You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.178
- Πόντοι
- 456
Μακρυαααααααα.Για πείτε καμία γνώμη για μαυρουλες
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 1.011
ΟΧΙ !!!
ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 522
- Πόντοι
- 301
Αδιάφορες τουλάχιστον σε θέμα συμπεριφοράς. Δεν έχω συναντήσει μαύρη που να μην ήταν σε φάση "άντε πήδαμε να τελειώνουμε". Δεν έχουν το σεξ σε καμιά τρομερή υπόληψη θαρρώ. Χίλιες φορές Ασιάτισες.
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.075
- Πόντοι
- 2.546
Ξεπετουλες
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Ποτε δεν μου αρεσαν, θυμαμαι φαση σε μπαρακι στην Κω που μου κολουσε μια και την εσπρωχνα σε φιλο....Θελω να μπορω να δω αν η αλλη ειναι καθαρη και με τις μαυρες χλωμο.
ΥΓ: Εχω ακουσει πως μυριζει και περιεργα το δερμα τους;
ΚοπελεςΓια μαύρες κοπέλες ή για μαύρες πούτσες;
Οι μαύρες γυναίκες ανεξαρτήτως επαγγέλματος δειχνουν γενικά μια περιφρόνηση προς τους άλλους. Επίσης οι μαύροι άντρες τους τη δίνουν άσχημα στα νεύρα γιατί τις γκαστρωνουνε και μετά τις παρατάνε με αποτέλεσμα οι περισσότερες οικογένειες μαύρων (το 94%) ακόμα και στις ΗΠΑ να είναι μονογονεϊκές. Είχα πει σε μια μαύρη στριπτιτζου μια φορά που με είχε ρωτήσει αν είχα σχέση, ότι είμαι μονογαμικός και με κοίταξε με μια λατρεία στα μάτια λες και είχε κάποιο πολύ ξεχωριστό πλάσμα απέναντι της (το κέρατο από τους μαύρους πρέπει να είναι σε ημερήσια βάση). Πολύ χάλια καταστάσεις οι μαύρες με τους μαύρους, ασε τα να πάνε στο διάολο.Αδιάφορες τουλάχιστον σε θέμα συμπεριφοράς. Δεν έχω συναντήσει μαύρη που να μην ήταν σε φάση "άντε πήδαμε να τελειώνουμε". Δεν έχουν το σεξ σε καμιά τρομερή υπόληψη θαρρώ. Χίλιες φορές Ασιάτισες.
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.287
- Πόντοι
- 441
Το έχουμε γράψει 1000 φορές:
Οι αφρικανές είναι μακράν οι πιο άχρηστες πουτάνες. Ακολουθούν έπειτα οι φολολατίνες...
Όμως τα πρωτεία κανείς δεν μπορεί να τους τα στερήσει.
Εκτός των άλλων, είναι πραγματικά ηλίθιες. Δεν ξέρω εάν έχετε συζητήσει ποτέ με μαύρη, όμως εγώ το έχω κάνει λόγω παλαιού επαγγέλματος. Κουτσομπολιό, δεισιδαιμονίες, γκαρίγκλες, βλαχοπροφορά κτλπ.
Οι αφρικανές είναι μακράν οι πιο άχρηστες πουτάνες. Ακολουθούν έπειτα οι φολολατίνες...
Όμως τα πρωτεία κανείς δεν μπορεί να τους τα στερήσει.
Εκτός των άλλων, είναι πραγματικά ηλίθιες. Δεν ξέρω εάν έχετε συζητήσει ποτέ με μαύρη, όμως εγώ το έχω κάνει λόγω παλαιού επαγγέλματος. Κουτσομπολιό, δεισιδαιμονίες, γκαρίγκλες, βλαχοπροφορά κτλπ.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.437
- Πόντοι
- 446
Η σωστή απάντηση στην ερώτηση σου είναι η εξής:
Μ Υ Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν !!!
Μ Υ Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν !!!
Αυτο είναι αληθεια!Ποτε δεν μου αρεσαν, θυμαμαι φαση σε μπαρακι στην Κω που μου κολουσε μια και την εσπρωχνα σε φιλο....Θελω να μπορω να δω αν η αλλη ειναι καθαρη και με τις μαυρες χλωμο.
Εχω και εγω εμπειρίες με μαυρες και αληθευει οτι εχουν ενα sent διαφορετικο
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Αυτο είναι αληθεια!
Εχω και εγω εμπειρίες με μαυρες και αληθευει οτι εχουν ενα sent διαφορετικο
Καλα το διαφορετικο δεν σημαινει απαραιτητα κακο αλλα οκ δεν.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Οι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστεΓια πείτε καμία γνώμη για μαυρουλες
Συνημμένα
Άμα κάνει μπάνιο πριν την επαφή και βάλει και τις κρέμες τις. Καθόλου δεν μυρίζουν. Πάει και ανάλογα με την διατροφή.Η σωστή απάντηση στην ερώτηση σου είναι η εξής:
Μ Υ Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν !!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.897
- Πόντοι
- 3.246
απίστευτο πίσω σύστημα! απόΟι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστε
πότε είναι η φωτό
συναγωνιστή;
Ε αν έχουν φάει μαύρα καυλια, τι να τους πει το πουλάκι σου..χαχαΑδιάφορες τουλάχιστον σε θέμα συμπεριφοράς. Δεν έχω συναντήσει μαύρη που να μην ήταν σε φάση "άντε πήδαμε να τελειώνουμε". Δεν έχουν το σεξ σε καμιά τρομερή υπόληψη θαρρώ. Χίλιες φορές Ασιάτισες.
Mikrosstath
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
που βρισκουμε καμια ασιατισα της προκοπης; μπορεις να μου στειλεις σε μηνυμα;Αδιάφορες τουλάχιστον σε θέμα συμπεριφοράς. Δεν έχω συναντήσει μαύρη που να μην ήταν σε φάση "άντε πήδαμε να τελειώνουμε". Δεν έχουν το σεξ σε καμιά τρομερή υπόληψη θαρρώ. Χίλιες φορές Ασιάτισες.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Πριν από 7 χρόνιααπίστευτο πίσω σύστημα! από
πότε είναι η φωτό
συναγωνιστή;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)