Νέα

Γνωριμία από λάθος SMS κινητό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Δεν γινεται να μοιρασετε την διαδρομη στα μισα????
Αν ειναι μπαζο να μην το χρυσοπληρωσειs???
Πνευμα οικονομιαs πανω απ ολα
Η τσιγκουνια ειναι...μαγκια
δεν ξερω για την αποσταση αλλα αν το γκομενακη αξιζει ειναι για μοιρασμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Δεν γινεται να μοιρασετε την διαδρομη στα μισα????
Αν ειναι μπαζο να μην το χρυσοπληρωσειs???
Πνευμα οικονομιαs πανω απ ολα
Η τσιγκουνια ειναι...μαγκια
ραντεβου στου λεβεντη δηλαδη :cool2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
κι αυτο δε λεει τιποτα..καλλιστα μπορει να στειλει οτι ανναι οπως κανουν κι οι ελλεινιδες εδω μεσα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
παντως απο προσωπικη μου εμπειρια μου κατσε πριν 10 χρονια γνωριμια με sms καταλαθος και καλα απο τυπισσα που δουλευε στη Voda Τοτε...απιστευτη φωνη εχυνες και που την ακουγες...απιστευτη στο να σε καυλωνει με αναστεναγμους και χαδια και να σε κανει να θες να μαλακιστεις..της εδωσα ραντεβου σε γνωστη πλατεια οπου κι εσκασα παιρνοντας τη τηλ..οταν ειδα μια φαλαινα να απανταει την εκανα πλαγιως μ ελαφρα.....ακομα τρεχω... :2funny: :2funny: :2funny:
αντιθετα μουρθε οντως μυνημα κατα λαθος καποια στιγμη απο καποια και μιλησαμε πολλες φορες...γνωριστηκαμε,παντρεμενη αυτη γαμω τα μουνια γαμιομασταν για 18 μηνες στα κρυφα!!!μεχρι και τηλεφωνικο σεξ καναμε καποια στιγμη... :jerking: :jerking: :jerking:
ρισκα και τυχη ειναι αυτα φιλε...
πριν το κανονικο γαμησι η μετα :2funny: :2funny: :2funny:υπαρχει διαφορα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ραντεβου στου λεβεντη δηλαδη :cool2:
Ασχημα εινα????????? Μπορειs απο μακρυα....εχει πολλα ξεφωτα....να κανειs αναγνωριση....Μολιs δειs μπαζοβουνο, κανε αναστροφη κι οπου φυγει φυγει....Μην σβησειs την μηχανη, στο ρελαντι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
πριν το κανονικο γαμησι η μετα :2funny: :2funny: :2funny:υπαρχει διαφορα
μετα φιλε..οταν δεν μπορουσαμε καποια στιγμη να βρεθουμε λογω προσωπικων κι αποστασης..κι οταν ηξερα με ποια εχω να κανω..αφου σκεφτομαι τα γαμισια μας κι ακομα καυλωνω..φοβερη γυναικα!!! :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Ασχημα εινα????????? Μπορειs απο μακρυα....εχει πολλα ξεφωτα....να κανειs αναγνωριση....Μολιs δειs μπαζοβουνο, κανε αναστροφη κι οπου φυγει φυγει....Μην σβησειs την μηχανη, στο ρελαντι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποια μηχανη ρε με το κτελ θα παει πνευμα οικονομιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τσαμπα βενζινες και διοδια και να μην γαμησης ε τοτε ειναι σαν να γαμηθηκες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Βασικα γελασα με το γεγονος του οτι ο τυπος ειπε οτι πηδηξε 10 με αυτο τον τροπο

να ελεγε τουλαχιστον 1-2 να πεις οκ .... αλλα 10 ?

τεσπα....

Οσο για σενα ....

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου κωλοτριβεσαι ετσι συνεχως...
Δεν καταλαβαινεις οτι εκτιθεσαι ?

Μαζεψου λιγο σε παρακαλω και μην ασχολεισαι μαζι αλλο πια....
δεν κανω πλακα εχω πηδηξει πανω απο 10 γκομενες στελνωντας εγω λαθος sms στα θυματα μου... εγω τα ξερω απο πριν τα θυματα αυτες δεν με γνωριζουν... απλα ειστε πισω και δεν θελω να σας μαθαινω και πολλα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ποια μηχανη ρε με το κτελ θα παει πνευμα οικονομιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τσαμπα βενζινες και διοδια και να μην γαμησης ε τοτε ειναι σαν να γαμηθηκες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aρα να παρει εισητηριο μετ επιστροφηs......... :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν κανω πλακα εχω πηδηξει πανω απο 10 γκομενες στελνωντας εγω λαθος sms στα θυματα μου... εγω τα ξερω απο πριν τα θυματα αυτες δεν με γνωριζουν... απλα ειστε πισω και δεν θελω να σας μαθαινω και πολλα

Α μαλιστα .... οκ !!!!

Δεν θα μας μαθεις το κολπο ε ?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
σε πιστευω φιλε και δεν μου κανει εντυπωση μια και ψοφανε οι γκομενες για τετοια..παρανομα και κρυφα...εχει ρισκο ειπαμε αλλα σου καθονται και καλα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αντιθετα μουρθε οντως μυνημα κατα λαθος καποια στιγμη απο καποια και μιλησαμε πολλες φορες...γνωριστηκαμε,παντρεμενη αυτη γαμω τα μουνια γαμιομασταν για 18 μηνες στα κρυφα!!!μεχρι και τηλεφωνικο σεξ καναμε καποια στιγμη... :jerking: :jerking: :jerking:
ρισκα και τυχη ειναι αυτα φιλε...

Έτσιιιιιιιιιιιιιιι!  :rockon: :rockon: :rockon:
Παραγματικός prowler δηλαδή

Όπως και ο xpapad εάν όντως ισχύουν αυτά που λέει...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
σε πιστευω φιλε και δεν μου κανει εντυπωση μια και ψοφανε οι γκομενες για τετοια..παρανομα και κρυφα...εχει ρισκο ειπαμε αλλα σου καθονται και καλα...
σε πληροφορω οτι ειναι πολυ ευκολο... εγω ηξερα απο πριν τους στοχους μου... για παραδειγμα οτι ηταν χωρισμενη , οτι ψαχνοταν κ.α τετοια ηξερα και το τηλ και ειναι πανευκολο στελνωντας ενα εξυπνο (που θα τσιμπησει η γκομενα) μηνυμα....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Και όλες ήταν κοντά και σε περίμεναν???
Η μήπως ήρθαν αυτές στο κρεβάτι σου?

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε πληροφορω οτι ειναι πολυ ευκολο... εγω ηξερα απο πριν τους στοχους μου... για παραδειγμα οτι ηταν χωρισμενη , οτι ψαχνοταν κ.α τετοια ηξερα και το τηλ και ειναι πανευκολο στελνωντας ενα εξυπνο (που θα τσιμπησει η γκομενα) μηνυμα....

Και απο που τα ξερες αυτα ρε φιλε αν δεν ειχες τσιμπησει πληροφοριες απο καμια κοινη παρεα πρωτυτερα?

Μαγος εισαι?

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Και όλες ήταν κοντά και σε περίμεναν???
Η μήπως ήρθαν αυτές στο κρεβάτι σου?
ειδες που ειστε πισω ...  εδω φιλε τι νομιζεις οτι πουλαω μαγκια με την ανωνυμια μου... σου ειπα εχω πηδηξει πανω απο 10... τωρα ειναι 10-11-12 δεν θυμαμαι αφου εδω και 4 χρονια πηδαω με αυτον τον τροπο... αμα με πιστευεις καλως αμα δεν πιστευεις στα @@ μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom