Νέα

Γνώμες για Αγγλικά στην Ευρωδιάσταση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mastoratzas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
όπως είπα φοιτητής δεν είμαι
μπορω να παω εκεί?

κανα λινκ υπάρχει να ριξω καμιά ματιά?

Για ρίξε μια ματιά www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html]εδώ[/url]. Αυτό νομίζω ότι είναι. Απ'όσο ξέρω έχεις το δικαίωμα να συμμετάσχεις, αλλά επικοινώνησε μαζί τους για να σιγουρευτείς.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Το proficiency είναι εξαιρτικά δύσκολο πτυχίο και μην ξεχνάτε πως είναι φιλολογικο!!! Υπάρχουν πανεπιστημια που δεν το δέχονται και σου λένε να έχεις IELTS ή TOEFL για να σε δεχτούν. Εκτιμώ πως το κάνουν για την κονόμα κι οχι για άλλο λόγο.
Εγώ που είμαι 35 χρονων έχω πάρει το LOWER στο λύκειο, δεν πέτυχα στο proficiency ποτέ και "τώρα στα γεράματα" πρέπεινα βελτιώσω τα αγγλικά μου μπας και καταφέρω να βρω καμιά δουλειά στην αλλοδαπή. Εχω αποφασίσει να πάρψ το TOICK αλλα΄δεν εμπιστεύομαι τα διάφορα φροντιστήρια. Αφήστε που γυρίζω τόσο κουρασμένος απο την δουλεια που θεωρώ μάταιο κόπο το μάθημα. Είμαι προβληματισμένος, εσείς τι προτίνεται? 

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το proficiency είναι εξαιρτικά δύσκολο πτυχίο και μην ξεχνάτε πως είναι φιλολογικο!!! Υπάρχουν πανεπιστημια που δεν το δέχονται και σου λένε να έχεις IELTS ή TOEFL για να σε δεχτούν. Εκτιμώ πως το κάνουν για την κονόμα κι οχι για άλλο λόγο.
Εγώ που είμαι 35 χρονων έχω πάρει το LOWER στο λύκειο, δεν πέτυχα στο proficiency ποτέ και "τώρα στα γεράματα" πρέπεινα βελτιώσω τα αγγλικά μου μπας και καταφέρω να βρω καμιά δουλειά στην αλλοδαπή. Εχω αποφασίσει να πάρψ το TOICK αλλα΄δεν εμπιστεύομαι τα διάφορα φροντιστήρια. Αφήστε που γυρίζω τόσο κουρασμένος απο την δουλεια που θεωρώ μάταιο κόπο το μάθημα. Είμαι προβληματισμένος, εσείς τι προτίνεται? 

Για ποια χώρα ενδιαφέρεσαι και σε ποιο τομέα?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Για ρίξε μια ματιά www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html]εδώ[/url]. Αυτό νομίζω ότι είναι. Απ'όσο ξέρω έχεις το δικαίωμα να συμμετάσχεις, αλλά επικοινώνησε μαζί τους για να σιγουρευτείς.

αυτο ειναι του καποδιστριακου και οχι της ασοε

εχει παει κανεις σε μαθηματα ειτε του ενος ειτε του αλλου?

παιζουνε μεσα πιπινακια που ψαχνονται?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μέση Ανατολή. Οικονομικά, τράπεζα, ναυτιλία.

φιλε αμα εχεις δουλεια εδω γιατι θελεις να φυγεις και να πας εκει?

ειδικα στους κλαδους που αναφερεις παιζουν καλα φραγκα

στη ναυτιλια ειδικοτερα ειμαστε πρωτοποροι

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
φιλε αμα εχεις δουλεια εδω γιατι θελεις να φυγεις και να πας εκει?

ειδικα στους κλαδους που αναφερεις παιζουν καλα φραγκα

στη ναυτιλια ειδικοτερα ειμαστε πρωτοποροι

Επειδή δουλεύω για χαμηλό μισθμό δίχως προοπτικη να βελτιωθεί.
Σε κάλυψα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom