Νέα

Γνωριμια παρθενας μεσω αγγελιας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τυποι οτι σας γραψω ειναι 100% αληθεια..πριν αρκετα χρονια ειχα βαλει μια αγγελια που ζητουσα γνωριμια..μεσα απ τις πολλες που πηραν τηλ βγηκα και με μια κοπελα μικροκαμωμενη 28 ετων..αφου βγηκαμε 2 ραντεβου μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε σεξ οτι ηταν παρθενα και οτι η ιδεα να γνωρισει καποιον μεσα αγγελιας ηταν της μαμας της! σετην αρχη δεν την πιστεψα αλλα μετα καταλαβα οτι ελεγε αληθεια..πηγα γνωρισα τους γονεις της και σε καποια φαση σε ενα ραντεβου προσαπθησαμε να κανουμε σεξ αλλα δεν μπορεσα να την σπασω...ετσι περιοριστηκαμε σε παιχνιδια και εχυσα στα βυζια της! ξερω οτι θα με πειτε βλακα αλλα μετα απο αυτο δεν θελησα να την ξαναδω..δεν ειχα σκοπο να μεινω μαζι της και δεν ηθελα να πληγωθει..ειδατε λοπον οτι η προκαταληψη που υπαρχει για γνωριμιες μεσω αγγελιων ειναι λαθος.. μπορει να γνωρισει καποιος απο κει ολων των ειδων γυναικες..απο μπαζα μεχρι κουκλες και παρθενες...δεν ξερω αν εκανα καλα που δεν προχωρησα..φοβηθηκα οτι θα πληγωνοτανε αν την αφηνα..εσεις στην θεση μου τι θα κανατε?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τυποι οτι σας γραψω ειναι 100% αληθεια..πριν αρκετα χρονια ειχα βαλει μια αγγελια που ζητουσα γνωριμια..μεσα απ τις πολλες που πηραν τηλ βγηκα και με μια κοπελα μικροκαμωμενη 28 ετων..αφου βγηκαμε 2 ραντεβου μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε σεξ οτι ηταν παρθενα και οτι η ιδεα να γνωρισει καποιον μεσα αγγελιας ηταν της μαμας της! σετην αρχη δεν την πιστεψα αλλα μετα καταλαβα οτι ελεγε αληθεια..πηγα γνωρισα τους γονεις της και σε καποια φαση σε ενα ραντεβου προσαπθησαμε να κανουμε σεξ αλλα δεν μπορεσα να την σπασω...ετσι περιοριστηκαμε σε παιχνιδια και εχυσα στα βυζια της! ξερω οτι θα με πειτε βλακα αλλα μετα απο αυτο δεν θελησα να την ξαναδω..δεν ειχα σκοπο να μεινω μαζι της και δεν ηθελα να πληγωθει..ειδατε λοπον οτι η προκαταληψη που υπαρχει για γνωριμιες μεσω αγγελιων ειναι λαθος.. μπορει να γνωρισει καποιος απο κει ολων των ειδων γυναικες..απο μπαζα μεχρι κουκλες και παρθενες...δεν ξερω αν εκανα καλα που δεν προχωρησα..φοβηθηκα οτι θα πληγωνοτανε αν την αφηνα..εσεις στην θεση μου τι θα κανατε?
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ισα ισα,επιβεβαιωνεις πως η προκαταληψη ειναι σωστη,28 χρονων παρθενα και ακουει τη μανα της?Που πας και μπλεκεις...

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
τυπε την μαμα την καρφωσες τουλαχιστον ?  :knockinb:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ισα ισα,επιβεβαιωνεις πως η προκαταληψη ειναι σωστη,28 χρονων παρθενα και ακουει τη μανα της?Που πας και μπλεκεις...
τυπε σωστα το σκεφτηκες..απ οτι καταλαβα η κοπελιτσα ειχε καποιο προβληματακι ψυχολογικο..δεν την ελεγες χαζη αλλα σιγουρα κατι ειχε..γι αυτο η μαμα της προσπαθησε ετσι να της βρει καποιον..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εγω μια φορα ειχα παει σπιτι μιας χοντρης απ το νετ

εμενε ή 6ο ή πεμπτο και όταν εφτασα στην πολυκατοικίας της της εκανα αναπ απ την εισοδο για να μου ανοιξει

δεν είχαμε ξαναβρεθεί

καλεσα το ασανσέρ και περιμενα  να ερθει

ανεβηκα τη γαμησα ντυθηκα και εφυγα

ξανακαλεσα το ασανσέρ και ξαναπεριμενα  να ερθει

όταν βγηκα απ την πολυκατοικια κοιταξα τι ωρα της ειχα κανει αναπ

ειχαν περασει 11 λεπτα :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

τρου στορι...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• φιδια.jpg
    φιδια.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 34

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τυπε σωστα το σκεφτηκες..απ οτι καταλαβα η κοπελιτσα ειχε καποιο προβληματακι ψυχολογικο..δεν την ελεγες χαζη αλλα σιγουρα κατι ειχε..γι αυτο η μαμα της προσπαθησε ετσι να της βρει καποιον..
Φιλε δεν ειμαι αρνητικος στις αγγελιες αλλα παντα πηγαινεις με την σιγουρια οτι θα συναντησεις οχι νορμαλ κατασταση.Ειτε απο εμφανιση ειτε απο μυαλο,ειτε συνδυασμος και των δυο...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
γεια σου σλαβι

Συνημμένα

• 0C3741E7F1E30C8C046E3AC6131B85E51.jpg
    0C3741E7F1E30C8C046E3AC6131B85E51.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 39

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Έλα, πες την αλήθεια, μεταξύ μας τώρα..

Είσαι ο Παπακαλιάτης, έτσι δεν είναι;

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Φιλε δεν ειμαι αρνητικος στις αγγελιες αλλα παντα πηγαινεις με την σιγουρια οτι θα συναντησεις οχι νορμαλ κατασταση.Ειτε απο εμφανιση ειτε απο μυαλο,ειτε συνδυασμος και των δυο...
τυπε το μονο στραβο που μου ετυχε απο αγγελια ηταν μια καριολα που ηθελε να κανει τον γκομενο της να ζηλεψει..εγω δεν ηξερα τπτ φυσικα..βγηκαμε ραντεβου και με πηγε εκει που ειχαν στεκι οταν τα ειχανε αφου ειχανε τσακωθει και χωρισει εκεινο το διαστημα..παρα λιγο να φαω ξυλο χωρις λογο..ευτυχως του εξηγησα και καταλαβε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τυπε το μονο στραβο που μου ετυχε απο αγγελια ηταν μια καριολα που ηθελε να κανει τον γκομενο της να ζηλεψει..εγω δεν ηξερα τπτ φυσικα..βγηκαμε ραντεβου και με πηγε εκει που ειχαν στεκι οταν τα ειχανε αφου ειχανε τσακωθει και χωρισει εκεινο το διαστημα..παρα λιγο να φαω ξυλο χωρις λογο..ευτυχως του εξηγησα και καταλαβε...
Αθηνα ειναι καλυτερα τα πραγματα,γαμας και καμια παντρεμενη ψιλοβαρεμενη μιλφ.Σε εμας εδω πανω ειναι δραμα,καλυτερα παιζεις τζοκερ παρα να βγεις ραντεβου απο αγγελια...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
εγω μια φορα ειχα παει σπιτι μιας χοντρης απ το νετ

εμενε ή 6ο ή πεμπτο και όταν εφτασα στην πολυκατοικίας της της εκανα αναπ απ την εισοδο για να μου ανοιξει

δεν είχαμε ξαναβρεθεί

καλεσα το ασανσέρ και περιμενα  να ερθει

ανεβηκα τη γαμησα ντυθηκα και εφυγα

ξανακαλεσα το ασανσέρ και ξαναπεριμενα  να ερθει

όταν βγηκα απ την πολυκατοικια κοιταξα τι ωρα της ειχα κανει αναπ

ειχαν περασει 11 λεπτα :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

τρου στορι...

Γιατι τετοια βιασυνη τυπος? :think:
Ειχες διπλοπαρκάρει?  :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τυποι οτι σας γραψω ειναι 100% αληθεια..
Oτσν το διαβαζω αυτό είναι 100% ψεμα.Οταν βλέπω οτι το εχεις γραψει εσυ τότε ξερω πως εκτός απο ψέμα είναι και μαλακία!!

Αλλη μια ιστορια απο την κρύπτη του μαλάκα starX:μας86

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Oτσν το διαβαζω αυτό είναι 100% ψεμα.Οταν βλέπω οτι το εχεις γραψει εσυ τότε ξερω πως εκτός απο ψέμα είναι και μαλακία!!

Αλλη μια ιστορια απο την κρύπτη του μαλάκα starX:μας86
εσενα ολα περιεργα σου φαινονται..κλεινε που και που τον υπολογιστη και βγες στην ζωη και θα δεις οτι ολα μπορουν να συμβουν... :hi: :hi:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω παντως σε πιστευω φιλε.Κι εγω εχει τυχει να γνωρισω παρθενα ανω των 20 (νομιζω στα 25 ηταν)και μαλιστα αρκετα ομορφη αλλα δεν την ελεγες και το πρωτο μυαλο...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εγω παντως σε πιστευω φιλε.Κι εγω εχει τυχει να γνωρισω παρθενα ανω των 20 (νομιζω στα 25 ηταν)και μαλιστα αρκετα ομορφη αλλα δεν την ελεγες και το πρωτο μυαλο...
αυτες οι κοπελες που ειναι παρθενες σε μεγαλη ηλικια..η θεουσες ειναι τυπε,η εχουν καποιο ψυχολογικο προβλημα..σκεψου για να αναγκαστει η μαμα της να της πει να ψαξει απο αγγελια τι προβλημα ειχε η κοπελα..ηταν κλειστος χαρακτηρας αλλα καλο κοριτσακι..γι αυτο κομπλαρα και δεν προχωρησα τελικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom