Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

takis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
συντροφε τακη μιας και ειμαστε πανω κατω στην ιδια ηλικια να ξερεις οτι μεσω υπολογιστη δεν θα βρεις κοπελα για σχεση παρα μονο για ενα πηδημα απλα καθως οπως και εσθυ ψαχνεις μια γκομενα σταθερη να ταιριαζει σε αυτα που ψαχνεις ετσι και αυτες που μπενουν σε αυτα ονειρευοντε πως θα βρουν καποιον διμετρο γυμνασμενο με ακριβο αμαξι και λεφτα..πριν βγουν τα κωλοκινητα απο το 99 και μετα πηραν ολα την κατω βολτα..ασε που μπενουν και πολλοι βλαμενοι που χαλανε και την πιατσα δηλαδη ειχα γωνρισει μια χοντρη απο το ζοο και βρισκομασταν μονο για γαμηση,μετα απο καποιο καιρο μου λεει μην με ξαναπαρεις γιατι γνωρισα καποιον και με παεει στις ταβερνες μου δινει το αμαξι του εσενα τι να σε κανω που με θες μονο για γαμησι..ηθελα και να ξερα ποιος μαλακας ειναι αυτος
αστα αυτα που λες τα βλεπω κ γω καθε μερα κ σαλταρω με την καταντια που εχουν φτασει οι ανθρωπινες σχεσεις!

takis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε έχω μεγάλη εμπειρία από σίτε γνωριμιών (zoo, mamba ktl.), είμαι παλιός παίχτης σε αυτά. Μπορεί να έχω βγει για καφέ-ποτό με 100 κοπέλες, ίσως και παραπάνω, από το 2004,5 περίπου. Αν δεν καταφέρνεις να αναπτύξεις κοινωνικές επαφές εκτός, δύσκολα θα τα καταφέρεις και εκεί μέσα. Πλέον είναι Super market η κατάσταση με πολύ υποκρισία. Το 80% όσων θα βγεις θα ανακαλύψεις πως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσωπικό (διαζύγια, παιδιά, διάσταση, ακόμη και ανάγκη για παράνομες σχέσεις), κοινωνικό (και δεν μιλάω απλώς για μοναξιά), κάποιας μορφής αναπηρίας -το λεω κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά αυτό-, κακής εμφάνισης (το πιο συνηθισμένο). Στις 10 φορές που θα βγεις θα είναι και 1 άντε 2 κοπέλες που ίσως αξίζουν. Θα έχεις παραθέσει τόσο χρόνο, κόπο και χρήμα για να τις συναντήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από απόσταση (αν ζουν μακριά από σένα) που γρήγορα θα αναρωτηθείς αν αξίζει να το κρατήσεις. Επίσης παίζουν και άλλα θέματα. Πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν υποθέσουμε πως η κοπέλα αυτή δεν θα είναι νέα σε αυτά, δύσκολα το σταματάνε. Έχουν πάρει κατά καιρούς δεκάδες τηλέφωνα και έχουν την εύκολη λύση, αν κάτι τους χαλάσει σε μια υποτιθέμενη σχέση που θα ξεκινήσουν, να γυρίσουν στο νετ και να ψάξουν τον επόμενο. Άλλωστε και εσύ κάποιος που γνώρισε εκεί θα είσαι. Δεν το αποκλείω αν είσαι καλός, τυχερός, χαρισματικός και τα διαχειριστείς όλα αυτά έξυπνα. Απλά θεωρώ για κάποιον αμάθητο πως πιθανότατα θα σπατηλήσει πολύ χρόνο και δεν θα κερδίσει πολλά πράγματα, αν αυτό που αναζητάς είναι μια σοβαρή σύντροφο. Αν έχεις ρίξει σε γενικές γραμμές τα στάνταρτ σου θα βρεις κανένα σίγουρα να  :fuck1:. Αν ψάχνεις κάτι καλό και σοβαρό μη το ξεκινάς. Η άποψη μου, φιλικά!!!!

ευχαειστω φιλε για τις συμβουλες σου! τις βρισκω μαλιστα πολυ λογικες κ σωστες! πολυ χρονος που ειναι πραγματικα πολυτιμος!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οσο το ψανχνεις και το ψειριζεις πολυ δεν θα ερθει...
μην λυσσας..

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
φιλε μιλαω σοβαρα κ ξερω μεχρι που φτανουν τα ποδια μου, αν κ εκει που φτασαμε πιο ευκολα βρησκεις μπελουτσι για ενα πηδημα παρα μια μετρια νορμαλ κοπελα! τα λεω καλα η δεν τα λεω?

Καταρχην τι θες εσυ κατι για την ωρα η κατι μονιμο; Απο το πρωτο σου ποστ βγαζω συμπερασμα οτι θες μονιμο διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα εσυ λες για μοναξιες. Δεν λεω οτι δεν βρισκεις ευκολα για μια εκτονωση αλλα αν ψαχνεσαι για γυναικα του στιλ μπελουτσι να κατσει σε χωριο εισαι γελασμενος... Αυτα απο προσωπικη εμπειρια που ειχα στο χωριο μου.

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο..

δεν θα βγάλεις άκρη με τα προφίλ των γυναικών στα διάφορα σάιτ..αυτά που ζητάνε είναι ούτε λίγο ούτε πολύ τον ουρανό με τ' αστρα..οι ίδιες είναι φλόμπες με ελάχιστες εξαιρέσεις ή με διάφορα άλλα προβλήματα..εγώ έχω βγει με καμιά 10αριά για καφέ , ποτο..έκανα σχέση με 2 που διηρκησαν περι τον 1-1.5 χρόνο με τη κάθε μία..χώρισα για διάφορους λόγους..δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ψάχνεσαι κατ' αυτόν τον τρόπο..καταλαβαίνω το επίπεδο της μοναξιάς , το έχω ζήσει κι εγώ και το ζω αυτή τη περίοδο , επίσης καταλαβαίνω οτι δεν έχεις χρόνο αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο μια φορά στο τόσο για να πας για ένα ποτό να βλέπεις κόσμο..που ξέρεις με τη παλιά καλή μέθοδο του φλερτ μπορεί να παίξει κάτι καλό..

από εκεί και πέρα αν θέλεις ντε και καλά να ψαχτείς πήγαινε στα , zoo , fatsa , parea , badoo και φυσικά facebook..

takis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχην τι θες εσυ κατι για την ωρα η κατι μονιμο; Απο το πρωτο σου ποστ βγαζω συμπερασμα οτι θες μονιμο διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα εσυ λες για μοναξιες. Δεν λεω οτι δεν βρισκεις ευκολα για μια εκτονωση αλλα αν ψαχνεσαι για γυναικα του στιλ μπελουτσι να κατσει σε χωριο εισαι γελασμενος... Αυτα απο προσωπικη εμπειρια που ειχα στο χωριο μου.

δε με παρακολουθεις φιλε μου!
ειπα οτι δεν θελω να βρω μπελουτσι αλλα μου κανει κατι μετριο αλλα νορμαλ στο μυαλο! αυτο ειπα!αυτο ελειπε να περιμενω μπελουτσι στο χωριο..! αυτο που ψαχνω ειναι κατι σοβαρο δηλ μονιμο αλλα οχι για γαμο!

takis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο..

δεν θα βγάλεις άκρη με τα προφίλ των γυναικών στα διάφορα σάιτ..αυτά που ζητάνε είναι ούτε λίγο ούτε πολύ τον ουρανό με τ' αστρα..οι ίδιες είναι φλόμπες με ελάχιστες εξαιρέσεις ή με διάφορα άλλα προβλήματα..εγώ έχω βγει με καμιά 10αριά για καφέ , ποτο..έκανα σχέση με 2 που διηρκησαν περι τον 1-1.5 χρόνο με τη κάθε μία..χώρισα για διάφορους λόγους..δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ψάχνεσαι κατ' αυτόν τον τρόπο..καταλαβαίνω το επίπεδο της μοναξιάς , το έχω ζήσει κι εγώ και το ζω αυτή τη περίοδο , επίσης καταλαβαίνω οτι δεν έχεις χρόνο αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο μια φορά στο τόσο για να πας για ένα ποτό να βλέπεις κόσμο..που ξέρεις με τη παλιά καλή μέθοδο του φλερτ μπορεί να παίξει κάτι καλό..

από εκεί και πέρα αν θέλεις ντε και καλά να ψαχτείς πήγαινε στα , zoo , fatsa , parea , badoo και φυσικά facebook..

ναι δυστηχως ειναι δυσκολα να βγαλεις ακρη,εχω εναν γνωστο που ειχε ασχοληθει αλλα για λιγο, μου ειπε κ αυτος τα ιδια πανω κατω,απλα ρωταω κ εσας γιατι αυτος οπως ειπα ειχε ασχοληθει λιγο!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φυλε τακη οπως ειπανε πολλοι δεν θα βρεις τιποτα σοβαρο-μονιμο στο ιντερνετ!!! ασε που εσυ μενεις σε χωριο αυτη μπορει να ειναι απο την αλλη ακρη της ελλαδας και ισως να μην γουσταρει να ερθει μονιμα στο χωριο σου...........μπορεις βεβαια να βρεις τιποτα εαν εισαι και τυχερος αλλα οχι τιποτα για σοβαρο που επιθυμεις!!! ισως εαν εμενες σε πολη και εβγαινες και γνωριζες νεο κοσμο θα εβρισκες αυτο που ξαχνεις!

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
αυτο που ψαχνω ειναι κατι σοβαρο δηλ μονιμο αλλα οχι για γαμο!

Αυτο που ψαχνεις να κανεις ειδικα σε χωριο σκεψου το λιγακι.... δεν θα σου κατσει καλα.... τα σχολια θα πηγαινουν περα δωθε..."ειναι 2 χρονια μαζι και ακομα δεν παντρευτηκαν"... "αυτη γιατι καθεται ακομα μαζι του, ο γιοκας μου ποιο πολλα θα της εδινε απο αυτον"... απο προσωπικη εμπειρια που ειχα με σχεση 6 χρονια με των τροπο που το σκεφτηκες και εσυ "μονο σοβαρα οχι για γαμο"... ειδικα στο χωριο θα σε "φανε" τα κουτσομπολια οπως την επαθα και εγω.. Αν σου ειναι ευκολο μετακομισε σε κοντινη κωμοπολη η πολη, ποιο πολλες ελπιδες εχεις εκει παρα στο νετ.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δε γαμιέστε όλοι μαζί εδώ μέσα λέω εγώ - κάθε βράδι όταν έχει πέσει νέκρα, ανοίγει ένας χρήστης θέμα για κουβέντα με username πάντα νουμεράκι στο τέλος. ;)

Σε τα μας ρε μαλάκες - για χθεσινούς ψάχνετε, άιντε. :boobies:

:jerking:

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγώ φίλε αντί για σάιτ γνωριμιών θα σου πρότεινα να πας με καμιά 50αριά πουτάνες και είμαι σίγουρος ότι μετά θα δεις τα πάντα με άλλο τρόπο...είναι θέμα ρεαλισμού, εμπειρίας και απομυθοποίησης πραγμάτων και καταστάσεων. 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγώ φίλε αντί για σάιτ γνωριμιών θα σου πρότεινα να πας με καμιά 50αριά πουτάνες και είμαι σίγουρος ότι μετά θα δεις τα πάντα με άλλο τρόπο...είναι θέμα ρεαλισμού, εμπειρίας και απομυθοποίησης πραγμάτων και καταστάσεων. 
Μην λες μεγάλες κουβέντες ....

Το πράγμα δεν παει έτσι και το ξέρεις πολυ καλα....

Το παλικάρι δεν ζήτησε ξεπετα αλλα κατι μόνιμο και όπως εξελλιχθει.....
Δεν ζητάνε όλοι να χώσουν τον τζουτζουκο σε μια φωλιά.... ;)
Υπάρχουν παρα πολλα όμορφα πράγματα πέρα απο ολο αυτο που έρχεται φυσιολογικά .....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λοιπόν φιλαρακο ..... Τάκη !!!

Για να σου απαντήσω λίγο σοβαρά όπως το έχω δει εγω το έργο

ΜΑΚΡΙΆ απο σάιτ γνωριμιών είναι μουφα οτι κι αν σου ταξουν
Απλά εκει ΕΜΠΟΡΕΎΟΝΤΑΙ αυτο που περιγράφεις πολυ ωραία περι μοναξιάς ....

Αυτο που θα βρεις εκει δεν τίποτα παραπάνω απο κοπέλες και αγόρια που έχουν περάσει ψυχολογικές φθορές απο χωρισμους και κοιτάνε να βγάλουν οτι απωθημενο έχουν υποσυνειδητα στον καθέναν που θα κάνει το λάθος να πιστέψει το ελάχιστο ..... Αυτο σε ποσοστό 95%

Μην πηγαίνεις εκει με σκοπό αυτο καθαυτό , αλλα πήγαινε με σκοπό μια φιλική γνωριμία και οτι βγει
Άλλωστε οτι είναι να γίνει θα γίνει οταν δεν θα το περιμένεις και όχι οταν το επιδιωκεις ;)

Και πολυ ΠΡΟΣΟΧΉ στα ΛΑΜΌΓΙΑ και στους ΚΑΡΧΑΡΊΕΣ αρσενικού και θηλυκου γενους

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν φιλαρακο ..... Τάκη !!!

Για να σου απαντήσω λίγο σοβαρά όπως το έχω δει εγω το έργο

ΜΑΚΡΙΆ απο σάιτ γνωριμιών είναι μουφα οτι κι αν σου ταξουν
Απλά εκει ΕΜΠΟΡΕΎΟΝΤΑΙ αυτο που περιγράφεις πολυ ωραία περι μοναξιάς ....

Αυτο που θα βρεις εκει δεν τίποτα παραπάνω απο κοπέλες και αγόρια που έχουν περάσει ψυχολογικές φθορές απο χωρισμους και κοιτάνε να βγάλουν οτι απωθημενο έχουν υποσυνειδητα στον καθέναν που θα κάνει το λάθος να πιστέψει το ελάχιστο ..... Αυτο σε ποσοστό 95%

Μην πηγαίνεις εκει με σκοπό αυτο καθαυτό , αλλα πήγαινε με σκοπό μια φιλική γνωριμία και οτι βγει
Άλλωστε οτι είναι να γίνει θα γίνει οταν δεν θα το περιμένεις και όχι οταν το επιδιωκεις ;)
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom