Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα μαγκες... θα ηθελα να ρωτισω αυτο που λεει και ο τιτλος αλλα ασ κανω πρωτα μια εισαγωγη...

εχει τυχει καποιες φορες να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι υπαρχει μια ιδιεταιρη χημεια με την πουτανα, και καποιες φορες εχει τυχει με δυο διαφορετικες απο διαφορετικα μπουρδελακια να εχουμε ανταλαξει τηλεφωνα (δεν εδωσα το κανονικο μου) με την υποσχεση εκ μερους της πουτανας "τελειωνω ταδε ωρα παμε καμια βολτα μετα"

φυσικα εγω δεν εχω κανει κινηση. οχι απο "σιχαμαρα" η απο το οτι "θα με δουλεψουν", αλλα κυριως απο φοβο για νταβαντζηδες κλπ

η αληθεια ομως ειναι οτι με μια δυο κοπελιτσες θα αραζα πολυ ευχαριστα για παρεα, ακομα και αν δεν επαιζε σεξ απαραιτητα...

εχει κανει κανεις σας κατι τετοιο???? ειναι ασφαλες??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι ρε μαν τι φοβασαι;θα σε δαγκωσει αμα πατε να πιειτε εναν καφε;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μην μπαινετε σε καταστασεις που δεν μπορειτε ν ελεγξετε

ζωα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ρε μην είστε χαζοί, πελατάκια ψάχνουνε

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μην μπαινετε σε καταστασεις που δεν μπορειτε ν ελεγξετε

ζωα

με αυτο το σκεπτικο και εγω λοιπον το εχω αποφυγει μεχρι σημερα...

αλλα περα απο το οτι μερικες ειναι καλη παρεα και βλεπω και απο τη μερια τους "ενδιαφερον", περα απο αυτο λοιπον σιγουρα εχει να μαθει κανεις παρα πολλα πραγματα αραζοντας με μια πουτανα.. .σε πολλα θεματα και οχι μονο στο σεξ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μην είστε χαζοί, πελατάκια ψάχνουνε
ρε μαν δλδ με την λογιστρια μου η την ασφαλιστρια μου δεν μπορω να πιω εναν καφε;γιατι να μην πιω και με την πουτανα μου;η δουλεια δουλεια και η διασκεδαση διασκεδαση.......

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε μαν τι φοβασαι;θα σε δαγκωσει αμα πατε να πιειτε εναν καφε;

το εχεις κανει?????????

παρακαλω αν εχει καποιος εμπειριεσ στο θεμα ασ τις πει αφηνοντας εξω ονοματα και μερη φυσικα... απλα για να δουμε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γελας αλλα στις τανες κωλοτριβεσαι στο φορουμ
ρε λαλε και χωρευουν  :birdman: εγω τριβομαι στα ισα  :birdman: οχι σαν καποιους που της κραζουν στο φορουμ και μεσω πμ γλυφουν απιστευτα... Αιντε γιατι εχω ντοκουμεντα διαθεσημα  :birdman:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αν υπαρχει και καποια της δουλειας που θελει να μας πει κατα ποσο ειναι ελευθερη να εχει την προσωπικη ζωη της, η οποιος βγει μαζι της κινδυνευει ας μας ενημερωσει!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
να πας ρε μη μασας δεν τρεχει τιποτα... παρεα θελουν ρε..  :woldman:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

αλλα περα απο το οτι μερικες ειναι καλη παρεα και βλεπω και απο τη μερια τους "ενδιαφερον", περα απο αυτο λοιπον σιγουρα εχει να μαθει κανεις παρα πολλα πραγματα αραζοντας με μια πουτανα.. .σε πολλα θεματα και οχι μονο στο σεξ

τι θες να μαθεις μαναρι μου;;

θες να μαθεις για ερωτα;
ρωτα τον αχαχουχα

θες να μαθεις για πολιτικα;
αχαχουχα

θες να μαθεις για προστασια κατοικιας;
ξανα εκεινον ρωτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το εχεις κανει?????????

παρακαλω αν εχει καποιος εμπειριεσ στο θεμα ασ τις πει αφηνοντας εξω ονοματα και μερη φυσικα... απλα για να δουμε
ρε μαν κοριτσια ειναι κι αυτα....και καφε πινουν και ποτα και βγαινουν.....τι παει να πει αν το κανα;το κανα......δλδ οι πουτανες που ζουν;σε γυαλα;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ρε λαλε και χωρευουν  :birdman: εγω τριβομαι στα ισα  :birdman: οχι σαν καποιους που της κραζουν στο φορουμ και μεσω πμ γλυφουν απιστευτα... Αιντε γιατι εχω ντοκουμεντα διαθεσημα  :birdman:

ωραιος!! αλλα προσεχε τα αλμπανια τους .Ειδες τον μπουρδελα 21  :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

κ αν αρχισεις να τρεφεις συναισθηματα απο την συχνη συναναστροφη σου χωρις να το καταλαβεις θα εχεις μπλεχτει σε μια αδιεξοδη κατασταση...γιατι εισαι ανθρωπος,εχεις συναιασθηματα κ μπορει να την πατησεις την φλουδα χωρις να το καταλαβεις καλα-καλα...το σκεφτηκες αυτο τυπε?πως θα το διαχειριστεις μετα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ωραιος!! αλλα προσεχε τα αλμπανια τους .Ειδες τον μπουρδελα 21  :birdman:
  Ποιον να προσεχω ρε μαν? Αυτον με την παντοφλα στην γωνια που λεει και ο χαρος82?  :2funny: :2funny:

Μεχρι να με πιασει θα του χουν φυγει η παντοφλες και θα χω ξεφυγει,  :zfuck:

Εαν εχει οπλα πανω του ετσι? Γιατι σωματικα τους εχω ολους αυτους, τους εχω τσεκαρει ολους  :birdman:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
κ αν αρχισεις να τρεφεις συναισθηματα απο την συχνη συναναστροφη σου χωρις να το καταλαβεις θα εχεις μπλεχτει σε μια αδιεξοδη κατασταση...γιατι εισαι ανθρωπος,εχεις συναιασθηματα κ μπορει να την πατησεις την φλουδα χωρις να το καταλαβεις καλα-καλα...το σκεφτηκες αυτο τυπε?πως θα το διαχειριστεις μετα?

αυτο ειναι αλλο θεμα... εγω ρωταω καθαρα για τον τομεα της ασφαλειας σου, αν αυτη κινδυνευει απο τετοιες συναναστροφες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom