Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι πως γαμουν ρε φιλε,μας δουλευεις?ολοι οι φιλοι μου εχουν ξεσκιστει στον πουτσο απ το φεις...

και πολλες γνωστες μου εχουν βρει γκομενους απο κει...
εγω δεν τα καταλαβα ποτε αυτα μεσω διαδυκτιου
δηλαδη αρχιζουν και μιλανε σε αγνωστες και στο τελος τις καρφωνουν κιολας;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εγω δεν τα καταλαβα ποτε αυτα μεσω διαδυκτιου
δηλαδη αρχιζουν και μιλανε σε αγνωστες και στο τελος τις καρφωνουν κιολας;;

Τα μπράτσα έχουν αρχίσει και τραβάνε πολύ αίμα από τον εγκέφαλο, πρόσεχε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τα μπράτσα έχουν αρχίσει και τραβάνε πολύ αίμα από τον εγκέφαλο, πρόσεχε
καλα για σενα ημουν σιγουρος οτι νταραβεριζεσαι μεσα απο τα σαιτ...
εισαι ντροπαλος και εχεις και μικρη πλατουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Όχι σέξ...... μόνο φίλοι! :grin:
Ετσι ετσι
Θα μοιραστουμε τιs κοινεs μαs εμπειριεs απ το στρατο, θα παμε να την ταρατσωσουμε με τιποτα πιτογυρα και αφου πιουμε το ποτακι μαs στο στριπτιζαδικο, λεω να καταληξουμε με τσαρκα στα μπουρδελα....
Εγω θα τηs το προτεινω βεβαια.....αλλα εχω μια αμφιβολια
Να τρωει αραγε....σουβλακια???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εχεις γαμησει μουνι ανω του 5 στα 10 απο νετ λιονταρι?

Εγώ προσωπικά όχι. Αλλά να γνωρίσεις γκόμενα άνω του μετρίου στο facebook είναι εύκολο, ειδικά σε κάτι σάιτ με παιχνίδια και τσατ που έχει το φατσοβιβλίο π.χ. . Λίγο χαζοψωνισμένη να είναι η άλλη αρκεί

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πιστευω οτι ειναι ανεξαρτητη κατηγορια. δεν υπαρχουν κριτικες εδω και δεν διαφημιζονται σε εφημεριδες η σαιτ τυπου ados. τις βρισκεις τυχαια, ψαχνοντας για τις τσαμπα :2funny:

κανω εγω την αρχη.

parea.gr.

1. το νικ της ειναι ενας συνδιασμος στην αγγλικη ποδιων και γυναικας. εχει την φωτο των εξαιρετικων ποδιων της σε mules (τιγρε) και γοβα με μαυρο καλσον. θελει 200 για συναντηση. δεν διευκρινιζει προγραμμα. προ-συναντηση επι πλατειας α. παρασκευης. δεν μου αρεσε ο τροπος της και δεν σκαουταρισα.

2. Τρανς, με φωτο φοβερη, με νικ που εχει το πρωτο προθεμα ελληνικου μπραντ σοδας. δεχεται μετα απο πολλες επιφυλαξεις στο γαλατσι. 150€. Φιλος που δοκιμασε ξαναδοκιμασε. και ξαναδοκιμασε. εντελως αματσουρ. αν δεν της αρεσεις, λεει οχι.

Επισκέπτης
1. το νικ της ειναι ενας συνδιασμος στην αγγλικη ποδιων και γυναικας.

2. ...με νικ που εχει το πρωτο προθεμα ελληνικου μπραντ σοδας...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πιστευω οτι ειναι ανεξαρτητη κατηγορια. δεν υπαρχουν κριτικες εδω και δεν διαφημιζονται σε εφημεριδες η σαιτ τυπου ados. τις βρισκεις τυχαια, ψαχνοντας για τις τσαμπα :2funny:

κανω εγω την αρχη.

parea.gr.

1. το νικ της ειναι ενας συνδιασμος στην αγγλικη ποδιων και γυναικας. εχει την φωτο των εξαιρετικων ποδιων της σε mules (τιγρε) και γοβα με μαυρο καλσον. θελει 200 για συναντηση. δεν διευκρινιζει προγραμμα. προ-συναντηση επι πλατειας α. παρασκευης. δεν μου αρεσε ο τροπος της και δεν σκαουταρισα.

2. Τρανς, με φωτο φοβερη, με νικ που εχει το πρωτο προθεμα ελληνικου μπραντ σοδας. δεχεται μετα απο πολλες επιφυλαξεις στο γαλατσι. 150€. Φιλος που δοκιμασε ξαναδοκιμασε. και ξαναδοκιμασε. εντελως αματσουρ. αν δεν της αρεσεις, λεει οχι.

Βαριεμαι να ψαχνω!

Ριχ'το να τελειωνουμε!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για  :knockinb: ή για στεφάνι μιλάμε? :think: :grin:

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395

κανω εγω την αρχη.

parea.gr.

συναγωνιστη, το parea.gr μου φαινεται τελειως απλο σαιτ για συζητηση και χαζολοι ... που ακριβως βρισκεις τις ΅ετοιμες΅και τις τιμες τους μαζι ;;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
2. Τρανς, με φωτο φοβερη, με νικ που εχει το πρωτο προθεμα ελληνικου μπραντ σοδας.
:grin: :grin: :grin: :grin: αλλά δεν είναι ακριβώς σωστή η περιγραφή του σταυρόλεξου, το τελευταίο γράμμα είναι διαφορετικό  ;)
green750_small.gif

gp1969s3

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
:grin: :grin: :grin: :grin: αλλά δεν είναι ακριβώς σωστή η περιγραφή του σταυρόλεξου, το τελευταίο γράμμα είναι διαφορετικό  ;)
green750_small.gif

Καλα, εσυ λυνεις sudoku χωρις νουμερα βοηθητικα.
RESPECT....
Τελικα μπηκαμε ολοι μεσα???
Αντε νε βρουμε και το hint γι'αυτες που ψαχνονται. :) ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
green750_small.gif

ειδες αγαπητε κεμπαμπ που αμα ασχοληθεις λιγο η λυση ειναι ευκολη? παραδειγμα προς μιμηση εισαι. οι αλλοι τα θελουν στο πιατο :2funny: :2funny: :2funny:

απλα, αν βαλουμε  νικς, ολοι οι αργοσχολοι θα προτρεξουν και θα τις καψουν..οσοι εχουν υπομονη η ενδιαφερονται, υπαρχουθν και τα πμ (εκει που θα διακρινω βεβαια σοβαροτητα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom