sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ετσι..και τα γαμουσαμε..Παλιά τυπε υπήρχε και χρημα παραπάνω....
ετσι..και τα γαμουσαμε..Παλιά τυπε υπήρχε και χρημα παραπάνω....
βεβαια περασα καλα...οποτε χαλαλι..
Για να δούμε τώρα!δεν ειναι μπαζο η κοπελα!μια χαρα ητανε
Πεστο Ελληνικα βρε......γιατι μου βγαζει alertjust live your real life!!!-εγω
na γινουμε πραγματικοι κυνηγοι με τον παλιο παραδοσιακο τροπο τυπε και οχι με ηλεκτρονικο πολεμοΠεστο Ελληνικα βρε......γιατι μου βγαζει alert
Θελει ατσαλενια υπομονη..........και πολυ γραψιμο στο μεηλ
Εχει ειπωθει και παλιοτερα
na γινουμε πραγματικοι κυνηγοι με τον παλιο παραδοσιακο τροπο τυπε και οχι με ηλεκτρονικο πολεμο
Μπορεις και ακομα γινεται...υπαρχουν πολλες που ζητανε πουτσα εκει μεσα,ξενες και ελληνιδες.
Εχω φαει αρκετες,πολλες χωρισμενες με παιδια αλλα και πολλες αλλοδαπες.
Δεν θελει να εισαι λιγουρης,πιεστικος και ψευτης.
Μπορει να σου παρει κ 2 μηνες να βγεις με καποια αλλα αν το χεις παιξει σωστα,αμα βγεις γαμησες κιολας.
Μετραει να βλεπεσαι και λιγο,οχι τοσο ομως οσο το να μιλας ωραια και να εισαι αληθινος.
Αν λες ψεμματα αργα η γρηγορα θα το καταλαβουν.
Και το πιο σημαντικο,οχι βιασυνες και λιγουριες!
Στο προφιλ μου εχω ψευδωνυμο μεν γιατι δεν ηθελα να με βρουν ορισμενοι που δεν ηθελα εγω αλλα ειναι το κανονικο μου προφιλ,με τις φωτο μου ολα,το αληθινο.ως περιγραφή πολύ ωραία τα λες...θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως και καποιες λεπτομέρειες,
1)έχεις φτιάξει κανονικό προφίλ? δηλαδή με το αληθινό σου ονοματεπώνυμο, φωτος, κτλ..?έχει σημασία αυτό που σε ρωτάω...
2)πόσα άκυρα έχεις φάει μεχρι να βγάλεις τις γκόμενες που λες?άκυρο δεν θεωρείται μόνο η χυλόπιτα που θα σου δώσει η γκόμενα όταν βγείτε για καφέ...άκυρο είναι και όταν δεν δέχεται να γίνει φίλη σου στο face ή όταν είναι φίλη σου στο face αλλά δεν σου έχει μιλήσει ούτε μια φορά...όταν σε γράφει κανονικά δηλαδή...
3)οι τύπισες που σου εκατσαν πως ήταν κατα μέσω όρο εμφανησιακά...?
Στο προφιλ μου εχω ψευδωνυμο μεν γιατι δεν ηθελα να με βρουν ορισμενοι που δεν ηθελα εγω αλλα ειναι το κανονικο μου προφιλ,με τις φωτο μου ολα,το αληθινο.
Δεν καθομαι να μιλαω με οσες εχω φιλες.
Ξερω που μπορω να φτασω και βλεπω με ποιες εχω ελπιδες η οχι.
Δεν θα παω στο ξεκαρφωτο να μιλησω αν πιο πριν δεν εχει γινει καποια ανταλλαγη σχολιων σε καποια φωτο η καποιο like και δεν θα κατσω απο κατω σαν καποια λιγουρια να σχολιαζω τις φωτο τους ,αστερι,πανεμορφη και κατι τετοιες μαλακιες.
Αυτο ποτε δεν το κανα και δεν το κανω γιατι ειναι καθαρη λιγουρια και δεν γαμας.
Ενα like αρκει και βλεπεις αν και αυτη στο μελλον κανει κ σε δικα σου ποστ η φωτο τοτε σιγα σιγα προχωρας οπως νομιζοντας οτι σε παιρνει.
Ο μεσος ορος εμφανισιακα ειναι 7.
Εχω γαμησει και 8αρι αλλα και 6αρι κ 5αρι μη σου πω.
Δεν γαμαω χοντρες και αποφευγω καπνιστριες...αλλωστε απο κουβεντα εχω μαθει αν καπνιζουν η οχι.Εχω κολλημα με το καπνισμα και το σιχαινομαι.
Πρεπει να ναι η αλλη πολυ δυνατο μουνι για να το παραβλεψω και αυτο μονο για ενα γαμησι...
Εχω γαμησι και 9αρι,για τα δικα μου δεδομενα παντα αλλα οχι για πολυ γιατι δεν μου αρεσει να κυνηγαω.
Μου εχουν τυχει παρα πολλες χωρισμενες με παιδια,που ψαχνουν πατερα για το παιδι τους αλλα εχω δραπετευσει με τροπο...
Επισης και παντρεμενες που εκει ειναι το καλυτερο διοτι ουτε υποχρεωσεις ουτε τιποτα....
Ακου αγαπητε,Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά το θέμα που εγώ έχω είναι ότι είμαι με ονοματεπώνυμο κανονικό....οποτε καταλαβαίνεις ότι ειμαι πιο διστακτικός...Απο εκεί και πέρα ναι like και τέτοια δεν κάνω ούτε και εγώ ...έτσι δεν γαμάς γιατί σε περνάνε για λιγούρι...απλά δεν ξέρω πως να τη χωθώ ...με ξενερώνει λίγο η φάση που πρέπει να την πετύχεις online για να της πιάσεις κουβέντα...και παράλληλα η γκόμενα να έχει αλλα 150 λιγούρια που να περιμένουν και αυτοί να της μιλήσουν...
Και όχι μην φανταστεις ότι κυνηγάω τίποτα μουνάρες κτλ. κανονικές κοπέλες με νορμάλ εμφάνιση ψάχνω και εγώ, εκεί γύρω στο 7αράκι δηλαδή...