Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν πειραζει ματακια μου. Πρεπει να το παρω αποφαση οτι δεν πρεπει να σε παιρνω ποτέ στα σοβαρα.
σε σενα ετσι κ αλλιως δε θα μιλαγα ποτε σοβαρα.
Δεν πειραζει ματακια μου. Πρεπει να το παρω αποφαση οτι δεν πρεπει να σε παιρνω ποτέ στα σοβαρα.
Κι εγω σ αγαπαω.σε σενα ετσι κ αλλιως δε θα μιλαγα ποτε σοβαρα.
εγω φιλε σε μια τριετια βγηκα απο το zoo.gr με 25 κοπελες και τις 18 αλλα οι περισσοτερες ηταν ανηλικες ..αυτα.
Στον υπνο του εννοει ρε συ ....Εγώ πριν 10 χρόνια , είχα βγεί με κάπου 300 από το site του cosmopolitan
Σιγα ρε μαμια!
ΜΑ..... δεν ειναι αξιαγαπητη η ρουφιανα ?Κι εγω σ αγαπαω.
απο κανα τσατ ψαξτε το....
Ναι καλα .... περιμενε....
Μονο να τονωσουν το εγω τους ειναι και τιποτα αλλο !!!
Πολυ χαχαχαχα και χουχουχου και λολ και καρακαργαλολ και κοινως μαλακιες καμαρωτες
και απο ουσια τιποτα....
οπ μεγαλε μην εισαι και τοσο βεβαιος οτι δεν θα κατσεις...... εξαρταται απο την ηλικια που εισαι και ειναι και οι γκομενες...αν το ραντεβου ειναι και βραδυ για ποτο τοτε μιλαμε για ποσοστο που φτανει το 80-90% και περιλαμβανει μια απολα .....χωρις μη και μου μιλαω για ηλικιες 35+και εξ ιδιας εμπειριας....παρεπιπτοντως το νικ σου μου θυμιζει ενα γαματο pc-παιχνιδι...εχει βγει κατι νεωτερο?Αν το έκανες εσύ αυτό, βγήκες με 25 κοπέλες και γάμησες τις 18, θα κάτσω να γαμήσεις και εμένα...
Απο κανενα.
Καλα το καταλαβαινω αυτοαφου εχω βγει ρε... ψεμματα θα σου πω?
Και δεν ηταν μπαζα...
HELLO SINDY....το δικο μου μπαν ηταν για μια βδομαδα. τη λουκ τη διωξαμε εντελως. μας εστελνε απειλητικα πμ κ βγηκε ανακοινωση να μην τολμησει να ξαναλογκαρει. πιθανοτατα θα γραφτει κ στο περιοδικο. κριμα που δεν το παιρνω, να το τσεκαρω.
HELLO SINDY....
πατ πατ ομορφια μου.
εγω ηθελα να ειμαι το ντοματακι..... :'(οκ κρεμμυδουλα μου
Μεγαλύτερη μαλακία δεν πρέπει να έχω δει πάντως.HELLO SINDY....