Νέα

Γνωριμία από λάθος SMS κινητό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το ξαναειπα και πριν εβαλα την αδερφη μου και βρηκε το κιν τησ και απο ποιο μεροσ ειναι και ποιο ονομα και κλπ.στην τελικη δε γαμιεται αμα ειναι να παρω τον καρβουνιαρη για μια βολτα στην λαρισα ουε εξοδα βενζινεσ και αρχιδιεσ.αμα ειναι καλη γιατι να μην τησ τραβηξω ενα πουτσο αφου ψαχνεται.αμα ειναι κανα μπαζοειδεσ τη βαζω να με κερασει ενα καφεδακι την κερναω και ενα  :pipa2: και πισω παλι τον μπουλο

α μπορεις να βρεις και κινητα πλεον? :rolleyes:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Και απο που τα ξερες αυτα ρε φιλε αν δεν ειχες τσιμπησει πληροφοριες απο καμια κοινη παρεα πρωτυτερα?

Μαγος εισαι?
αντε να σας κανω ενα μαθημα
με πληροφορει ενας φιλος οτι εχει μια στη δουλεια του  που ειναι ενα ξεκολι μαι μισο... του λεω δωσε το τηλ της.... μου το δινει.... εγω ποτε δεν προκειται να τη συνατησσω και κανω παιχνιδι...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ειδες που ειστε πισω ...  εδω φιλε τι νομιζεις οτι πουλαω μαγκια με την ανωνυμια μου... σου ειπα εχω πηδηξει πανω απο 10... τωρα ειναι 10-11-12 δεν θυμαμαι αφου εδω και 4 χρονια πηδαω με αυτον τον τροπο... αμα με πιστευεις καλως αμα δεν πιστευεις στα @@ μου...
ρε ενα μηνυμα που μου εχει ερθει εσυ το στειλες αμαν τι θα παθαιναμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α μπορεις να βρεις και κινητα πλεον? :rolleyes:
το δικο σου παντως δεν το βρισκω με τιποτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
τυπε ειχαμε καμια εξελιξη?
ναι ραντεβου στον λεβεντη εχουμε κλειση πουλμαν θα παμε ολοι μαζι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε να σας κανω ενα μαθημα
με πληροφορει ενας φιλος οτι εχει μια στη δουλεια του  που ειναι ενα ξεκολι μαι μισο... του λεω δωσε το τηλ της.... μου το δινει.... εγω ποτε δεν προκειται να τη συνατησσω και κανω παιχνιδι...
ωραιος ο φιλαρακος ελα να κανουμε αλυσιδα μοιρασε τα εσυ τωρα σε μας :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ρε παιδια κόψτε τις μαλακίες μου έχουν έρθει δυο διαφορετικά άγνωστα sms απο διαφορετικά τηλεφωνα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε παιδια κόψτε τις μαλακίες μου έχουν έρθει δυο διαφορετικά άγνωστα sms απο διαφορετικά τηλεφωνα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ρε.......ειναι που δεν πληρωσεs τον ΟΤΕ........Αμεσωs στο πονηρο εσυ  :rockon:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ε δεν ξερω πως γινεται βρε!
εχει τηλεφωνικους καταλογους με τα κινητα?
δλδ παιρνεις καπου δινεις το νουμερο και σου λενε ονοματεπωνυμο?
ειναι μια τετοια παπαρια που υπηρχε και παλια και μαθεναμε τηλ.τωρα παιζει και για κινητα :boff: :boff:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μαθαιναμε σορρυ

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
το θετικο σε ολη τη φαση ειναι οτι δε σου σπαει τα αρχιδια να στελνει μηνυματα τι κανεισ χυνεισ τον παιζεισ σου σηκωθηκε και να χρεωνομαι τσαμπα στα μηνυματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Το έχω πάθει και εγώ , ήμουν φαντάρος πριν καμιά 10ρια χρόνια όταν μου έσκασε ένα λάθος μήνυμα  δε θυμάμαι τι έλεγε τώρα,απάντησα ότι έκανες λάθος μπλα μπλα μπλα... Τόσα χρόνια μηνύματα και μερικές φορές στο τηλέφωνο τα λέγαμε.Τελικά ήταν γυναίκα,όχι άνδρας φαρσερ..την γνώρισα πρόσφατα απο κοντά που είπαμε να βρεθούμε,μιας και μένουμε σε διαφορετικές πόλεις! Μούναρος! Ποιος το περίμενε! Έχει ψωμί η ιστορία...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Το έχω πάθει και εγώ , ήμουν φαντάρος πριν καμιά 10ρια χρόνια όταν μου έσκασε ένα λάθος μήνυμα  δε θυμάμαι τι έλεγε τώρα,απάντησα ότι έκανες λάθος μπλα μπλα μπλα... Τόσα χρόνια μηνύματα και μερικές φορές στο τηλέφωνο τα λέγαμε.Τελικά ήταν γυναίκα,όχι άνδρας φαρσερ..την γνώρισα πρόσφατα απο κοντά που είπαμε να βρεθούμε,μιας και μένουμε σε διαφορετικές πόλεις! Μούναρος! Ποιος το περίμενε! Έχει ψωμί η ιστορία...
καλα ρε και εσυ 10 χρονια εκανες να την δεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το χειροτερο ειναι οτι ειναι και μουναρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom