Νέα

Γνώμη για μαύρες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

Peka_

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
276
Πόντοι
20
Γιατί έτσι ρε μεγάλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί όμως?

ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
522
Πόντοι
301
Αδιάφορες τουλάχιστον σε θέμα συμπεριφοράς. Δεν έχω συναντήσει μαύρη που να μην ήταν σε φάση "άντε πήδαμε να τελειώνουμε". Δεν έχουν το σεξ σε καμιά τρομερή υπόληψη θαρρώ. Χίλιες φορές Ασιάτισες.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
131
Πόντοι
1
Ποτε δεν μου αρεσαν, θυμαμαι φαση σε μπαρακι στην Κω που μου κολουσε μια και την εσπρωχνα σε φιλο....Θελω να μπορω να δω αν η αλλη ειναι καθαρη και με τις μαυρες χλωμο.

ΥΓ: Εχω ακουσει πως μυριζει και περιεργα το δερμα τους;

• Like
Αντιδράσεις: srek7

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.645
Πόντοι
206
Αδιάφορες τουλάχιστον σε θέμα συμπεριφοράς. Δεν έχω συναντήσει μαύρη που να μην ήταν σε φάση "άντε πήδαμε να τελειώνουμε". Δεν έχουν το σεξ σε καμιά τρομερή υπόληψη θαρρώ. Χίλιες φορές Ασιάτισες.
Οι μαύρες γυναίκες ανεξαρτήτως επαγγέλματος δειχνουν γενικά μια περιφρόνηση προς τους άλλους. Επίσης οι μαύροι άντρες τους τη δίνουν άσχημα στα νεύρα γιατί τις γκαστρωνουνε και μετά τις παρατάνε με αποτέλεσμα οι περισσότερες οικογένειες μαύρων (το 94%) ακόμα και στις ΗΠΑ να είναι μονογονεϊκές. Είχα πει σε μια μαύρη στριπτιτζου μια φορά που με είχε ρωτήσει αν είχα σχέση, ότι είμαι μονογαμικός και με κοίταξε με μια λατρεία στα μάτια λες και είχε κάποιο πολύ ξεχωριστό πλάσμα απέναντι της (το κέρατο από τους μαύρους πρέπει να είναι σε ημερήσια βάση). Πολύ χάλια καταστάσεις οι μαύρες με τους μαύρους, ασε τα να πάνε στο διάολο.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.287
Πόντοι
441
Το έχουμε γράψει 1000 φορές:
Οι αφρικανές είναι μακράν οι πιο άχρηστες πουτάνες. Ακολουθούν έπειτα οι φολολατίνες...
Όμως τα πρωτεία κανείς δεν μπορεί να τους τα στερήσει.

Εκτός των άλλων, είναι πραγματικά ηλίθιες. Δεν ξέρω εάν έχετε συζητήσει ποτέ με μαύρη, όμως εγώ το έχω κάνει λόγω παλαιού επαγγέλματος. Κουτσομπολιό, δεισιδαιμονίες, γκαρίγκλες, βλαχοπροφορά κτλπ.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.479
Πόντοι
17.785
Ποτε δεν μου αρεσαν, θυμαμαι φαση σε μπαρακι στην Κω που μου κολουσε μια και την εσπρωχνα σε φιλο....Θελω να μπορω να δω αν η αλλη ειναι καθαρη και με τις μαυρες χλωμο.

ΥΓ: Εχω ακουσει πως μυριζει και περιεργα το δερμα τους;
Αυτο είναι αληθεια!

Εχω και εγω εμπειρίες με μαυρες και αληθευει οτι εχουν ενα sent διαφορετικο

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
131
Πόντοι
1
Αυτο είναι αληθεια!

Εχω και εγω εμπειρίες με μαυρες και αληθευει οτι εχουν ενα sent διαφορετικο

Καλα το διαφορετικο δεν σημαινει απαραιτητα κακο αλλα οκ δεν.

• Like
Αντιδράσεις: srek7
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Για πείτε καμία γνώμη για μαυρουλες
Οι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστε

Συνημμένα

• mpou1.jpg
    mpou1.jpg
    162,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • mpou2.jpg
    mpou2.jpg
    286,4 KB · Εμφανίσεις: 21

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
127
Πόντοι
1
Η σωστή απάντηση στην ερώτηση σου είναι η εξής:

Μ Υ Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν !!!
Άμα κάνει μπάνιο πριν την επαφή και βάλει και τις κρέμες τις. Καθόλου δεν μυρίζουν. Πάει και ανάλογα με την διατροφή.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.897
Πόντοι
3.246
Οι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστε
απίστευτο πίσω σύστημα! από
πότε είναι η φωτό
συναγωνιστή;

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
751
Πόντοι
81
Ε αν έχουν φάει μαύρα καυλια, τι να τους πει το πουλάκι σου..χαχα

Mikrosstath

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
0
που βρισκουμε καμια ασιατισα της προκοπης; μπορεις να μου στειλεις σε μηνυμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom