Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
παρτον και κοιμησου αφοβα.Έγινε. Πάω στο "κελί" μου να πάρω έναν υπνάκο Χτυπήστε μία αναπάντητη κατά τις 02.
παρτον και κοιμησου αφοβα.Έγινε. Πάω στο "κελί" μου να πάρω έναν υπνάκο Χτυπήστε μία αναπάντητη κατά τις 02.
δικε μου νομιζω οτι πρεπει να αυτοδιαγραφει ο μαστορας.η μαριαννα του σαιτ τυπε
η γνωστη φωτογραφος-μοντελο-φιλοσοφος-καθηγητρια αγγλικων
τυπε δεν δικαιολογειται να μην την ξερειδικε μου νομιζω οτι πρεπει να αυτοδιαγραφει ο μαστορας.
τυπε δεν δικαιολογειται να μην την ξερει
κατσε να του ριξει την αγωγουλα του τωρα να στανιαρει
τυπε η μαριαννα μοιραζει αγωγες στο σαιττι έγινε ρε παιδιά? ποια αγωγή?
όπως είπα φοιτητής δεν είμαι
μπορω να παω εκεί?
κανα λινκ υπάρχει να ριξω καμιά ματιά?
Το proficiency είναι εξαιρτικά δύσκολο πτυχίο και μην ξεχνάτε πως είναι φιλολογικο!!! Υπάρχουν πανεπιστημια που δεν το δέχονται και σου λένε να έχεις IELTS ή TOEFL για να σε δεχτούν. Εκτιμώ πως το κάνουν για την κονόμα κι οχι για άλλο λόγο.
Εγώ που είμαι 35 χρονων έχω πάρει το LOWER στο λύκειο, δεν πέτυχα στο proficiency ποτέ και "τώρα στα γεράματα" πρέπεινα βελτιώσω τα αγγλικά μου μπας και καταφέρω να βρω καμιά δουλειά στην αλλοδαπή. Εχω αποφασίσει να πάρψ το TOICK αλλα΄δεν εμπιστεύομαι τα διάφορα φροντιστήρια. Αφήστε που γυρίζω τόσο κουρασμένος απο την δουλεια που θεωρώ μάταιο κόπο το μάθημα. Είμαι προβληματισμένος, εσείς τι προτίνεται?
Για ρίξε μια ματιά www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html]εδώ[/url]. Αυτό νομίζω ότι είναι. Απ'όσο ξέρω έχεις το δικαίωμα να συμμετάσχεις, αλλά επικοινώνησε μαζί τους για να σιγουρευτείς.
Για ποια χώρα ενδιαφέρεσαι και σε ποιο τομέα?
Μέση Ανατολή. Οικονομικά, τράπεζα, ναυτιλία.
φιλε αμα εχεις δουλεια εδω γιατι θελεις να φυγεις και να πας εκει?
ειδικα στους κλαδους που αναφερεις παιζουν καλα φραγκα
στη ναυτιλια ειδικοτερα ειμαστε πρωτοποροι