ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γελας νυφιτσα ε?
αλεπουδιαρη
τυπε με την αλλη που σε μπλοκαρε θελω να μαθω οτι τις εστειλες φονικους ιους
γελας νυφιτσα ε?
αλεπουδιαρη
ρε μαλακες για αυτο δεν γαματε.ρε νομιζεις η γκομενα δεν γουσταρει να γαμηθει;ποιο πολλες καυλες εχει απο εσενα.αλλα αμα περιμενεις εσυ να σε γαμησει αυτη,σωθηκες.πρεπει να ανοιξω σχολη γαμω την πουτανα μου.το μουνί τους...
είναι η επόμενη φούσκα που θα σκάσει μετά τα ακίνητα.
Να μη σου πω ότι έχει ήδη αρχίσει...
Αλλα δεν ειναι κουλο να μας κατηγορειτε που δεν το δινουμε και οταν σας κατουμε να μα βριζετε ΕΠΕΙΔΗ κατσαμε?
δε σας βρίζουμε, σας σταμπάρουμε,
σας βάζουμε μιά σφραγίδα ακόμα στο βιβλίο των υπογραφών, το οποίο ούτε και που ξέρετε αν το θέλετε γεμάτο ή άδειο...
δε σας βρίζουμε, σας σταμπάρουμε,
σας βάζουμε μιά σφραγίδα ακόμα στο βιβλίο των υπογραφών, το οποίο ούτε και που ξέρετε αν το θέλετε γεμάτο ή άδειο...
ρε μαλακες για αυτο δεν γαματε.ρε νομιζεις η γκομενα δεν γουσταρει να γαμηθει;ποιο πολλες καυλες εχει απο εσενα.αλλα αμα περιμενεις εσυ να σε γαμησει αυτη,σωθηκες.πρεπει να ανοιξω σχολη γαμω την πουτανα μου.
τον μπολντ θα τον εχω τιμητικο μαθητη δωρεαν.
ρε μαλακες για αυτο δεν γαματε.ρε νομιζεις η γκομενα δεν γουσταρει να γαμηθει;ποιο πολλες καυλες εχει απο εσενα.αλλα αμα περιμενεις εσυ να σε γαμησει αυτη,σωθηκες.πρεπει να ανοιξω σχολη γαμω την πουτανα μου.
ξερετε εσεις αν το θελετε γεματο η αδειο δηλαδη?
εσυ θα εισαι καθηγητης.τοσα χρονια στο κοσμοπολιταν θα εχεις μαθει ολα τα μυστικα του "εχθρου"δασκαλε θελω και γω εκπτωσουλα
τραγικο σκεπτικο.το δικό μας εννοείτε γεμάτο τίγκα και με διαφορετικές υπογραφές
απ την αλλη θέλουμε αυτή που υπογράφει στο δικό μας να έχει το δικό της ψιλοάδειο
εσείς...ξέρετε;
εσυ θα εισαι κινητη διαφημιση.θα βγαλεις γκομενα και θα το κανεις βουκινο.και ολοι θα ερχονται στην σχολη μετα.γιατι τυπε? Ασχετα με τα λεφτα που θα βγαλεις
απο τα κοροιδα με την σχολη σου μετα θες και εμενα καβατζα
γιατι δεν θα γαμησουμε που δεν θα γαμησουμε με αυτα που θα μας μαθεις
να ειναι ο μπουρδελιαρης σταντ μπαι να σε παει σε κανα καλο σπιτακι ε?
εσυ θα εισαι κινητη διαφημιση.θα βγαλεις γκομενα και θα το κανεις βουκινο.και ολοι θα ερχονται στην σχολη μετα.
τραγικο σκεπτικο.
το δικό μας εννοείτε γεμάτο τίγκα και με διαφορετικές υπογραφές
απ την αλλη θέλουμε αυτή που υπογράφει στο δικό μας να έχει το δικό της ψιλοάδειο
εσείς...ξέρετε;
η καθεμια εχει τα δικα της θελω.
εμενα μου ερκει να ειναι αδειο απο τετοιους μαλάκες.
εσυ θα εισαι καθηγητης.τοσα χρονια στο κοσμοπολιταν θα εχεις μαθει ολα τα μυστικα του "εχθρου"
αλλο τραγικο...δεν υπάρχουν άλλοι, όλοι τέτοιοι είναι. Εσείς το λέτε "όλοι οι άντρες είναι ίδιοι"
δεν υπάρχουν άλλοι, όλοι τέτοιοι είναι. Εσείς το λέτε "όλοι οι άντρες είναι ίδιοι"