Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πολυ σωστα φιλε... Μακραν το καλυτερο chat... Ολα τα αλλα απλα υπηρχαν εκεινη την περιοδο...
Ηταν παχιά η αγγελάδα μας ταιζε καλά για καμποσο καιρο
Πολυ σωστα φιλε... Μακραν το καλυτερο chat... Ολα τα αλλα απλα υπηρχαν εκεινη την περιοδο...
Ρε φίλε πως μπορείς να πιάσεις πάρλα στο quizdom; Σε ρωτάω γιατί παίζω στο κινητό αλλά δεν έχω παρατηρήσει να μπορείς να Chatάρεις κιόλας
ησουν απο τους τυπους που με το που εμπαινε αυτοματα μια γκομενα πεταγοταν το μυνημα σου σε χιλιοστα δευτερολεπτου?εχω στειλει πολλους τετοιους στο συνταγμα να περιμενουν τη "γκομενα"...απορρητο.
οταν σου δειχνει την συνοψη με τους ποντους κ τις κατηγοριες γνωσεων εχει στα αριστερα εσενα κ στα δεξια το ατομο που παιζει.πανω δεξια εχει ενα συννεφακι οπου πατας πανω κ ξεκινας συνομιλια.
εχε τον νου ομως σε αυτες που στελνεις να τις προσθετεις κ στους φιλους σου γιατι αν μιλατε κ καταλαθος το σβησεις μετα παπαλα...
Ναι, με τη διευκρίνιση ότι οι γυναίκες και χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις, δηλ. απλώς και μόνο με μια στοιχειώδη κοινωνική ζωή (1-2 φίλες, μια δουλειά, ένα γυμναστήριο κοκ) αμέσως αποκτούν "κοινό" και είναι σε θέση να επιλέξουν (κατά κανόνα δε μεταξύ ανδρών ανώτερων από τις ίδιες).
Επομένως, με το net ασχολούνται οι περιπτωσάρες που ανέφερα παραπάνω και όσες έχουν πολύ περιορισμένη κοινωνική ζωή.
Τα πολλά και δυνατά κονέ, οι πολλές γνωριμίες, η "επίκαιρη" δουλειά κλπ είναι απαραίτητα για τον άντρα κυρίως.
ησουν απο τους τυπους που με το που εμπαινε αυτοματα μια γκομενα πεταγοταν το μυνημα σου σε χιλιοστα δευτερολεπτου?εχω στειλει πολλους τετοιους στο συνταγμα να περιμενουν τη "γκομενα"...
ΣωστόςΌπως ακριβώς κι εμείς οι άνδρες αδερφέ....προσωπικά, έχω είμαι με μια κοπέλα εδώ και 5 μήνες, με την οποία γνωριστήκαμε μέσω ενός σάιτ...ο σκοπός, δεν ήταν το πήδημα αλλά μια γνωριμία και όπου μας βγάλει...δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, εγώ πάντως στα 40 μου, με έναν περιορισμένο κύκλο φίλων πλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων παντρεμένοι με παιδιά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συχνότητα που τους βλέπω) με ανάγκασε να ψαχτώ μέσω νετ...το ίδιο πάνω κάτω ισχύουν και για τις γυναίκες...τουλάχιστον αυτές που είναι άνω των 30...και διαφωνώ ότι στο νετ υπάρχουν μόνο σάπιες και τρελές...απλά,στο νετ, βρίσκεις κάθε καρυδιάς καρύδι, γιατί είναι ένα μέσο που δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται στον ίδιο "χώρο" ταυτόχρονα...όσο μεγαλώνει αυτός ο αριθμός, τόσο μεγαλώνει και η πιθανότητα να βρεις και τρελές και μαλακισμένες και ό,τι θέλεις...αλλά και νορμάλ καταστάσεις...ανοιχτά μάτια και αφτιά θέλει και φυσικά υπομονή!!!
ησουν απο τους τυπους που με το που εμπαινε αυτοματα μια γκομενα πεταγοταν το μυνημα σου σε χιλιοστα δευτερολεπτου?εχω στειλει πολλους τετοιους στο συνταγμα να περιμενουν τη "γκομενα"...
ετσι.γεμισε το ιντερνέτ μουνακια που ψάχνουν να γαμηθουν σα τρελα.βλεπεις η κριση πλεον δεν τις αφηνει να βγουν στα μπαρακια για να βρουν γαμια.ολοι οσοι ασχολούνται με το ίντερνετ το τελευταίο καιρο ξεπουτσιαζονται.γεμισε ο τοπος καραπηδιολες
Όπως ακριβώς κι εμείς οι άνδρες αδερφέ....προσωπικά, έχω είμαι με μια κοπέλα εδώ και 5 μήνες, με την οποία γνωριστήκαμε μέσω ενός σάιτ...ο σκοπός, δεν ήταν το πήδημα αλλά μια γνωριμία και όπου μας βγάλει...δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, εγώ πάντως στα 40 μου, με έναν περιορισμένο κύκλο φίλων πλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων παντρεμένοι με παιδιά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συχνότητα που τους βλέπω) με ανάγκασε να ψαχτώ μέσω νετ...το ίδιο πάνω κάτω ισχύουν και για τις γυναίκες...τουλάχιστον αυτές που είναι άνω των 30...και διαφωνώ ότι στο νετ υπάρχουν μόνο σάπιες και τρελές...απλά,στο νετ, βρίσκεις κάθε καρυδιάς καρύδι, γιατί είναι ένα μέσο που δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται στον ίδιο "χώρο" ταυτόχρονα...όσο μεγαλώνει αυτός ο αριθμός, τόσο μεγαλώνει και η πιθανότητα να βρεις και τρελές και μαλακισμένες και ό,τι θέλεις...αλλά και νορμάλ καταστάσεις...ανοιχτά μάτια και αφτιά θέλει και φυσικά υπομονή!!!
μες την κομπίνα είναι τα περισσότερα.κανενα δεν αξίζει.μη το ψάχνεις καθόλου.βλαμενες που ψάχνουν χορηγούς αποκαταστατες ισως να βρεις βέβαιαΚαλησπερα αδέρφια.Κάποιο καλό site για γνωριμια ξερετε? Ειδα το sxeseis.gr αλλα ζηταει λεφτα και δνε ξερω αν αξιζει τον κοπο.Ειδα κποοι σε προηγουμενη σελιδα εγραφαν για το perfectdate.com αλλα δεν το βρηκα μου το βγαζει κενο.Καποιο που να αξιζει?
τυπε μονο στο ζοο αν κανεις κατι.ολα τα αλλα νομιζω ειναι επι πληρωμηΚαλησπερα αδέρφια.Κάποιο καλό site για γνωριμια ξερετε? Ειδα το sxeseis.gr αλλα ζηταει λεφτα και δνε ξερω αν αξιζει τον κοπο.Ειδα κποοι σε προηγουμενη σελιδα εγραφαν για το perfectdate.com αλλα δεν το βρηκα μου το βγαζει κενο.Καποιο που να αξιζει?