LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Υστερα απο ερευνα που εκανα, ενα πολυ καλο site για ...γνωριμιες και.....σεξ..ακι ειναι το
Εγώ πριν 10 χρόνια , είχα βγεί με κάπου 300 από το site του cosmopolitan
Σιγα ρε μαμια!
Δεν είπα ότι τις γάμησα κύριος.
Ελάχιστες γάμησα.
Και οι 300 δεν ήταν σε 2 μήνες.
Πρέπει να ήταν σε 2-3 χρόνια.
Τώρα αν το πιστεύεις εσύ
ή οι χαμούρες που μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ , στα αρχίδια μου ...
περνας καλα...αυτο ειναι...και ΑΝ προκυψει κατι προεκυψε.
εγω οταν μπηκα στο νετ δε πιστευα καν οτι θα ανταλαξω 2 κουβεντες με καποιον οχι να κανω και φιλους οπως κ εγινε....
κερδισα...δεν εχασα...
οταν τα κανεις ολα με αρχικο αποτερο σκοπο εμενα σαν λουκ με χαλαει.
γ αυτο και πολλοι/ες δεν"ευδοκιμησαν"διπλα η ακομα κ εδω....
Φιλε δοκιμασε να χρησιμοποιησεις Firefox Private BrowsingΌταν θέλεις να συνδεθείς στο facebook ζητά το email σου και τον κωδικό πρόσβασης.
Το πρόβλημα για μένα είναι ότι ξεκινώντας να γράψεις το email σου, διαπιστώνεις ότι αυτό έχει αποθηκευτεί και βγαίνει μόλις γράψεις το πρώτο γράμμα.
Το ερώτημα μου είναι Πως δεν θα αποθηκεύεται το email μου, αλλά να απαιτείται να το πληκτρολογώ όλο, όπως γίνεται με τον κωδικό.
Σήμερα πως μπορώ να μην εμφανιζεται το email μου οταν συνδεομαι στο facebook?Φιλε δοκιμασε να χρησιμοποιησεις Firefox Private Browsing
συνεχεια καινουρια ανοιγουν αλλα αρχιδια ολες μπαινουν εκει απλα για να περνουν την ωρα τους κ να κωλοβαρανε στη δουλεια
κ καυλωνουν επειδη τους δινουν σημασια με αντς λαικς κλπ αλλα αμα τους πεις να πατε για καφε το παιζουν κινεζες ενω πριν μπορει να μιλαγατε 2 ωρες στο τσατ πχ
κλασσικο κολπο τυπεΩραία ίσως έχετε δίκιο. Μπορώ να γνωρίσω ΞΕΝΗ και όταν πάω στο εξωτερικό να έχω καβάτζα;
Ρε παιδιά αυτό το meetinggreece.net το ξέρετε;
να της πει και ότικλασσικο κολπο τυπε
μονο που δεν θα της το πεις απτην αρχη
θα της πουλησεις παραμυθι οτι θες απλα να γνωριζεις ξενες κουλτουρες και μια μερα θα της πεις οτι πας στην χωρα της
ή για δουλεια ή επειδη την γουσταρεις και θες να την δεις πολυ
πιανουν τετοιες μαλακιες