Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Τι λε ρε μεγάλε, σοβαρά; Μιλάμε εμάς που είμαστε κάτω από 30 μας έκανες τα τρία - δύο με αυτό το ηρωικό ποστ.
Αντί να παραδεχτείς το λάθος σου και να ζητήσεις ένα συγγνώμη από τις επόμενες γενιές που τις γάμησες με την ψήφο σου, τις απαξιώνεις και λες ότι δε συνδιαλλέγεσαι κι από πάνω.

Ρε κονιόρδε (για να μη σου πω τίποτα βαρύτερο με τα νεύρα που μου έκανες) επειδή εσύ πήρες διπλάσιο μισθό τη δεκαετία του '80, ο σημερινός 25άρης παίρνει 400 ευρώ. Επειδή εσύ ψήφισες αυτόν που έδωσε παράλογες συντάξεις, επιδόματα κι εφάπαξ, ο σημερινός 25αρης δε θα πάρει ποτέ σύνταξη.

Ποιός ιδιωτικός τομέας και ποιός μικρός δημόσιος τομέας μας τσαμπουνάς; Ο Σκατάστοντάφοτου παρέλαβε 121.000 δημόσιους υπαλλήλους και παρέδωσε το '89 262.000. Δηλαδή αύξηση πάνω από 100%. Την τριετία '93-'96 πρόσθεσε άλλους 15.000. Ο δημόσιος τομέας έγινε προνομιακός έναντι του ιδιωτικού τη δεκαετία του '80. Ο ιδιωτικός τομέας όχι απλώς δεν δούλεψε αλλά καταστράφηκε. Πες μας πόσες ελληνικές επιχειρήσεις έκλεισαν και πόσες μετεβλήθησαν σε "προβληματικές" λόγω κόστους μισθοδοσίας και κατέληξαν στο κράτος (πες μας τι ήταν η ΑΤΑ και πόσο κόστισε στους βιοτέχνες και επιχειρηματίες).

Μας λες για επιτόκιο 18% στις καταθέσεις. Με πληθωρισμό 19-23% κάθε χρόνο, και λίγο ήταν. Το χρήμα έχανε κάθε μέρα την αξία του. Το επιχείρημα "ο κόσμος έφαγε ψωμάκι επί Αντρέα" είναι για το μπούτσο. Ο κόσμος έφαγε ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ και των υπολοίπων της γενιάς μου επί Αντρέα. Αντί να κάνετε οικονομία για τα παιδιά σας, φάγατε το ψωμί των παιδιών σας. Και όχι μόνο δε ντρέπεστε, λέτε και στα παιδιά σας "Σκάσε, δεν ξέρεις εσύ". Πες μας ότι σήμερα ψηφίζεις και ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβουμε πλήρως περί τίνος πρόκειται...

Υ.Γ: Για την ελληνική επανάσταση του 1821 δε συνδιαλλέγομαι με 45χρονους μπούληδες που μαθαίνουν για τις μάχες από το γοογλη αλλά μόνο με αυτόπτες 200χρονους που τα έζησαν και ξέρουν.  :jerking:

μικρουλη κανενας δεν εφαγε το δικο σου το ψωμι .
εγω στην ηλικια σου τα σαβατα δεν ειχα χρονο να μπω σε φορουμ , και να γραφω.. δουλευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να βγαλω 5 φραγκα παραπανω .  σηκω τραβα για δουλεια και θα ερθει και το ψωμακι και το τυρακι ..

και επειδη οπως προειπα εισαι μικροτερος 2 πραγματα να μην κανεις στην ζωη σου ποτε :
1. να μην πηδηξεις ποτε γκομενα φιλου η γνωστου και ( το σημαντικοτερο )
2.  να μην εισαι ασεβης προς τους νεκρους .

τηρησε τα αυτα και η ζωουλα θα σου δωσει τα δωρα της

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Οικονομικά έδωσε λεφτά στον κόσμο αλλά ήταν πάλι με αυξημένο δανεισμό που πλήρωσαν οι επόμενοι :(

Αν μπορείς να πεις για κάτι καλό είναι -να το πουμε έτσι-για την κοινωνική  πολιτική που άσκησε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ-ΑΠΟΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΙΧΕΙΑΣ κ.λ.π. ;)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
παιδια ενεφανισθει και ο ΒΛΑΞ  του σαιτ γνωστος px75 ο οποιος ασχολειτε πια μονο με κοτες !!!
τελικα απεδωσαν οι ψυχιατροι.
ο ΒΛΑΞ πιστευει πλεον οτι ειναι ΜΙΑ ΚΟΤΑ !!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ !!!!!

Συνημμένα

• 485579_10152815717790276_646891618_n.jpg
    485579_10152815717790276_646891618_n.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • 1069418_267558110053398_1231483869_n.jpg
    1069418_267558110053398_1231483869_n.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 11

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγω στην ηλικια σου τα σαβατα δεν ειχα χρονο να μπω σε φορουμ , και να γραφω.. δουλευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να βγαλω 5 φραγκα παραπανω .  

ο κότας πώς μπαίνει 24/365 χωρίς να δουλεύει πουθενά μου λες?

εκτός από ένα συνέδριο που είχε πάει μια φορά για την γυναικεία επιχειρηματικότητα και είχε συναντήσει τον Συρίγο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μικρουλη κανενας δεν εφαγε το δικο σου το ψωμι .
εγω στην ηλικια σου τα σαβατα δεν ειχα χρονο να μπω σε φορουμ , και να γραφω.. δουλευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να βγαλω 5 φραγκα παραπανω .  σηκω τραβα για δουλεια και θα ερθει και το ψωμακι και το τυαρακι ..

και επειδη οπως προειπα εισαι μικροτερος 2 πραγματα να μην κανεις στην ζωη σου ποτε :
1. να μην πηδηξεις ποτε γκομενα φιλου η γνωστου και ( το συμαντικοτερο )
2.  να μην εισαι ασεβης προς τους νεκρους .

τηρησε τα αυτα και η ζωουλα θα σου δωσει τα δωρα της
Στους ευσεβαστους νεκρους περιλαμβανονται να υποθεσω και οι Χιτλερ, Σταλιν, Ζαχαριαδης, Γεωργιος Παπαδοπουλος, Δερτιλης? Για να παρω τα δωρα της ζωής πρεπει να τους σεβομαι?
Τι λες ρε φιλε?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

νουμερουλη εκανες την μεσημεριατικη ΗΣΘ;  :2funny: :2funny: :2funny:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
συμφωνω ...  με αυτα που γραφεις ..
το ερωτημα ειναι αν αξιζουν  τον κοπο  αυτα που παιρναμε τωρα  για την ευδαιμονια του τοτε .
για μενα αξιζε γιατι περασα καλα και εβγαλα καποια λεφτα (νομιμα και κανονικα ) ..

Δεν συμφωνώ με την άποψή σου, αλλά, τουλάχιστον, έχεις την ειλικρίνεια να την εκφέρεις, όπως εσύ την αντιλαμβάνεσαι.
Και δεν συμφωνώ για δύο λόγους:
1. Την βρίσκω μάλλον συμφεροντολογική (δηλ. αφού πέρασα εγώ καλά, δεν μ' ενδιαφέρει τι συνέβη στους υπόλοιπους) και
2. 'Οσο πιο καλά έχεις περάσει στην ζωή σου, τόσο πιο μεγάλο είναι το σοκ της απότομης μιζέριας.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε σεις τώρα το είδα

Ο ΚΟΤΑΣ είναι τιμημένος?????????????????

αχαχααααααααααααααααααα

για ποιον λόγο μπορεί να τιμήθηκε αυτή η μεγάλη....προσωπικότητα του σάιτ?

ρε αντισθένη,σου φέρνει αυγά κάθε Πάσχα και τον τίμησες???!!!!!!

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Προς Piderof:
Το βιβλίο που σου δώσανε να διαβάσεις, το έμαθες απέξω.
Δυστυχώς για σένα, υπάρχουν και άλλες εκδόσεις.
Δεν είμαι συνταξιούχος. Την σημερινή κρίση την υφίσταμαι, ως ουδέποτε σχετιζόμενος με δημόσιο ή οτιδήποτε ρουσφετολογικό.
Το ερώτημα είναι, αν ΕΣΥ που κάνεις τον διαμαρτυρόμενο και τον πληγωμένο, βιώνεις κάποιες ουσιώδεις συνέπειες της κρίσης (μειώθηκαν τα ct ή όπως τα λέτε εδώ μέσα;)
Περί ιστορικής προσέγγισης και ανάλυσης, άστο καλύτερα, δεν είναι ο τομέας σου.
Αν εσείς οι ίδιοι ΔΕΝ γράφατε με αυτήν τη δήθεν βιωματική βεβαιότητα, ούτε εγώ θα ζητούσα να μιλήσουμε περί εμπειριών, δηλαδή τι έχει ζήσει ο καθένας.
Περί μισθών στον ιδιωτικό τομέα:
1. Κάνεις βλακεία που μου τη λες, διότι εκπροσωπείς την ιδεολογία της ελεύθερης αγοράς.
2. Τόνισα όμως, ότι η αυξητική τάση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα (ο οποίος μισθολογικά ήταν πάνω από τον δημόσιο, κατά μέσο όρο) ήταν σε λογικά πλαίσια. Δεν διπλασιάστηκε ποτέ κανένας μισθός μου.

Προς όλους:
Επιχειρηματολογείτε γενικά και θεωρητικά, ως κομματικοί παρατηρητές και όχι ως πολίτες της χώρας, αραδιάζοντας δήθεν ασφαλή στοιχεία.
Ποιος ζημιώθηκε οικονομικά ως εργαζόμενος ή επιχειρηματίας την δεκαετία του ΄80 - υπάρχει κανείς να τα πούμε μεταξύ μας τετ-α-τετ;
Σημείωση: Το "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν ξεκίνησε ως αντιπολιτευτικό πολιτικό σύνθημα. Ξεκίνησε από επιθεώρηση.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Στους ευσεβαστους νεκρους περιλαμβανονται να υποθεσω και οι Χιτλερ, Σταλιν, Ζαχαριαδης, Γεωργιος Παπαδοπουλος, Δερτιλης? Για να παρω τα δωρα της ζωής πρεπει να τους σεβομαι?
Τι λες ρε φιλε?
Από τη στιγμή που είναι/ήταν δημόσια πρόσωπα, πάσα κριτική δεκτή!  ;)

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Τι λες ρε φιλε?
αλλο να αποδοσεις δικαιοσυνη λεγοντας οτι ο χιτλερ ηταν δολοφονος κ;αι αλλο να πεις σκατα στον ταφο του ..
anyway .. ο καθεις φαιρεται οπως νομιζει και κρινεται για αυτο .
εγω μια φιλικη συμβουλη εδωσα ..

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Προς soul:
Ένα απλό συγγνώμη που συμμετείχες στην καταστροφη μας θα ήταν πιο αξιοπρεπές από την τραβηγμένη από τα μαλλιά προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Soulbrother, πραγματικα πρεπει να ησουν σε αλλη χώρα τη δεκαετια του 1980.
ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ?
Δυστυχως για σενα, θυμομαστε αρκετα εμεις οι 40+.
Ειπωθηκε σε προεκλογικη συγκεντρωση στην Κοζανη απο τον μεγαλο ηγετη σας, το 1989.
Ιδου το ηχητικο ντοκουμεντο.
Μια ΣΥΓΝΩΜΗ ισως?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Προς soul:
Ένα απλό συγγνώμη που συμμετείχες στην καταστροφη μας θα ήταν πιο αξιοπρεπές από την τραβηγμένη από τα μαλλιά προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

μηπως θελεις και κανα πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων

το συνηθιζεται τα δεξια απα παππου προς παππου

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Δεν συμφωνώ με την άποψή σου, αλλά, τουλάχιστον, έχεις την ειλικρίνεια να την εκφέρεις, όπως εσύ την αντιλαμβάνεσαι.
Και δεν συμφωνώ για δύο λόγους:
1. Την βρίσκω μάλλον συμφεροντολογική (δηλ. αφού πέρασα εγώ καλά, δεν μ' ενδιαφέρει τι συνέβη στους υπόλοιπους) και
2. 'Οσο πιο καλά έχεις περάσει στην ζωή σου, τόσο πιο μεγάλο είναι το σοκ της απότομης μιζέριας.

νομιζω οτι εκεινα τα χρονια ολοι με λιγη προσπαθεια μπορουσαν να περασουν καλα και να κανουν ενα κομποδεμα για τους σκληρους καιρους .
το σοκ της αποτομης μιζεριας ειναι τοσο μικροτερο οσο περισσοτερο ολιγαρκης εισαι .

θυμαμαι πηγα 6 μηνες να μαθω ισπανικα γιατι μου χρειαζονται στην τωρινη δουλεια .
ειμασταν 8 ατομα ..  πριν την κριση ...  μονο οι 2 απο τους 8 δουλευαμε οι αλλοι ηταν ανεργοι , φοιτητες κτλ ..   ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ να βγαλω το κινητο στο τραπεζι ..  ολοι ειχαν τα υπερσυγχρονα , αυτοματα τουρμπο κινητα .....  νομιζω καταλαβαινεις ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μηπως θελεις και κανα πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων

το συνηθιζεται τα δεξια απα παππου προς παππου
Ποιος καταργησε τα πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων? Ποιος εκανε νομιμο το ΚΚΕ?
Η Ενωση Κεντρου ή η ΝΔ?
Για πες μας?
Τα ξερονησια ποιος τα ανοιξε?
Η Δεξια ή το Κεντρο?
Θυμασαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom