Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
η μερσεντες σ'αρεσει;εννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.
η μερσεντες σ'αρεσει;εννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.
σκεφτομαι να σου κανω προταση γαμουεννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.
εννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.
εννοειται γαμω,...ολες ειμαστε πουτανες ,θελουμε φραγκα και ειμαστε κ μπαζα.
αστερι μου κ φεγγαρι μου ηλιε κ αυγερινε μου....σκεφτομαι να σου κανω προταση γαμου
εχεις ολο το πακετο
Για πουτανες και μπαζα δεν ξερω, αλλά ειναι κακο να θελετε φραγκα?
δε συννενοουμαστε κ δε μπορω.Για πουτανες και μπαζα δεν ξερω, αλλά ειναι κακο να θελετε φραγκα?
Ζήτα απο τον Σκόκο.και γω θελω φραγκα ρε παιδια,3 μηνες θα περασω στην ταυλανδη,ελλειστε.
και σου λεγα να σου δανεισω ρε μαλακακαι γω θελω φραγκα ρε παιδια,3 μηνες θα περασω στην ταυλανδη,ελλειστε.
Πρόσεξέ το λίγο αυτό.δε συννενοουμαστε κ δε μπορω.
βαριεμαι....Πρόσεξέ το λίγο αυτό.
Εχμ...οταν γνωρισεις καποια να το δινει τσαμπα, παρακαλω στειλε μου ενα πμ με τα στοιχεια της.ως ανταλλαξιμο ειδος για σεξ?
Εχμ...οταν γνωρισεις καποια να το δινει τσαμπα, παρακαλω στειλε μου ενα πμ με τα στοιχεια της.
τα ιδια παντελακη μου...Εχμ...οταν γνωρισεις καποια να το δινει τσαμπα, παρακαλω στειλε μου ενα πμ με τα στοιχεια της.