kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ποσο σεφτεβρι εχισ γενιθι να κσερο για να κερασισ ;δηλώνω ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ποσο σεφτεβρι εχισ γενιθι να κσερο για να κερασισ ;δηλώνω ΠΑΡΘΕΝΟΣ
10/8/1972ποσο σεφτεβρι εχισ γενιθι να κσερο για να κερασισ ;
Συμφωνω αν και τα παραλες σε μερικα, αλλα οταν δεν εχεις επαφες τι κανεις ?Φιλαράκο τα sites γνωριμιών δεν είναι απάτη.Οι γυναίκες που μπαίνουν εκει μέσα είναι απάτη..Να ξέρεις πως μπαίνω σε chat απο τον χρυσό καιρό του mirc..Στα chats θα βρείς ότι πιο παλαβό υπάρχει απο Ελλεεινίδες.Μπορεί να γνωρίσεις κάποια που θα δείχνει ΟΚ άτομο αλλα πίστεψε με,το 99,999% των γυναικών που μπαίνουν τακτικά στα chats είναι θεοπάλαβες ή με χοντρά ψυχολογικά προβλήματα.Οπότε και αυτή η μία που θα γνωρίσεις(μετα απο αμέτρητες ώρες συζητήσεων για ότι μαλακία μπορεις να φανταστείς) και θα σου δειχνει φαινομενικά ΟΚ,θα δείξει την παλαβομάρα της μετά απο 1-2-3 χρόνια σχέσης.Με αυτές τις γυναίκες όχι μόνο σπίτι δεν ανοίγεις αλλα ούτε και δεσμό δεν κάνεις.
Το καλύτερο είναι το face2face παιχνίδι.
Συμφωνω αν και τα παραλες σε μερικα, αλλα οταν δεν εχεις επαφες τι κανεις ?
Συμφωνω αν και τα παραλες σε μερικα, αλλα οταν δεν εχεις επαφες τι κανεις ?
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.... ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΑΝ είναι να γαμήσεις και μόνο,τότε μια χαρά τα τσατ..Αν είναι για παραπάνω δεν αξίζει φίλε μου.Οι ΤΑΚΤΙΚΕΣ γκόμενες των τσατς δεν είναι ούτε καν 'πειραγμένες'.Είναι γκόμενες με σοβαρά προβλήματα πχ ψυχολογικά ή δεσμευμένες που απλά ψάχνουν εχέμυθο γαμιά για κέρατο.Για δεσμό μόνο γκόμενες απο έξω,εκτός αν υπάρχει χρόνος και όρεξη για φρενοβλαβείς γκόμενες.
Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να . Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.... ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ
Πιστευω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι μετρημενες και πολυ ελαχιστες.
Οποτε εκει θες πολυ χρονο και υπομονη .... :S
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.... !!!!!!!!Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να . Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!
Τα ξερω αυτα φιλε.....Έτσι είναι...
Συμφωνώ απόλυτα!! Και εγώ έχω ασχοληθεί στο παρελθόν πολύ με τα κόλπα αυτά αλλα πέρα από γραμμούλες στο CV είναι σχεδόν αδύνατο να σου προκύψει αυτό που ζητάς ΕΣΥ!!Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να . Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!