baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
ουφφφφφφφφφφφφφ ησυχασαδε λεω για σενα αυγερινε μου.
ουφφφφφφφφφφφφφ ησυχασαδε λεω για σενα αυγερινε μου.
μου ειπες οτι υπαρχει κ το μσν.και σου απαντησα οτι εγω δε θελω μσν γτ μαρεσει να συνομιλω με βλακες που ευδοκιμουν εδω μεσα.Σε φορουμ μιλας, οχι στο τηλεφωνο.
Ο οποιοσδηποτε δικαιουται να σου απαντησει.
Οσο για το αν εχεις συνδρομο κατωτεροτητας, αυτο το ξερεις εσυ. Εγω δεν υπαινιχθηκα κατι τετοιο.
Γενικα η παραθεση που μου εκανες, ηταν αλλα αντι αλλων.
δε λεω για σενα αυγερινε μου.
ριχνεις το επιπεδο ....
Συγγνωμη, ειχα δυσχερεια να αντιληφθω εξ αρχης το μεγιστο αυτο επιχειρημα.μου ειπες οτι υπαρχει κ το μσν.και σου απαντησα οτι εγω δε θελω μσν γτ μαρεσει να συνομιλω με βλακες που ευδοκιμουν εδω μεσα.
αμα ειναι να τα λεμε δυο φορες....
γεννατε?!ηθελα να ξερα!!!Συγγνώμη που δεν είπα αυτά που θέλατε να ακούσετε κορίτσια, την άλλη φορά θα φροντίσω να τη γλυτώσω μ ένα
αποδεικνύεται πιο εύπεπτο
τωρα ολα καλα?!Συγγνωμη, ειχα δυσχερεια να αντιληφθω εξ αρχης το μεγιστο αυτο επιχειρημα.
τυπε εχεις μαγειρεψει ποτε σε γκομενα?να της κανεις το τραπεζι υπο το φως των κεριων;Συγγνώμη που δεν είπα αυτά που θέλατε να ακούσετε κορίτσια, την άλλη φορά θα φροντίσω να τη γλυτώσω μ ένα
αποδεικνύεται πιο εύπεπτο
Παντα ειμαστε καλα.τωρα ολα καλα?!
τπτΠειτε τπτ ρε
τυπε εχεις μαγειρεψει ποτε σε γκομενα?να της κανεις το τραπεζι υπο το φως των κεριων;
λεμε μωρη κρεββατογεμιστρα!!!!!!!!!!!παρε μερος και συ....μπορεις....αρκει να εχεις ανοσια στην βλακεια.Πειτε τπτ ρε
κανουμε και τιποτα αλλο ρε.ολο λεμε.Πειτε τπτ ρε
λεμε μωρη κρεββατογεμιστρα!!!!!!!!!!!παρε μερος και συ....μπορεις....αρκει να εχεις ανοσια στην βλακεια.
κανουμε και τιποτα αλλο ρε.ολο λεμε.
εννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.Μμμμμ... κατσε να δοκιμασω .... :-
Το παραμυθακι με τις ελεεινιδες πουλαει ακομα
Για πουτανες και μπαζα δεν ξερω, αλλά ειναι κακο να θελετε φραγκα?εννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.