Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
γνωρισα μια ρωσιδα!μιλουσαμε skype!ηρθε διακοπες ελλαδα την συναντησα!πηδηχτηκαμε αλλα πολλα ψυχολογικα!μου ελεγε μετα οτι με αγαπαει κ μπουρδες!πηρα και προσκληση για ρωσια!αλλα εφαγε σουτ και τερμα!
Για το badoo αναφερεσαι ή το travelgirls;

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ανακάλυψα κάποια sites όπως τα : elmaz.gr, sxeseis.gr, badoo.com και elligable greeks αλλά πάνω κάτω μου φαίνονται μούφα και αν δεν είσαι συνδρομητής δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Κανά chat δωρεάν που να έχει γυναίκες και όχι άντρες σε ποσοστό 99%  :headbang:παίζει????

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ανακάλυψα κάποια sites όπως τα : elmaz.gr, sxeseis.gr, badoo.com και elligable greeks αλλά πάνω κάτω μου φαίνονται μούφα και αν δεν είσαι συνδρομητής δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Κανά chat δωρεάν που να έχει γυναίκες και όχι άντρες σε ποσοστό 99%  :headbang:παίζει????

www.cosmopolitan.gr/forum/chat/]http://www.cosmopolitan.gr/forum/chat/[/url]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΟ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΜΕ 25 ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΩ  :knockinb: ΤΙΣ 18 ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΔΟΟ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΜΕ 9 ΕΧΩ  :knockinb: ΤΙΣ 5 ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΜΕ 11 ΕΧΩ  :knockinb: ΤΙΣ 5 ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ... :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
4 χρονια και γαμησες μονο 35 ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ? ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΣΤΟΝ 1,5 ΜΗΝΑ ΠΕΦΤΕΙ !! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Στο Badoo έγινες συνδρομητής??? Νόμιζα οτι δεν γίνεται παιχνίδι απο εκέι και προτιμούσα το Zoosk. Τώρα βέβεια αυτό σχδόν ψόφησε!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΔΕ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ..

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Σε αυτό μπήκα χθες σε διάφορες φάσεις.Συμπέρασμα :
1) Οι άντρες είναι σχεδόν όσες και οι γυναίκες
2) Οι ιλικίες πολύ μικρές (16-20)  :-
3) Μπαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι
4) Δε μπορείς να καταλάβεις πάντα από το nickname αν ο άλλος είναι γυναίκα ή άντρας!!  :S

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τελικά υπάρχει κάποιο site όπως παλιά το datingclub ή το Parea.gr που γινόταν παιχνίδι???? Με την απορία θα μείνω.......

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγο δε πιδαο ποτε,δε κσερο ποσ γινετε αφτο το πραμα

takis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους παιδια! με λενε τακη ειμαι 27χρονων κ θα μπω κατευθειαν στο ψητο..
παιζουν διαφορα sites το διαδυκτιο οπου υποσχονται γνωριμιες (κυριως σοβαρες) με διαφορους ανθρωπους απο ολη την ελλαδα που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα,δηλαδη την  μοναξια!
εψαξα επιφανιακα κανα 2 απο αυτα κ το ενα ιδικα οτι κ να εκανες ζητουσε συνδρομη,δηλ λεφτα..
επισης προσεξα οτι οι ιδιοι οι διαχειρηστες (η το προγραμμα που ειχαν βαλει) σου εστελναν μηνυματα τα οποια ηταν απο πραγματικες κοπελες,δηλ χρησιμοποιουσαν τα προσωπικα δεδομενα του καθενος εκει μεσα,επροκυτο για το γνωστο zoosk!

Για να μην μακρηγορω αντιμετοπιζω κ γω σοβαρο προβλημα μοναξιας λογω των πολλων ωρων δουλειας,το εργασιακο περιβαλον μου καθ οτι μενω κ σε χωριο!
ξερω θα μου πειτε οτι πηγαινε σε ενα στουνιο κ θα βρεις την υγεια σου! δυστηχως τα εχω βαραθει κ αυτα διοτι παλιοτερα ημουν τακτικος πελατης,ακομα κ οταν ειχα σχεση!
ξερετε εσεις καποια sde γνωριμιων τα οποια ειναι αξιοπιστα,δωρεαν κ με πολυ ποιοτικο κοσμο?

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους παιδια! με λενε τακη ειμαι 27χρονων κ θα μπω κατευθειαν στο ψητο..
παιζουν διαφορα sites το διαδυκτιο οπου υποσχονται γνωριμιες (κυριως σοβαρες) με διαφορους ανθρωπους απο ολη την ελλαδα που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα,δηλαδη την  μοναξια!
εψαξα επιφανιακα κανα 2 απο αυτα κ το ενα ιδικα οτι κ να εκανες ζητουσε συνδρομη,δηλ λεφτα..
επισης προσεξα οτι οι ιδιοι οι διαχειρηστες (η το προγραμμα που ειχαν βαλει) σου εστελναν μηνυματα τα οποια ηταν απο πραγματικες κοπελες,δηλ χρησιμοποιουσαν τα προσωπικα δεδομενα του καθενος εκει μεσα,επροκυτο για το γνωστο zoosk!

Για να μην μακρηγορω αντιμετοπιζω κ γω σοβαρο προβλημα μοναξιας λογω των πολλων ωρων δουλειας,το εργασιακο περιβαλον μου καθ οτι μενω κ σε χωριο!
ξερω θα μου πειτε οτι πηγαινε σε ενα στουνιο κ θα βρεις την υγεια σου! δυστηχως τα εχω βαραθει κ αυτα διοτι παλιοτερα ημουν τακτικος πελατης,ακομα κ οταν ειχα σχεση!
ξερετε εσεις καποια sde γνωριμιων τα οποια ειναι αξιοπιστα,δωρεαν κ με πολυ ποιοτικο κοσμο?

έτσι όπως κάνεις την ερώτηση η απάντηση είναι ΟΧΙ..ΔΕΝ υπάρχει κανένα αξιόπιστο(όπως εσύ το εννοείς)..
Αλλά παρόλα αυτά σε όλα  αυτά τα sites(από zoo, mamba κλπ..κλπ) μπορεί να βρεις αυτό που θέλεις χωρίς βέβαια να πληρώσεις, αλλά ψάχνοντας και τρώγοντας πάρα μα πάρα πολλές ώρες ψαξίματος...
Μαγική συνταγή δεν υπάρχει, εσύ την φτιάχνεις ανάλογα με το τι ζητάς και πως το ζητάς... Κανε τα πειράματα σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom