δεν ερχονται εδω..σκιαζονται..
Ε ναι, γιατι οπου εχει βαθιά νερά παιζει τσιμέντωμα
δεν ερχονται εδω..σκιαζονται..
πολλες ναι εχουν λιγοστεψει και τα φραγκα απο τους μαλακες πλεονρε δεν παν να γαμηθουνε..ας κατσουν στην αθηνα..
Ε ναι, γιατι οπου εχει βαθιά νερά παιζει τσιμέντωμα
ρε ειναι κομπλεξικες λεμε..η αθηναια δεν φευγει απο αθηνα να ζησει επαρχια..μονο οι ξενες δεν εχουν προβλημα και τους αρεσει το νησι χειμωνα καλοκαιριΕ ναι, γιατι οπου εχει βαθιά νερά παιζει τσιμέντωμα
ουτε τωρα με την πεινα που εχει πεσει;ρε ειναι κομπλεξικες λεμε..η αθηναια δεν φευγει απο αθηνα να ζησει επαρχια..μονο οι ξενες δεν εχουν προβλημα και τους αρεσει το νησι χειμωνα καλοκαιρι
παπαρια πεινα..ουτε τωρα με την πεινα που εχει πεσει;
μπα μην το λες.ΑΝ βγαλεις εξω αυτες που δουλευουν χρονια σε τραπεζες,4-5 μεγαλες εταιρειες και δημοσιο οι αλλες παιρνουν 600-700.παπαρια πεινα..
και σου ειπε κανεις οτι ψαχνω γκομενα για να τα χαλαω για παρτη της?τυπε εγω στην γκομενα απο εδω και περα...γιατι παλια το ειχα παραγαμησει το θεμα....προσφερω σπιτη φαι και γαμηση...αντε και ενα ταχιδακι το χρονο..ολα τα αλλα απο παρτη της για παρτη της..μπα μην το λες.ΑΝ βγαλεις εξω αυτες που δουλευουν χρονια σε τραπεζες,4-5 μεγαλες εταιρειες και δημοσιο οι αλλες παιρνουν 600-700.
καλα ξηγιεσαικαι σου ειπε κανεις οτι ψαχνω γκομενα για να τα χαλαω για παρτη της?τυπε εγω στην γκομενα απο εδω και περα...γιατι παλια το ειχα παραγαμησει το θεμα....προσφερω σπιτη φαι και γαμηση...αντε και ενα ταχιδακι το χρονο..ολα τα αλλα απο παρτη της για παρτη της..
δεν ειναι μπαζο η κοπελα!μια χαρα ητανετοσο μπαζο η φιλη?
τη γαμησε τελικα ο τυπος?δεν ειναι μπαζο η κοπελα!μια χαρα ητανε
ρε ειναι κομπλεξικες λεμε..η αθηναια δεν φευγει απο αθηνα να ζησει επαρχια..μονο οι ξενες δεν εχουν προβλημα και τους αρεσει το νησι χειμωνα καλοκαιρι
δε νομιζω παρεξηγηθηκε η κοπελα και εφυγε!τη γαμησε τελικα ο τυπος?
λες αν την κερναγε να του καθοταν?δε νομιζω παρεξηγηθηκε η κοπελα και εφυγε!
και οσες φευγουν μετα απο 2-3 μηνες ξαναγυριζουν αθηνα..Αυτο ειναι αλήθεια. Μετρημενες στα δαχτυλα ειναι αυτες που φευγουν...
μπορει νομιζω αλλα βεβαιη δεν ειμαι.λες αν την κερναγε να του καθοταν?
γιαυτο τοτενες δεν της πληρωσε τον καφε..βλεπε μπαζακιμπορει νομιζω
για πες μας τωρα μεσσαλινα τι νουμερο βυζακι φορας?μπορει νομιζω αλλα βεβαιη δεν ειμαι.
και σου ειπε κανεις οτι ψαχνω γκομενα για να τα χαλαω για παρτη της?τυπε εγω στην γκομενα απο εδω και περα...γιατι παλια το ειχα παραγαμησει το θεμα....προσφερω σπιτη φαι και γαμηση...αντε και ενα ταχιδακι το χρονο..ολα τα αλλα απο παρτη της για παρτη της..