romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μην ξεχασεις να γραψεις κριτικη μετα
χαχα..μακαρι φιλε..απο φατσα δν λεει κατι ειναι σκυλι ομως..
μην ξεχασεις να γραψεις κριτικη μετα
Σωστός ο παίχτηςμην ξεχασεις να γραψεις κριτικη μετα
μάγκες μετά απο 6 μήνες καυλομηνυμάτων με μούνα μίλφ απο Λετονία .....σε γνωστό σάιτ .........ελαβα μήνυμα οτι ερχεται κ θέλει να γνωριστούμε απο κοντά !
μακάρι να ειχαμε κ εμείς αυτήν την δυνατότητα του διαδικτύου πριν 20 χρόνια .......
Λεπτομερειες για εναν πουτανιαρη.....χαχα..μακαρι φιλε..απο φατσα δν λεει κατι ειναι σκυλι ομως..
Μακρια φιλαρακο ...... ΜΑΚΡΙΑpaidia entaksei sto internet boreis na bgaleis gomena i gia rantevou mono(an den proxwrisei) i gia pidima,alla entaksei apo emfanisis metria ews poli xalia...
egw apo t periodo 2006-2011 exw bgalei arketes apo fatsa.gr badoo.com zoo.gr kai fisika apo t 2009 to facebook kiriarxise,distixws ti periodo tou irc den tin petixa(mikros se ilikia),mono to 2006 eixa bgalei kati pipinia apo ekei 18+-.
Pisteuw oti an kapoios afiersei wres kathe mera mporei na vrei,alla oi kalyteres gnwrimies pisteuw ginontai eksw!!!;)
τι λες ρε μήτσο επειδή δεν γαμάς εσύ απ' το νετ δεν γαμάει κανέναςΜακρια φιλαρακο ...... ΜΑΚΡΙΑ
Σιγουρο χασιμο χρονου ειναι και απεραντη μαλακια.... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!
Κανε χαβαλε, σπασε πλακα και τερμα.... μεχρι εκει.
μαν θελω να γαμησω την αγγελικη θα με κανεις κονε;τι λες ρε μήτσο επειδή δεν γαμάς εσύ απ' το νετ δεν γαμάει κανένας
Ιλιάδη? δύσκολο κομμάτι..μαν θελω να γαμησω την αγγελικη θα με κανεις κονε;
τι λες ρε μήτσο επειδή δεν γαμάς εσύ απ' το νετ δεν γαμάει κανένας
νομίζω έφυγε πάλι για το αμέρικα ρε μανμαν θελω να γαμησω την αγγελικη θα με κανεις κονε;
ειναι πολυ ακριβη για σενα ......μαν θελω να γαμησω την αγγελικη θα με κανεις κονε;
δίχως χρήματα μόνο εσένα έχω γαμήσει σοτεμότεεσύ ούτε σε κωλόμπαρο δεν είσαι ικανός να βγάλεις πουτάνα να γαμήσεις!
μητσιαδη ;)Ιλιάδη?
μαν φυλαξου....πισω σου ειναι ο ντανιελ με μια πουτσα να.......νομίζω έφυγε πάλι για το αμέρικα ρε μαν
γιαυτο νιωθω κουζουλος ?νομίζω έφυγε πάλι για το αμέρικα ρε μαν
κουλός μήπωςγιαυτο νιωθω κουζουλος ?
μην το λες......Ιλιάδη? δύσκολο κομμάτι..
ασε τυπε και μου λειπει το δεξι μου χερικουλός μήπως