Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Φιλαράκο τα sites γνωριμιών δεν είναι απάτη.Οι γυναίκες που μπαίνουν εκει μέσα είναι απάτη..Να ξέρεις πως μπαίνω σε chat απο τον χρυσό καιρό του mirc..Στα chats θα βρείς ότι πιο παλαβό υπάρχει απο Ελλεεινίδες.Μπορεί να γνωρίσεις κάποια που θα δείχνει ΟΚ άτομο αλλα πίστεψε με,το 99,999% των γυναικών που  μπαίνουν τακτικά στα chats είναι θεοπάλαβες ή με χοντρά ψυχολογικά προβλήματα.Οπότε και αυτή η μία που θα γνωρίσεις(μετα απο αμέτρητες ώρες συζητήσεων για ότι μαλακία μπορεις να φανταστείς) και θα σου δειχνει φαινομενικά ΟΚ,θα δείξει την παλαβομάρα της μετά απο 1-2-3 χρόνια σχέσης.Με αυτές τις γυναίκες όχι μόνο σπίτι δεν ανοίγεις αλλα ούτε και δεσμό δεν κάνεις.
Το καλύτερο είναι το face2face παιχνίδι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλαράκο τα sites γνωριμιών δεν είναι απάτη.Οι γυναίκες που μπαίνουν εκει μέσα είναι απάτη..Να ξέρεις πως μπαίνω σε chat απο τον χρυσό καιρό του mirc..Στα chats θα βρείς ότι πιο παλαβό υπάρχει απο Ελλεεινίδες.Μπορεί να γνωρίσεις κάποια που θα δείχνει ΟΚ άτομο αλλα πίστεψε με,το 99,999% των γυναικών που  μπαίνουν τακτικά στα chats είναι θεοπάλαβες ή με χοντρά ψυχολογικά προβλήματα.Οπότε και αυτή η μία που θα γνωρίσεις(μετα απο αμέτρητες ώρες συζητήσεων για ότι μαλακία μπορεις να φανταστείς) και θα σου δειχνει φαινομενικά ΟΚ,θα δείξει την παλαβομάρα της μετά απο 1-2-3 χρόνια σχέσης.Με αυτές τις γυναίκες όχι μόνο σπίτι δεν ανοίγεις αλλα ούτε και δεσμό δεν κάνεις.
Το καλύτερο είναι το face2face παιχνίδι.
Συμφωνω αν και τα παραλες σε μερικα, αλλα οταν δεν εχεις επαφες τι κανεις ?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Συμφωνω αν και τα παραλες σε μερικα, αλλα οταν δεν εχεις επαφες τι κανεις ?

ΑΝ είναι να γαμήσεις και μόνο,τότε μια χαρά τα τσατ..Αν είναι για παραπάνω δεν αξίζει φίλε μου.Οι ΤΑΚΤΙΚΕΣ γκόμενες των τσατς δεν είναι ούτε καν 'πειραγμένες'.Είναι γκόμενες με σοβαρά προβλήματα πχ ψυχολογικά ή δεσμευμένες που απλά ψάχνουν εχέμυθο γαμιά για κέρατο.Για δεσμό μόνο γκόμενες απο έξω,εκτός αν υπάρχει χρόνος και όρεξη για φρενοβλαβείς γκόμενες. :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΑΝ είναι να γαμήσεις και μόνο,τότε μια χαρά τα τσατ..Αν είναι για παραπάνω δεν αξίζει φίλε μου.Οι ΤΑΚΤΙΚΕΣ γκόμενες των τσατς δεν είναι ούτε καν 'πειραγμένες'.Είναι γκόμενες με σοβαρά προβλήματα πχ ψυχολογικά ή δεσμευμένες που απλά ψάχνουν εχέμυθο γαμιά για κέρατο.Για δεσμό μόνο γκόμενες απο έξω,εκτός αν υπάρχει χρόνος και όρεξη για φρενοβλαβείς γκόμενες. :rolleyes:
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.... ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ  :sunglasses:

Πιστευω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι μετρημενες και πολυ ελαχιστες.
Οποτε εκει θες πολυ χρονο και υπομονη .... :S

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να  :fuck1:. Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!

μεγάλες αλήθειες  :rockon: :rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.... ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ  :sunglasses:

Πιστευω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι μετρημενες και πολυ ελαχιστες.
Οποτε εκει θες πολυ χρονο και υπομονη .... :S

Έτσι είναι...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να  :fuck1:. Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.... !!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμα δεν τοχειs  το μπλα μπλα......ειτε στον δρομο  ειτε στο φατσα-μπουκ  , προκοπη και μουνι δεν θα δειs

Επισκέπτης
Φίλε Τάκη να το πάρουμε λίγο ανάποδα το πράμα:
1. Έχεις λογαριασμό στο facebook; Αν όχι θα κάνεις οπωσδήποτε, και θα χτίσεις ένα σοβαρό προφιλ και θα κάνεις περίπου 200 φίλους. Από αυτούς φρόντισε καμιά 50 να είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ γκόμενες που σας συνδέει κάτι κοινό, ισχυρό και γνήσιο (πχ είστε απ το ίδιο χωριό, κάνετε το ίδιο άθλημα, σπουδάσατε το ίδιο, δουλέψατε κάποτε στην ίδια δουλειά, κλπ). Αυτές θα τις βρεις μέσα από τα αντίστοιχα γκρουπ (πχ "Αμαλιάδα η καλύτερη πόλη ever, κλπ"). Θα κάνεις χαλαρό παιχνίδι γνωριμίας και όχι τρελό όρμηγμα. Να ξέρεις ότι ακόμα και να μη βρεις κάτι αξιόλογο, σε ένα χρόνο περίπου (τόσο θα σου πάρει η όλη φάση) θα έχεις μια αρκετά αξιόλογη δεξαμενή γνωριμιών την οποία θα μπορείς να επεκτείνεις όσο και όποτε θες με τον ίδιο τρόπο. Το σηματνικό είναι ότι θα πρόκειται για νορμαλ ανθρώπους και όχι παλαβούς για δέσιμο
2. Γράψου και στο badoo για καμιά βραδιά σκληρής μοναξιάς με μπουκαλάκι κρασί και χαβαλέ με καμιά παλαβή, έτσι για να ξεφύγεις (βάλε και στο cd το κομμάτι "Δε συνηθίζεται η μοναξιά, δε συνηθίζεταιιιιιι...." κι έχεις φτιαχτεί)    
3. Κάνε 1-2 φίλους που είστε στην ίδια φάση (κοντινή ηλικία-ελεύθεροι) και ξεφεύγετε απ το χωριό (ΣΚ στην πόλη, εκδρομές, διακοπές, κλπ)
4. όπως προανέφερε και ένας συναγωνιστής, προώθησε κάνα καλό προξενιό για καμιά στο χωρίο που σ ενδιαφέρει. Μερικές αξίες μένουν πάντα αναλλοίωτες
5. Αντί για πουτάνες πάνε σε κανά κωλόμπαρο και κάνε χαλαρό παιχνιδάκι, γνωριμίες και τηλ με κοπελίτσες που γουστάρεις, διώχνοντας όλες τις άλλες λύκαινες. Ποτέ δεν ξες τι μπορεί να βγει.
6. Δούλεψε σκληρά 5-6 χρόνια, μάσε κανά 100ρι χιλιάρικα, και κατέβα Αθήνα. Μπουζούκια, Κολωνάκια, Φοιτήτριες Ζωγράφου, Κωλόμπαρα, κι όλα τα καλά του Θεού σε περιμένουν για να ζήσεις την καλύτερη δεκαετία της ζωής σου...

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερετε κανα σαιτ γνωριμιων ελληνικο που να μην εχει τοσες πολλες βιζιτες..
αδοοσ μαμβα κτλ να ξερω!!!!

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να  :fuck1:. Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!
Συμφωνώ απόλυτα!! Και εγώ έχω ασχοληθεί στο παρελθόν πολύ με τα κόλπα αυτά αλλα πέρα από γραμμούλες στο CV είναι σχεδόν αδύνατο να σου προκύψει αυτό που ζητάς ΕΣΥ!!

alepoudiaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα γράψω και εφώ τη γνώμη μου για το θέμα αφού έχω ασχοληθεί αρκετά και θεωρώ πως έχω ικανοποιητική εμπειρία για ασφαλή συμπεράσματα.Το βασικό είναι οτι γκόμενα της προκοπής δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς από το net.Μέτριες έως μπάζα με απίστευτα ψυχολογικά και κυρίως χωρίς παρέες και κύκλο για τους δικούς της λόγους η κάθεμία.Χρειάζεται υπομονή και καλό μπλα μπλα και είναι σίγουρο οτι θα γαμήσεις.Για όσους ψάχνουν σχέση μακρυά.Απλά στην αρχή θα καείς λίγο στον υπολογιστή μέχρι να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη της, το τηλέφωνο της και κάποια άλλη πηγή για να τσεκάρεις φωτό της.Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξέρεις που μιλάς.Αλλιώς το κόβεις και πας γι' άλλα.Υπάρχει και η περίπτωση να πέσεις σε παντρεμένη όπου εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά.Άλλωστε θα στο πει και η ίδια στην ψύχρα για το τι ψάχνει.

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Με το Baddoo τι γινεται ρε παιδια? Εχει γαμησει γκομενα κανεις απο εκει μεσα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν εχετε φιλους και μπορειτε μεσα απο τον κυκλο γνωριμιων σας, να γνωρισετε καποια κοπελα, εχει καλως
Τουλαχιστον θα εχετε μια σφαιρικη γνωση, για το τι ειναι και που πατε να μπλεξετε...

Σε διαφορετικη περιπτωση επιδιωξτε ΜΟΝΟ φιλικες επαφες, οσο αυτο ειναι εφικτο την σημερον εποχη και καντε κυκλο γνωριμιων κι οτι βγει απο εκει.

Σε διαφορετικη περιπτωση, καλη δυναμη και καλα κουραγια

Στο απροσωπο νετ, ειναι καψιμο φαιας ουσιας το να ψαχνεις κατι σοβαρο, καθως οπως προειπε ο alepoudiaris, παιζουν απειρα ψυχολογικα και απο ουσια μαλακιες στο τετραγωνο....

Γνωμη μου ειναι πως οι καλες γνωριμιες ερχονται μεσα απο τις βαθμιδες του σχολικου περιβαλλοντος, τον στρατο, και τον εργασιακο χωρο.
Αν δεν πετυχετε κατι απο εκει τοτε καλα κρασια.
Πολυ δυσκολα θα τυχει κατι καλο απο οπουδηποτε αλλου, βαση πιθανοτητων !!!!!
Ειδικα απο μια ηλικια και μετα.

Σιγουρα φανταζει σαν καταδικη ολο αυτο αν και οχι απολυτο αλλα ειναι μια ωμη αληθεια

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πέρα από το ηλίθιο chat του cosmopolitan όπου είναι οι ίδιες και οι ίδιες μέσα, απίζει κάτι άλλο αξιόλογο????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom