πιθανά ταίρια στην ίδια τοποθεσία.Δουλεύει με ακτίνα αναζήτησης (εσύ θέτεις ώς ακτίνα αναζήτησης 30 χλμ και σου βρίσκει πιθανά ταίρια......άν όμως το πιθανό ταίρι σου έχει θέσει ώς ακτίνα αναζήτησης τα 10 χλμ δεν θα σε βγάλει ως δικό της πιθανό ταίρι.)Κατάλληλο για τουριστικά μέρη με αλλόφρονες τουρίστριες!!!!

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Ωραία βασικά το εγκατέστησα , πάτησα και κάποια likes και σε κάποια φάση μου πάτησαν like και 3 μουνάκια πίσω αλλά μου βγάζει να στείλω κάτι αιτήματα σε 40 φίλους στο facebook για να λειτουργήσει και κάτι τέτοιες πίπες αν κατάλαβα καλά.. Ξέρεις τι παίζει με αυτό; Επίσης έχει πηδήξει κανείς από εκεί μέσα ή τσάμπα κόπος?  :think:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μηπως εχει ιδεα να μας πει κανεις πως μια κοπελα 39 ετων,πολυ μετριας εμφανισης,με ρυτιδες που τη δειχνουν μεγαλυτερη,γραφει στο προφιλ της σε σαιτ γνωριμιων,πρεπει να εισαι ετσι,ετσι κι ετσι για να μου κεντρισεις το ενδιαφερον,αλλα και για να μπορεσεις να με κερδισεις (εκανε τη τυχη του ο τυχερος) πρεπει να διαθετεις αυτο,αυτο και τ αλλο.Ισως τοτε,σου κανω τη χαρη.Α,και να μη ξεχασω,τιθονται  και επιπλεον κριτηρια.Αμα δε κανεις αυτο,εκεινο και το αλλο,μη μπεις καν στο κοπο να με ενοχλησεις.Δηλαδη κρεας που δε το τρωνε ουτε τα σκυλια,το πουλανε για φιλετο.Πραγματικα τωρα,τι σκεφτοταν οταν εφτιαχνε το προφιλ της;Και δυστυχως δεν ειναι η μονη.Δυστυχως περισσοτερο για τον ιδιο της τον εαυτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μηπως εχει ιδεα να μας πει κανεις πως μια κοπελα 39 ετων,πολυ μετριας εμφανισης,με ρυτιδες που τη δειχνουν μεγαλυτερη,γραφει στο προφιλ της σε σαιτ γνωριμιων,πρεπει να εισαι ετσι,ετσι κι ετσι για να μου κεντρισεις το ενδιαφερον,αλλα και για να μπορεσεις να με κερδισεις (εκανε τη τυχη του ο τυχερος) πρεπει να διαθετεις αυτο,αυτο και τ αλλο.Ισως τοτε,σου κανω τη χαρη.Α,και να μη ξεχασω,τιθονται  και επιπλεον κριτηρια.Αμα δε κανεις αυτο,εκεινο και το αλλο,μη μπεις καν στο κοπο να με ενοχλησεις.Δηλαδη κρεας που δε το τρωνε ουτε τα σκυλια,το πουλανε για φιλετο.Πραγματικα τωρα,τι σκεφτοταν οταν εφτιαχνε το προφιλ της;Και δυστυχως δεν ειναι η μονη.Δυστυχως περισσοτερο για τον ιδιο της τον εαυτο.
Θελει πολυ μυαλο να σκεφτεις οτι αυτο ειναι ψευτικο προφιλ απο τους ιδιοκτητες του σαιτ για να δειξουν οτι και καλα εχουν γυναικες εκει;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θελει πολυ μυαλο να σκεφτεις οτι αυτο ειναι ψευτικο προφιλ απο τους ιδιοκτητες του σαιτ για να δειξουν οτι και καλα εχουν γυναικες εκει;
Δε νομιζω.Μιλαω συγκεκριμενα για το Eligible Greeks το οποιο θεωρειται εν σχεσει με κατι αλλα παρεμφερη σοβαρο και αξιοπιστο.Με πολλα μελη γυναικες να πληρωνουν συνδρομη κατι που φαινεται πανω στο προφιλ.Τα ψευτικα και κακοβουλα προφιλ υπαρχει η δυνατοτητα να διαγραφουν επειτα απο καταγγελια η απευθειας μετα απο ελεγχο του σαιτ.Εγω πιστευω οτι πολλες απλως δε το βλεπουν σαν ενα μεσο δυν ατοτητας γνωριμιας σαν ενα παλιο γραφειο συνοικεσιων αλλα νομιζουν οτι θα βρουν το πλουσιο ιδανικο ακομα κι αν αυτες δε διαθετουν τιποτα απ αυτα.

fremar

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία βασικά το εγκατέστησα , πάτησα και κάποια likes και σε κάποια φάση μου πάτησαν like και 3 μουνάκια πίσω αλλά μου βγάζει να στείλω κάτι αιτήματα σε 40 φίλους στο facebook για να λειτουργήσει και κάτι τέτοιες πίπες αν κατάλαβα καλά.. Ξέρεις τι παίζει με αυτό; Επίσης έχει πηδήξει κανείς από εκεί μέσα ή τσάμπα κόπος?  :think:

Εμένα όποτε έχω κάνει ταίριασμα με κάποια και έχω στείλει απλά ένα καλησπέρα σαν μήνυμα μετά χάνεται απο το chat... :2funny:

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
για το topface  τι γνωμη εχετε,τι λεει εκει μεσα??εχει παιξει κανεις απο εκει?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Topface,hot or not και του ίδιου στυλ.......όλα παπαριές.Άν θές να ασχοληθείς σοβαρά με dating sites δύο είναι :tinder και okc. Το tinder για τοπικές σεξοαναζητήσεις σύμφωνα με το gps σου και το ökc για παγκόσμιο κυνήγι!!!!! Καρατσεκαρισμένα και τα δύο (αν και παντρεμένος). Έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι υπάρχει απο τέτοια sites, όλα τα άλλα ούτε καν αξίζει να αναφερθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom