Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
στην Ελλάδα το ξέρουν???

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Με πιστωτικουλα φιλε κομπλε. Δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα ρε παιδια ξαναενεργοποιησα το προφιλ μου. Παρατητρησα οτι πολλες απο τις γκομενες που ηταν εκει πριν ενα εξαμηνο ειναι ακομα εκει. Δεν βρισκουν με τιποτα.  Τι θελουν απο τη ζωη τους πια?

ισως ειναι ψευτικα προφιλ απο το σαιτ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αδελφε Αλεξ απο εποχη mirc,icq μεχρι και σημερα εχω εντρυφήσει στα τσατ..
Σαφως και θα υπαρχουν εξαιρεσεις που ομως επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Οι περισσοτερες στα τσατ(εδικα στο zoo)ειναι τρυπιες.Κυριολεκτικα και μεταφορικα..
Το τι παλαβομάρα κυκλοφορει εκει μεσα,ειναι που δυσκολο να περιγραφει!

Απο το 2005 μέχρι και το 2010 ειχα βρει την παχιά αγγελάδα που λεγοταν mad chat. Το τσατ του καναλιου mad δηλαδη. Έχω βγει παρα πολλές φορές απο εκει μέσα με γκομενες καμια 20αρια φορές σιγουρα μεσα στην 5ετια δεν ξερω αμα τα εβαζα κατω αν εβγαιναν και περισσοτερα. Το μυστικο ηταν να μη δειξεις λιγουρης να δειξεις λιγο άνετος και αμα άρεσες και εμφανισιακα απο την φωτο στο μσν ηταν πολυ εύκολο μετά. Επισης έκαναν και meeting πιο παλια :2funny:

Το άλλο τσατ που άξιζε ηταν του ρυθμου 949 μικρο τσάτ και έμπαιναν γκομενες που ψαχνοντουσαν. Τωρα οπως έχω ξαναπει δεν έχω ξαναβρει κάποιο στανταράκι το φβ ειναι μονο απο κοινους γνωστους και το χειροτερο απο ολα ειναι το dod.gr γενικα έχει πέσει το Ιντερνετ πολυ για γνωριμιες απο το 2011 και μετά ξεκινησε η πτώση.

Αμα βρείτε κάποιο μικρο τσατ ισως αξιζει τα μεγάλα σάιτ δεν τους εχω και μεγαλη εμπιστοσυνη. Μπορει να εχουν ψευτικα προφιλ μεσα επιτηδες για να σε κανουν να πληρώνεις συνδρομες κ μλκιες ενω σε ενα μικρο τσατάκι που απλα το έχει η σελιδα για να μιλάνε τα μελη της δεν υπάρχει απο πισω καποια σκοπιμοτητα. Για αυτο και υπηρχε επιτυχια στα τσατ που προανέφερα. Επισης μια καλη περιπτωση ειχα βρει και απο το sxeseis.gr πιο παλιά.

Η κορυφη ολων παραμένει το mad.gr για μενα κριμα που έκλεισε πραγματικα ειχε ενα room 100-200 ατομων το κεντρικο που οι μισες ηταν γυναικες περιπου και γινοταν και χαβαλες και ολα και οι τυπισσες ψαχνοντουσαν απαντουσαν και πριβε δινανε και μσν τα πάντα.Πλεον εχω αφησει το ιντερνετ και παιζω απο κοινες παρέες. 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Απο το 2005 μέχρι και το 2010 ειχα βρει την παχιά αγγελάδα που λεγοταν mad chat. Το τσατ του καναλιου mad δηλαδη. Έχω βγει παρα πολλές φορές απο εκει μέσα με γκομενες καμια 20αρια φορές σιγουρα μεσα στην 5ετια δεν ξερω αμα τα εβαζα κατω αν εβγαιναν και περισσοτερα. Το μυστικο ηταν να μη δειξεις λιγουρης να δειξεις λιγο άνετος και αμα άρεσες και εμφανισιακα απο την φωτο στο μσν ηταν πολυ εύκολο μετά. Επισης έκαναν και meeting πιο παλια  :2funny:

Το άλλο τσατ που άξιζε ηταν του ρυθμου 949 μικρο τσάτ και έμπαιναν γκομενες που ψαχνοντουσαν. Τωρα οπως έχω ξαναπει δεν έχω ξαναβρει κάποιο στανταράκι το φβ ειναι μονο απο κοινους γνωστους και το χειροτερο απο ολα ειναι το dod.gr γενικα έχει πέσει το Ιντερνετ πολυ για γνωριμιες απο το 2011 και μετά ξεκινησε η πτώση.

Αμα βρείτε κάποιο μικρο τσατ ισως αξιζει τα μεγάλα σάιτ δεν τους εχω και μεγαλη εμπιστοσυνη. Μπορει να εχουν ψευτικα προφιλ μεσα επιτηδες για να σε κανουν να πληρώνεις συνδρομες κ μλκιες ενω σε ενα μικρο τσατάκι που απλα το έχει η σελιδα για να μιλάνε τα μελη της δεν υπάρχει απο πισω καποια σκοπιμοτητα. Για αυτο και υπηρχε επιτυχια στα τσατ που προανέφερα. Επισης μια καλη περιπτωση ειχα βρει και απο το sxeseis.gr πιο παλιά.

Η κορυφη ολων παραμένει το mad.gr για μενα κριμα που έκλεισε πραγματικα ειχε ενα room 100-200 ατομων το κεντρικο που οι μισες ηταν γυναικες περιπου και γινοταν και χαβαλες και ολα και οι τυπισσες ψαχνοντουσαν απαντουσαν και πριβε δινανε και μσν τα πάντα.

τυπε για 2015 ποιο τσατ / φβ κτλ προτεινεις?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  :S :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε για 2015 ποιο τσατ / φβ κτλ προτεινεις?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  :S :S :S

Δεν ξέρω πλεον τυπε έχω χάσει το αρχειο μου έκλεισα την επιχειρηση Ιντερνετ και κινουμαι απο κοινες παρέες πλεον  :rockon:

παντως λιγο που μπηκα Badoo φετος ειδα οτι δεν αξιζει και πολυ οι γκομενες απλα ψωνιζονται εκει μεσα. Μονο αμα βρεις κανα μικρο τσατ με 20-30 ατομα μέσα και γυναικες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ξέρω πλεον τυπε έχω χάσει το αρχειο μου έκλεισα την επιχειρηση Ιντερνετ και κινουμαι απο κοινες παρέες πλεον  :rockon:

παντως λιγο που μπηκα Badoo φετος ειδα οτι δεν αξιζει και πολυ οι γκομενες απλα ψωνιζονται εκει μεσα. Μονο αμα βρεις κανα μικρο τσατ με 20-30 ατομα μέσα και γυναικες.

οι πιρφοροι κατεστρεψαν και το ιντερνετ τσατ στην ελλαδα τυπε  :S :S :S :S :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι πιρφοροι κατεστρεψαν και το ιντερνετ τσατ στην ελλαδα τυπε  :S :S :S :S :S :S

τυπε εγω πιστευω ειναι αναλογα το μέρος και τις συγκυριες. Υπάρχουν μέρη που δεν προκειται να βρεις γκομενα και απλα χανεις το χρονο σου
ετσι και στο Ιντερνετ υπάρχουν μέρη που οι γκομενες μπηκαν για να τρολάρουν και άλλα μέρη οπου ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρισουν κάποιον και να βγουν μαζι του. Στα τσατ που έγραψα πιο πριν υπήρχαν γυναικες που ηθελαν να γνωρισουν γκομενο οποτε αμα το πηγαινες λιγο νορμαλ έβγαζες ακρη.

Στο dod.gr σκεψου οτι υπάρχουν γκομενες που λενε "Κανεις για τσατ???" και μετα βγαινουν στο public και γράφουν "3 ακομα και έφτασα τις 100 ιδιωτικές συνομιλιες"  :2funny: :2funny: οτι να ναι δηλαδη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε εγω πιστευω ειναι αναλογα το μέρος και τις συγκυριες. Υπάρχουν μέρη που δεν προκειται να βρεις γκομενα και απλα χανεις το χρονο σου
ετσι και στο Ιντερνετ υπάρχουν μέρη που οι γκομενες μπηκαν για να τρολάρουν και άλλα μέρη οπου ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρισουν κάποιον και να βγουν μαζι του. Στα τσατ που έγραψα πιο πριν υπήρχαν γυναικες που ηθελαν να γνωρισουν γκομενο οποτε αμα ησουν λιγο νορμαλ και οχι μλκας έβγαζες ακρη.

ναι αλλα αυτες οι γυναικες ηταν καπως ετσι τυπε  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• erh.jpg
    erh.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι αλλα αυτες οι γυναικες ηταν καπως ετσι τυπε  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Αμα ηταν έτσι σιγα μην έβγαινα. Εμφανισιακά ηταν απο 7-8 με άριστα το 10. Κάποιες φορές ειχαν σκάσει και κάτι 9αρια και τα είδα ολα. Ειδικα μια φορα που έκανα το κασκαντεριλικι να βγω ενα blind date. Μου σκάει μια τυπισσα πω νταξει τρελο τουμπανο αλλα δεν ημουν του στυλ της και έφαγα άκυρο η τυπισσα παντως εμφανισιακα ηταν καθαρο 9αρι με αριστα το 10. Παλια γουσταρανε το μυστηριο του Ιντερνετ πλεον έχει ξεθωριάσει αυτο.

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
παιδες αν θελετε δοκιμαστε λιγακι την τυχη σας στο quizdom (παιχνιδι γνωσεων για κινητα)

τωρα θα μου πεις παιζουμε ή πηδαμε???

το θεμα ειναι οτι μιλας πολυ ευκολα μιας κ λογω του παιχνιδιου ανοιγεις κουβεντα για πλακα...

θυμηθηκα εποχες Mirc...

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
παιδες αν θελετε δοκιμαστε λιγακι την τυχη σας στο quizdom (παιχνιδι γνωσεων για κινητα)

τωρα θα μου πεις παιζουμε ή πηδαμε???

το θεμα ειναι οτι μιλας πολυ ευκολα μιας κ λογω του παιχνιδιου ανοιγεις κουβεντα για πλακα...

θυμηθηκα εποχες Mirc...

Ρε φίλε πως μπορείς να πιάσεις πάρλα στο quizdom; Σε ρωτάω γιατί παίζω στο κινητό αλλά δεν έχω παρατηρήσει να μπορείς να Chatάρεις κιόλας  :think:

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Απο το 2005 μέχρι και το 2010 ειχα βρει την παχιά αγγελάδα που λεγοταν mad chat. Το τσατ του καναλιου mad δηλαδη. Έχω βγει παρα πολλές φορές απο εκει μέσα με γκομενες καμια 20αρια φορές σιγουρα μεσα στην 5ετια δεν ξερω αμα τα εβαζα κατω αν εβγαιναν και περισσοτερα. Το μυστικο ηταν να μη δειξεις λιγουρης να δειξεις λιγο άνετος και αμα άρεσες και εμφανισιακα απο την φωτο στο μσν ηταν πολυ εύκολο μετά. Επισης έκαναν και meeting πιο παλια :2funny:

Η κορυφη ολων παραμένει το mad.gr για μενα κριμα που έκλεισε πραγματικα ειχε ενα room 100-200 ατομων το κεντρικο που οι μισες ηταν γυναικες περιπου και γινοταν και χαβαλες και ολα και οι τυπισσες ψαχνοντουσαν απαντουσαν και πριβε δινανε και μσν τα πάντα.Πλεον εχω αφησει το ιντερνετ και παιζω απο κοινες παρέες. 

Αδερφε με τι ψευδωνυμο ησουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom