jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν έχεις άδικο Boldemort...βγες εξω ρε και παιξε μπαλα της προκοπης
το ψαρεμα απο το ιντερνετ δεν ειναι καν αθλημα.
Για παρολυμπιακους ειναι :S
δεν έχεις άδικο Boldemort...βγες εξω ρε και παιξε μπαλα της προκοπης
το ψαρεμα απο το ιντερνετ δεν ειναι καν αθλημα.
Για παρολυμπιακους ειναι :S
ποιο τσατ απολα εννοεις τυπε?αν και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κραξουν το παρων τοπικ οσο δεν παει,εγω το ανοιγω..Οσοι ασχολουνται με το chat και θελουν να μοιραστουν ενδιαφερον περιπτωσεις ,να παρουν και να λαβουν μπορουν να αφησουν ενα πμ οχι μονο σε εμενα,αλλα καλυτερα καποια πραγματα να κυκλοφορουν...Ελπιζω οσοι διαβασουν το τοπικ να καταλαβουν περι τινος προκειται και να μην αρχισουν το κραξιμο!!!απλα θεωρω καποιες πληροφοριες καλο ειναι να μοιραζονται
Γενικα μιλαω για το chat,ειτε φβ ειναι ειτε μπαντου πχ..
Ποτε δεν ξερεις που ξεπεταγεται καποια ενδιαφερουσα περιπτωση.Σε ολους μας εχει τυχει πχ να γνωρισουμε καποια ,που ειναι για να την γευτει και κανεις φιλος μετα...
tzimy αγαπουλα με κανα κατοσταρικακι στοιχημα(για να μην πεις οτι λεω παπατζες-οχι για να βγαλω)σε φερνω σε επαφη με τυπο τσατα που βρεχει το κουλουρι μερα παραμερα και δεν μασαει ταραμα εδω και 12!!!!!!! χρονια! ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ και ολοι οσοι τον ξερουμε του βγαζουμε το καπελο...Μην παρασυρθείτε παιδιά και κολλήσετε στο chat διότι γίνεται έξι που δεν φεύγει. Εγώ έφαγα μια δεκαετία απο την ζωή μου χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα ούτε και γαμήσι. Η χρυσή εποχή του chat ήταν το 1998 - 2001, σήμερα έχει πάψει να είναι τάση στο δύκτιο.
πριν το πρωτο ραντεβου 2-3 μηνες δηλαδη
εγω ρε πουστη μου εχω βρει μια γκομενα στο face που πιστευω τα παιρνει αν χρειαστει αλλα δν ξερω πως να την ρωτησω..ειναι barwoman ξεκωλο εντελως και πολυ προκλητικη αλλα εχουμε κοινους φιλους/ες κ κολαω.απο την αλλη ισως και να μην κλεινει ραντεβου κ να φαω ακυρο.ισως πρεπει να παω απο το μαγαζι να δω τι παιζει (το μαγαζι που δουλευει δν ειναι κωλομπαρο απλα σκυλομπαρο)
Δεν εχει και τεραστια διαφορα το σκυλο.... απ το κωλομπαρο
Κι αυτη συνηδειτοποιημενα ξερει που δουλευει
Παντωs και προταση να τηs κανειs, σιγουρα δεν θα κοκινισει η θα κομπλαρειναι καλα σε αυτο εχεις δικιο..για να δουμε εχει ταριφα η το παιζει κυριλε
Παντωs και προταση να τηs κανειs, σιγουρα δεν θα κοκινισει η θα κομπλαρει
Ταχει ακουσει πολλεs φορεs και αν σου ειναι γνωστη, δεν θα σε πικαρει πιστευω
κοινους γνωστους εχουμε..αυτο ειναι το κουφο.εχει κατι παιδια που δν μου πηγαινε το μυαλο..θα ρωτησω ναι στα @@ μου κιολας..α δικαιωματα τα δινει αυτη οχι εγω.
μην ξεχασεις να γραψεις κριτικη μετακοινους γνωστους εχουμε..αυτο ειναι το κουφο.εχει κατι παιδια που δν μου πηγαινε το μυαλο..θα ρωτησω ναι στα @@ μου κιολας..α δικαιωματα τα δινει αυτη οχι εγω.
...
εγω δεν εδειχνα ποτε... διοτη σαν χαρακτηρας μισω να με τραβανε φωτο..