Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
αν και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κραξουν το παρων τοπικ οσο δεν παει,εγω το ανοιγω..Οσοι ασχολουνται με το chat και θελουν να μοιραστουν ενδιαφερον περιπτωσεις ,να παρουν και να λαβουν μπορουν να αφησουν ενα πμ οχι μονο σε εμενα,αλλα καλυτερα καποια πραγματα να κυκλοφορουν...Ελπιζω οσοι διαβασουν το τοπικ να καταλαβουν περι τινος προκειται και να μην αρχισουν το κραξιμο!!!απλα θεωρω καποιες πληροφοριες καλο ειναι να μοιραζονται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κραξουν το παρων τοπικ οσο δεν παει,εγω το ανοιγω..Οσοι ασχολουνται με το chat και θελουν να μοιραστουν ενδιαφερον περιπτωσεις ,να παρουν και να λαβουν μπορουν να αφησουν ενα πμ οχι μονο σε εμενα,αλλα καλυτερα καποια πραγματα να κυκλοφορουν...Ελπιζω οσοι διαβασουν το τοπικ να καταλαβουν περι τινος προκειται και να μην αρχισουν το κραξιμο!!!απλα θεωρω καποιες πληροφοριες καλο ειναι να μοιραζονται
ποιο τσατ απολα εννοεις τυπε?

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Γενικα μιλαω για το chat,ειτε φβ ειναι ειτε μπαντου πχ..
Ποτε δεν ξερεις που ξεπεταγεται καποια ενδιαφερουσα περιπτωση.Σε ολους μας εχει τυχει πχ να γνωρισουμε καποια ,που ειναι για να την γευτει και κανεις φιλος μετα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γενικα μιλαω για το chat,ειτε φβ ειναι ειτε μπαντου πχ..
Ποτε δεν ξερεις που ξεπεταγεται καποια ενδιαφερουσα περιπτωση.Σε ολους μας εχει τυχει πχ να γνωρισουμε καποια ,που ειναι για να την γευτει και κανεις φιλος μετα...

φιλε μου για κανε εσυ την αρχη

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Μην παρασυρθείτε παιδιά και κολλήσετε στο chat διότι γίνεται έξι που δεν φεύγει. Εγώ έφαγα μια δεκαετία απο την ζωή μου χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα ούτε και γαμήσι. Η χρυσή εποχή του  chat ήταν το 1998 - 2001, σήμερα έχει πάψει να είναι τάση στο δύκτιο.

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ξεχωρα που ανοιξα το τοπικ,θα συμφωνησω μαζι σου jim,γινεται εθιστικο λιγο,ειδικα αν κατσουν τπτ καλες φασεις,αλλα οντως οι καλες φασεις σε συγκριση με τις μπαζολες και τις εχοντες ψυχολογικα προβληματα  εχουν χαωδη διαφορα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω οσες φορες εχω βρεθει με κοπελα απο τσατ

υπηρχε η εξης ιστορια καθε φορα...

πριν το πρωτο ραντεβου 2-3 μηνες δηλαδη

μου εδειχναν φωτο που ηταν αδυνατες και μια χαρα ομορφες...

εγω δεν εδειχνα ποτε... διοτη σαν χαρακτηρας μισω να με τραβανε φωτο..

τεσπα.. καθε φορα αυτο... σε αυτο το διαστημα των 2-3 μηνων επεφτε κανα τηλεφωνικο σεξ

στο ραντεβου.. παντα μα παντα συναντουσα 3 φορες ποιο παχιες απο αυτες που εβλεπα στης φωτο..

δηλαδη πως γινεται αυτο? πως ειναι δυνατον? φωτο που ειναι παλια 3-4 χρονων?
παλι καλα που δεν μου λεγανε << aaa this? last year>>>>  :2funny: :2funny:

εκ τοτε..
12 γνωρησα.. σε ολη την λυκειοζωη μου

και 22 στο γυμνασιο λιγοτερες στο λυκειο διοτη αρχησα και τα στουντιο οποτε ο αυνανισμος ειχε ελατωθει οποτε δεν με ενοιαζει...

εκ τοτε, η δυο τελευταιες που γνωρισα
ηταν μακραν οτι ποιο ομορφο μπορεις να πετυχεις σε τσατ..

η μια απο ιλιουπολη... 1.77 , 70 κιλα, καστανοξανθη...πρασινα ματια... βυζαρες, κωλαρα και πολλα αλλα αυτη ησαν η ελεανα  :rolleyes:

και μια  αλλη η τοπ...
ενα μαρουσιοτακι ... 1.79... μεσογειακη ομορφια.. φανταστειτε την kim kardashian με σωμα αθλητριας...

φανταζεστε...

αυτες οι δυο ηταν λιγο τσουχτερες.. και μου εκαναν χουνέρια  :)

ειδικα η τελευταια... ημουν δα και λυκειοπαιδο τοτε... 3 λυκειου οποτε... :rolleyes:

εκ τοτε , η καταρα των τσατ δεν επετρεψα να με καταβαλει ποια... συνεχεια χοντρες...
αν ειναι δυνατον..

:headbang: :headbang:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
Μην παρασυρθείτε παιδιά και κολλήσετε στο chat διότι γίνεται έξι που δεν φεύγει. Εγώ έφαγα μια δεκαετία απο την ζωή μου χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα ούτε και γαμήσι. Η χρυσή εποχή του  chat ήταν το 1998 - 2001, σήμερα έχει πάψει να είναι τάση στο δύκτιο.
tzimy αγαπουλα με κανα κατοσταρικακι στοιχημα(για να μην πεις οτι λεω παπατζες-οχι για να βγαλω)σε φερνω σε επαφη με τυπο τσατα που βρεχει το κουλουρι μερα παραμερα και δεν μασαει ταραμα εδω και 12!!!!!!! χρονια!  ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ και ολοι οσοι τον ξερουμε του βγαζουμε το καπελο...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τα τσατ εχουν γίνει χώρος εστίασης ψυχοπαθών και αγάμητων χοντροκόλων που έχουν τουπε 100χοντρών μουνίτσων..ελάχιστες είναι οι καλές στην εμφάνιση αλλα σίγουρα είναι πουτάνες στην ψυχή που συνήθως κερατώνουν εκει μέσα τον αγαπητικό.καλώς ή κακώς σχέση ζωής στ τσατ δεν μπορείς να κάνεις.απαξ και η γκόμενα είναι τσατόβια,δεν το κόβε το συνήθειο..

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγω ρε πουστη μου εχω βρει μια γκομενα στο face που πιστευω τα παιρνει αν χρειαστει αλλα δν ξερω πως να την ρωτησω..ειναι barwoman ξεκωλο εντελως και πολυ προκλητικη αλλα εχουμε κοινους φιλους/ες κ κολαω.απο την αλλη ισως και να μην κλεινει ραντεβου κ να φαω ακυρο.ισως πρεπει να παω απο το μαγαζι να δω τι παιζει (το μαγαζι που δουλευει δν ειναι κωλομπαρο απλα σκυλομπαρο)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω ρε πουστη μου εχω βρει μια γκομενα στο face που πιστευω τα παιρνει αν χρειαστει αλλα δν ξερω πως να την ρωτησω..ειναι barwoman ξεκωλο εντελως και πολυ προκλητικη αλλα εχουμε κοινους φιλους/ες κ κολαω.απο την αλλη ισως και να μην κλεινει ραντεβου κ να φαω ακυρο.ισως πρεπει να παω απο το μαγαζι να δω τι παιζει (το μαγαζι που δουλευει δν ειναι κωλομπαρο απλα σκυλομπαρο)

Δεν εχει και τεραστια διαφορα το  σκυλο.... απ το κωλομπαρο
Κι αυτη συνηδειτοποιημενα ξερει που δουλευει

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχει και τεραστια διαφορα το  σκυλο.... απ το κωλομπαρο
Κι αυτη συνηδειτοποιημενα ξερει που δουλευει

ναι καλα σε αυτο εχεις δικιο..για να δουμε εχει ταριφα η το παιζει κυριλε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι καλα σε αυτο εχεις δικιο..για να δουμε εχει ταριφα η το παιζει κυριλε
Παντωs και προταση να τηs κανειs,  σιγουρα δεν θα κοκινισει η θα κομπλαρει
Ταχει ακουσει πολλεs φορεs και αν σου ειναι γνωστη, δεν θα σε πικαρει πιστευω

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παντωs και προταση να τηs κανειs,  σιγουρα δεν θα κοκινισει η θα κομπλαρει
Ταχει ακουσει πολλεs φορεs και αν σου ειναι γνωστη, δεν θα σε πικαρει πιστευω

κοινους γνωστους εχουμε..αυτο ειναι το κουφο.εχει κατι παιδια που δν μου πηγαινε το μυαλο..θα ρωτησω ναι στα @@ μου κιολας..α δικαιωματα τα δινει αυτη οχι εγω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κοινους γνωστους εχουμε..αυτο ειναι το κουφο.εχει κατι παιδια που δν μου πηγαινε το μυαλο..θα ρωτησω ναι στα @@ μου κιολας..α δικαιωματα τα δινει αυτη οχι εγω.
μην ξεχασεις να γραψεις κριτικη μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom