Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγω ηθελα να ειμαι το ντοματακι..... :'(
εισαι πιο ψηλη κ βρωμερη
εγω ηθελα να ειμαι το ντοματακι..... :'(
δεν το ηξερα αυτο,ωραια φαση!Η στήλη του cosmopolitan που αναφέρθηκα εγώ, έπαιζε μια 10ετία πριν.
ΕΙΧΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ , ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΒΑΖΑΝ EMAIL ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ EMAIL.
Καμία σχέση με φόρουμ και τσατ.
Η στήλη αυτή δεν υπάρχει πλέον.
Οπότε το cosmopolitan δεν κάνει πλέον για αυτή τη χρήση.
Οι δικές μου λιγοστές εμπειρίες πάντως κ φίλου(10-15 σύνολο μαζί) λένε ότι κ παλιά τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα(λιγότεροι πούστηδες,αλλά μπάζα πάμπολα).παλιοτερα τα πραγματα θα ταν καλυτερα...
Όποια αξίζει δεν ψάχνεται στο νετ,πολύ σπάνια κ όταν συμβαίνει κάποια βλάβη εγκεφαλική υπάρχει.
παλιοτερα δεν ησουν σε θεση να "παιξεις" σοβαρα για να χεις αποψη,η γνωμη σου δεν εχει μεγαλη βαρυτητα...Οι δικές μου λιγοστές εμπειρίες πάντως κ φίλου(10-15 σύνολο μαζί) λένε ότι κ παλιά τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα(λιγότεροι πούστηδες,αλλά μπάζα πάμπολα).
Μάλλον λιγοστές εννοείς...Θα ελεγα οτι μοναδικη εξαιρεση ηταν το dating club παλια που ειχε και μερικες εξαιρετικες.
Δεν υπάρχει λόγος όταν η άλλη έχει ζήτηση,εκτός ίσως αν είναι τόσο αχόρταγη πια ή κάτι ανορθόδοξο τελοσπάντων.
Ναι ντάξει σίγουρα,στα 17-18 μου είναι οι εμπειρίες μου,αλλά πάντως μπάζα εμφανίστηκαν.παλιοτερα δεν ησουν σε θεση να "παιξεις" σοβαρα για να χεις αποψη,η γνωμη σου δεν εχει μεγαλη βαρυτητα...
καποιος 30+ θα μπορεσει να μας διαφωτισει περισσοτερο..
Υποσημείωση στις εξαιρέσεις.ξεχνας τις παντρεμενες που ψαχνουν για κατι καλο και γρηγορο ;)
Ρε συ από FB όσο έχω ψαχτεί όσες είναι ανοικτές έχουν μία παραπλανητική φωτογραφία κ μετά το add βλέπεις το χάος....μπειτε σε καποιο τσατ με σκοπο την νορμαλ κουβεντα αρχικα και ολα θα παρουν τον δρομο τους.
Ακούστε κ την Λούκ,ξέρει αυτή,έχει ψαξει γκομενες στο νετ!!!ετσι ειναι...καμια καλη εμφανισιακα νορμαλ στο μυαλο κ ελευθερη δε ψαχνετε στο νετ χωρις να βρωμαει κατι.
ετσι ειναι...καμια καλη εμφανισιακα νορμαλ στο μυαλο κ ελευθερη δε ψαχνετε στο νετ χωρις να βρωμαει κατι.
Στις εξαιρέσεις ανήκει η περίπτωση,ποιος ξέρει με πόσα ψυχολογικά.εγω βρηκα μια τυπισσα σχετικα καλη εμφανισιακα και καλη κοπελα
βεβαια εχει τις ανασφαλειες της αλλα ποια γκομενα δεν της εχει....
μην εισαι απολυτη.
Στις εξαιρέσεις ανήκει η περίπτωση,ποιος ξέρει με πόσα ψυχολογικά.
Αρκετά άτομα από το κοσμοπόλιταν σε όλη την κοινότητα του ίντερνετ υπολόγισε τι αναλογία είναι. ;)ΣΥμφωνα με τα λεγομενα της λουκριτιας εχθες στο σπαμ θρεντ
αρκετα ατομα απο το κοσμοπολιταν εχουν βγει για καφε και εχουν κανει παρεα
αλλα και σχεσεις..... ειναι σαν να λεει πως εχουν ψυχολογικα.
Αντιφασκει
μη τα μπερδευεις μικρε...ΣΥμφωνα με τα λεγομενα της λουκριτιας εχθες στο σπαμ θρεντ
αρκετα ατομα απο το κοσμοπολιταν εχουν βγει για καφε και εχουν κανει παρεα
αλλα και σχεσεις..... ειναι σαν να λεει πως εχουν ψυχολογικα.
Αντιφασκει
Αρκετά άτομα από το κοσμοπόλιταν σε όλη την κοινότητα του ίντερνετ υπολόγισε τι αναλογία είναι. ;)
Και σίγουρα κάποιοι από αυτούς είναι λίγο γεια σου δεν το συζητώ!!!