Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μιας και είχα κολλήσει με το fb τα τελευταία χρόνια και νιώθωβ ότι πλέον έφαγε τα ψωμάκια του  :'(, σκέφτομαι να ξαναθυμηθώ την παλιά τέχνη του chat για σέξο-γνωριμίες! Έχει κάποιος φίλος εμπειρία ή γνώση από το τι παίζει και αν μπορεί να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο????  :rockon:
τυπε τιποτα δεν παιζει
εχουν μαθει ολες οι καμμενες και ζητανε μσν καμερες και μαλακιες
αν βρεις καμια τελειωμενη για κανα τηλε-φονικο να κανεις τον σταυρο σου

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ρε μαγκες ενας ειναι ο τροπος οτι και να λετε

ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΧΥΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΘΑΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΑΑΦΕ Η ΚΑΠΟΥ BAR CLUB SUPER MARKET ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ........ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΟΝΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣΕ  KOINH ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΜΑΛΑΚΙΕς ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ  ΠΑΠΠΑΡΙΕΣ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ  ..

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ  ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΕΩΝ ΟΟΠΟΤΕ .....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Ρε μαγκες ενας ειναι ο τροπος οτι και να λετε

ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΧΥΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΘΑΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΑΑΦΕ Η ΚΑΠΟΥ BAR CLUB SUPER MARKET ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ........ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΟΝΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣΕ  KOINH ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΜΑΛΑΚΙΕς ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ  ΠΑΠΠΑΡΙΕΣ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ  ..

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ  ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΕΩΝ ΟΟΠΟΤΕ .....
Σωστός...... Εξάλλου το ζυμαρικό τραβιέται καλοκαιράκι. :grin:

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
προσωπικα εγω εχω παρει κοπέλες τόσο απο το Fatsa οσο και απο το zoo θέλει λίγο παπαρισμα και καλα δνε μπαινεις μεσα για να γαμησεις και τετοια (αναλόγως την γκομενα κοβεις τι γουσταρει να ακουσει ουτως ή άλλως το ξερουν και αυτες οτι η καταληξη θα ειναι κρεββατι) Παλια ήθελε παραπάνω υπομονη τώρα είναι πιο χαλαρα εχουν αποθρασυνθει και αυτες. Πάντως γενικα καλο ειναι να εχεις ποικιλια δηπαδη και στα μπαρακια να πηγαινεις υπάρχει ψωμι αλλα και το παπαρισμα στο νετ εχει την δικη του πλακα. Παντρεμενες οι περισσοτερες στο νετ που ψαχνουν να ξεφυγουν απο την ρουτινα ;)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
προσωπικα εγω εχω παρει κοπέλες τόσο απο το Fatsa οσο και απο το zoo θέλει λίγο παπαρισμα και καλα δνε μπαινεις μεσα για να γαμησεις και τετοια (αναλόγως την γκομενα κοβεις τι γουσταρει να ακουσει ουτως ή άλλως το ξερουν και αυτες οτι η καταληξη θα ειναι κρεββατι) Παλια ήθελε παραπάνω υπομονη τώρα είναι πιο χαλαρα εχουν αποθρασυνθει και αυτες. Πάντως γενικα καλο ειναι να εχεις ποικιλια δηπαδη και στα μπαρακια να πηγαινεις υπάρχει ψωμι αλλα και το παπαρισμα στο νετ εχει την δικη του πλακα. Παντρεμενες οι περισσοτερες στο νετ που ψαχνουν να ξεφυγουν απο την ρουτινα ;)

Παντρεμενες οι περισσοτερες στο νετ που ψαχνουν να ξεφυγουν απο την ρουτινα ;)

αυτο ισχυει με μια παντρεμενυ που μιλαγα την ρωτησα ολοι την ωρα το chat ειναι τοσο χαλια ειναι με τον αντρα τις αλλον ηθελε και αλλον πηρε μου ειπε οχι αυτον ηθελε και αυτον πηρε ...

Αλλα ολη την ωρα στο chat ειναι ολο και καποιος θα τις κατσει δεν θα πει ναι σε ολους αλλα ψηνεται

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Παλιότερα πριν 7 χρονια ήταν ζορικα τα πραγματα τωρα είναι πολυ πιο εύκολα και με τις παντρεμενες το καλο ειναι οτι πανε για μια βαρια δυο φορες και ..τελος μεγαλη υποθεση να μην σου γίνεται τσιμπουρι ειδικα εμεις οι παντρεμενοι χιχιιχι

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στα 39 ειμαι και οχι φιλε μου δεν μπαινω πλεον

Απο οτι βλεπω εγω εχω χασει το τραινο προ πολλου ....
Ηταν οι φασεις της ζωης μου τετοιες που δεν ευνοεισαν κατι σε προσωπικο επιπεδο.
Ομως δεν μπορω να ριξω ευθυνες πουθενα περα απο την τυχη μου ισως.....
(δεν μπορω να αναφερω περισσοτερα ηδη εχω αναφερει πολλα)
Μαλλον θα πρεπει να ξεκοψω ολοκληρωτικα απο ολα......
Σιγά ρε φίλε 39 χρονών είσαι όχι 50.

Προλαβαίνεις άνετα.  :)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
περνας καλα...αυτο ειναι...και ΑΝ προκυψει κατι προεκυψε.
εγω οταν μπηκα στο νετ δε πιστευα καν οτι θα ανταλαξω 2 κουβεντες με καποιον οχι να κανω και φιλους οπως κ εγινε....
κερδισα...δεν εχασα...
οταν τα κανεις ολα με αρχικο αποτερο σκοπο εμενα σαν λουκ με χαλαει.
γ αυτο και πολλοι/ες δεν"ευδοκιμησαν"διπλα η ακομα κ εδω....

Ειπε και κατι σωστο το γατι  :rockon:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πριν 3 4 χρονια ηταν καλη εποχη για  :fuck2: μεσω νετ..

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαλακια το κοβω συν οτι θελει συνδρομες και μαλακιες δεν εχω ασχοληθει βεβαια πολυ
μια βδομαδα γραφτηκα και μετα το πουλο ασ πει και κανας αλλος.,

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω μπηκα γνωρισα καποιες .......αλλα ακομα τρεχω να φυγω ...εχουν ωραιες φωτο αλλα σκανε κατι βουνα εγω ειπα σε καποιες οτι εφυγα στο βελγιο μεταναστης .
Και νομιζουν τα μπαζα οτι ειναι και γυναικαρες...υπαρχουν και σαβουρογαμηδες αερα ..........

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
μακρυα......το πιο μαλακια σαιτ για γκομενοδουλειες,οι μισες εχουν ψευτικες φωτος,πολλα τραβελια και οι θεωρητικα νορμαλ ειναι μπαζολες του κερατα.Υπαρχουν και μερικες καλες που απλα ειναι προβληματικες και θελουν να λενε οχι και βρισκουν αυτους που τους παρακαλανε εκει μεσα. Θελει το γνωστο κολπο φυσικα.....υποσχεσεις,παραμυθια για φραγκα και γιατι οχι και απευθειας χρηματικη προσφορα,εκει τσιμπανε ολες.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
μουφα ειναι γεματο ψευτικα προφιλ

latris tis tsarkas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
το καταλαβα οτι ειναι απατη εριξα κατι ετοιματα να δω τη γινεται..

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
γνωρισα μια ρωσιδα!μιλουσαμε skype!ηρθε διακοπες ελλαδα την συναντησα!πηδηχτηκαμε αλλα πολλα ψυχολογικα!μου ελεγε μετα οτι με αγαπαει κ μπουρδες!πηρα και προσκληση για ρωσια!αλλα εφαγε σουτ και τερμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom