για τα λεφτα που δινεις ειναι μια χαρα απο οσο θυμαμαι ειναι κανα 350 ευρα ο χρονος οποτε κομπλε εισαιναι κατι εχουμε ειναι αληθεια αλλα δεν ξερω αν κανουν δουλεια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για Αγγλικά στην Ευρωδιάσταση?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mastoratzas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.627
- Πόντοι
- 3.187
σκέφτομαι να αρχίσω ξανα αλλά βιάζομαι να αποφασίσω γιατι τα τμήματα κλείνουν όπου ναναι!
πέρα από το οικονομικό γίνεται δουλειά ή είναι ''super market''?
γενικώς τι πιστεύετε?
ευχαριστω εκ των προτέρων !
Φίλε όλα αυτά τα φροντιστήρια-αλυσίδα είναι και φαστ φούντ και σούπερ μάρκετ. Για να μάθεις σωστά Αγγλικά πρέπει να εξασκηθείς το καλοκαίρι στη παραλία με τις τουρίστριες. Τουλάχιστον προσπάθησε να μιλάς Αγγλικά από την στιγμή που μπαίνεις στο φροντηστήριο μέχρι να φύγεις. Και το Μίτσιγκαν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Καλύτερα του Κέμπριτζ.
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
βασικά το ανάφερα ηδη οτι θέλω να βελτιώσω το listening και ειδικά το speaking και αν καταφερω να παρω και το Lower ακόμα καλυτερα
αλλά όπως σας διαβάζω καλυτερα να κάνω εξάσκηση μόνος μου στην αρχή και μετα είδωμεν,
ίσως με ιδιαίτερα ή κανα ολιγομελές γκρουπάκι να πάω για advanced ή proficiency ή το IELTS που ανέφερε άλλο παλικάρι εδώ μέσα.
βέβαια για το τελευταίο γράφουν ότι απαιτείται το lower, έτσι γράφει στο Βρετανικο συμβούλιο στο site τους
αλλά όπως σας διαβάζω καλυτερα να κάνω εξάσκηση μόνος μου στην αρχή και μετα είδωμεν,
ίσως με ιδιαίτερα ή κανα ολιγομελές γκρουπάκι να πάω για advanced ή proficiency ή το IELTS που ανέφερε άλλο παλικάρι εδώ μέσα.
βέβαια για το τελευταίο γράφουν ότι απαιτείται το lower, έτσι γράφει στο Βρετανικο συμβούλιο στο site τους
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
για τα λεφτα που δινεις ειναι μια χαρα απο οσο θυμαμαι ειναι κανα 350 ευρα ο χρονος οποτε κομπλε εισαι
όπως είπα φοιτητής δεν είμαι
μπορω να παω εκεί?
κανα λινκ υπάρχει να ριξω καμιά ματιά?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Στήν θέση σου θ άφηνα στην άκρη ευρωδιαστάσεις και λοιπές παπαριές και θα έβρισκα ιδιαίτερα..
και καλύτερα θα μάθεις και γρηγορότερα..
όσο για το κόστος...
ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ
τα ιδιαίτερα στα αγγλικά έχουν πέσει πολύ..αλλά και 150-200 ευρώ ακριβότερα να είναι αξίζει τον κόπο.
και μην ξεχνάς ότι εαν είσαι τυχερός και πέσεις σε ''καλή περίπτωση καθηγήτριας'' θα έχεις και τα τυχερά σου..
όπως φίλος μου..
και καλύτερα θα μάθεις και γρηγορότερα..
όσο για το κόστος...
ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ
τα ιδιαίτερα στα αγγλικά έχουν πέσει πολύ..αλλά και 150-200 ευρώ ακριβότερα να είναι αξίζει τον κόπο.
και μην ξεχνάς ότι εαν είσαι τυχερός και πέσεις σε ''καλή περίπτωση καθηγήτριας'' θα έχεις και τα τυχερά σου..
όπως φίλος μου..
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βασικά το ανάφερα ηδη οτι θέλω να βελτιώσω το listening και ειδικά το speaking και αν καταφερω να παρω και το Lower ακόμα καλυτερα
διαβασε μονος σου τυπε απο το νετ που ειναι κ τσαμπα
κ πανω στο αντικειμενο σου ορολογια οχι τυποποιημενη παπαγαλια εξετασεων
εξω τα χαρτια απο ελλαδα δεν μετρανε να ξερεις μονο η ικανοτητα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
οκ....αρα δεν το χρειαζεσαι για κατι σημαντικο το Lower...κατ' αρχας οντως και εγω απ' οσο ξερω το IELTS θελει ηδη πτυχιο και κατα την αποψη μου ειναι παντελως χαζο εκτος αν θες να πας εξωτερικο για σπουδες ή για δουλεια...Στην Αγγλια αυτο που εβλεπα οτι κανανε παρα πολλοι ξενοι (κυριως Ιταλοι και Γαλλοι) και που για μενα ειναι η καλυτερη ιδεα ηταν καλοκαιρινη υπενοικιαση σπιτιου απο καποιον φοιτητη εκει περα και παραλληλα βρισκανε μια δουλεια (τυπου γκαρσονι) για τα προς το ζην....Πηγαινανε 2 μηνες το καλοκαιρι και επιστρεφανε στα σπιτια τους μιλωντας εξαιρετικα καλα αγγλικα...Εαν θες σωνει και ντε να παρεις lower ειναι τοσο αστειο σαν πτυχιο που δε νομιζω οτι θα εχεις θεμα ακομα και στο χειροτερο φροντιστηριο...
Για τριβη ομως θα πρεπει απο μονος σου να το κυνηγησεις διαβαζοντας ξενογλωσσα βιβλια/περιοδικα, βλεποντας ταινιες χωρις υποτιτλους κτλ...Με οποιονδηποτε τροπο μπορεις να βρεις...Απο κανενα φροντιστηριο ή ιδιαιτερο μην περιμενεις θαυματα...Και επισης, ειδικα για το lower, επειδη ακριβως ειναι τοσο ευκολο βρες απλα την οικονομικοτερη λυση που θα συνδυαζει και κατι απο ποιοτητα παρα την τρομερη ποιοτητα που θα συνδυαζει κατι απο λιγη οικονομια....Αμα ηταν proficiency αλλαζουν τα πραγματα δραματικα
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.901
- Πόντοι
- 9.275
Κοπέλα μου εκφράζεσαι απαξιωτικά για διπλώματα τύπου Lower ("τόσο αστείο σαν πτυχίο") και αυτό σημαίνει (για όσους τουλάχιστον έχουν πάρει τέτοια διπλώματα) ότι προφανώς δεν ξέρεις για τι γράφεις και μάλλον αδικείς τον εαυτό σου. Θέλω να πιστεύω εκφράζεσαι έτσι από άγνοια και όχι εσκεμμένα (πχ απωθημένο). Εντάξει δεν είναι Το Κατόρθωμα να πάρεις το Lower του Cambridge ή του Michigan (δεν αναφέρομαι σε City Gilds και λοιπά) αλλά σίγουρα απαιτούν χρόνο και υπευθυνότητα στο διάβασμα. Για τα άλλα που γράφεις περί πρακτικής άσκησης για να μάθεις την γλώσσα θα συμφωνήσω μαζί σου.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν εκφραζομαι απαξιωτικα...Απλα το Lower ειναι ιδιαιτερα ευκολο πώς να το κανουμε δηλαδη? Το παιρνουν παιδακια δημοτικου δε νομιζω οτι θα εχει καποια δυσκολια ενας ενηλικας, φοιτητης ο οποιος κατα πασα πιθανοτητα δεν δουλευει και αρα θα εχει το χρονο που χρειαζεται για να διαβασει....Δεν ειναι θεμα απαξιωσης ειναι θεμα πραγματικοτητας....Χρονο και υπευθυνοτητα στο διαβασμα αγαπητε απαιτουν και οι εξετασεις στο Γυμνασιο δε μου λεει κατι αυτο....Γενικα το διαβασμα απαιτει χρονο και υπευθυνοτητα....Αλλο αυτο και αλλο το επιπεδο δυσκολιας σε κατι.
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ευχαριστώ όλη την παρέα για τις απαντησεις σας!
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
να σαι καλα μαν.ευχαριστώ όλη την παρέα για τις απαντησεις σας!
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.901
- Πόντοι
- 9.275
Mounitsa μου σε συγχαίρω για το ότι εσύ ή ο κύκλος σου είχατε τέτοιες επιτυχίες σε τόσο μικρές ηλικίες. Όμως στατιστικά τα παιδιά του Δημοτικού με Lower είναι ελάχιστα, και πρακτικά μόνον αν είναι ήδη ξενόγλωσσα από καταγωγή ή διαμονή. Αυτά ισχύουν για τον γενικότερο πληθυσμό, και όχι για εξαιρετικά ευφυή παιδιά τύπου Αϊνστάιν (ή του κύκλου σου).
Το συντομότερο για πάρει ένα παιδί το Lower (σαν δεύτερη γλώσσα), έχοντας αρχίσει στην παιδαγωγικά ορθή ηλικία των 7 (Β Δημοτικού) είναι στο τέλος της Β Γυμνασίου (στα 14), και έχοντας σταθερά καλή απόδοση και διαβάζοντας. Και το Proficiency πάλι με συνεπές διάβασμα και χωρίς απώλειες σε εξετάσεις το παίρνεις στο τέλος της Α Λυκείου (στα 16). Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία για έναν άριστο μαθητή που διαβάζει και είναι συνεπής. Και όσοι έχουν τέτοια πορεία (Proficiency στα 16) είναι τελικά ελάχιστοι. Έχεις παρευρεθεί ποτέ σε τέτοιες εξετάσεις και γράφεις όσα γράφεις; Τι ηλικίες έβλεπες τριγύρω σου; Απορώ από που αντλείς την σιγουριά να εκφράζεσαι έτσι. Αγαπητή μου ή γνωρίζεις πάρα πολλά ή τίποτα.
Το συντομότερο για πάρει ένα παιδί το Lower (σαν δεύτερη γλώσσα), έχοντας αρχίσει στην παιδαγωγικά ορθή ηλικία των 7 (Β Δημοτικού) είναι στο τέλος της Β Γυμνασίου (στα 14), και έχοντας σταθερά καλή απόδοση και διαβάζοντας. Και το Proficiency πάλι με συνεπές διάβασμα και χωρίς απώλειες σε εξετάσεις το παίρνεις στο τέλος της Α Λυκείου (στα 16). Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία για έναν άριστο μαθητή που διαβάζει και είναι συνεπής. Και όσοι έχουν τέτοια πορεία (Proficiency στα 16) είναι τελικά ελάχιστοι. Έχεις παρευρεθεί ποτέ σε τέτοιες εξετάσεις και γράφεις όσα γράφεις; Τι ηλικίες έβλεπες τριγύρω σου; Απορώ από που αντλείς την σιγουριά να εκφράζεσαι έτσι. Αγαπητή μου ή γνωρίζεις πάρα πολλά ή τίποτα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Πολυδιάσταση.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Mounitsa μου σε συγχαίρω για το ότι εσύ ή ο κύκλος σου είχατε τέτοιες επιτυχίες σε τόσο μικρές ηλικίες. Όμως στατιστικά τα παιδιά του Δημοτικού με Lower είναι ελάχιστα, και πρακτικά μόνον αν είναι ήδη ξενόγλωσσα από καταγωγή ή διαμονή. Αυτά ισχύουν για τον γενικότερο πληθυσμό, και όχι για εξαιρετικά ευφυή παιδιά τύπου Αϊνστάιν (ή του κύκλου σου).
πηρα Lower στην εκτη δημοτικου και proficiency στη Β λυκειου οταν εδωσα για δευτερη φορα...οι πιο πολλοι που γνωριζω ειχαν το lower στην Α γυμνασιου...Το θεμα ειναι η ηλικια στην οποια το παιρνεις? σου ειπα και πριν οτι εαν ενα παιδι γυμνασιου μπορει να το παρει τοτε για καποιον ο οποιος ειναι ενηλικας και κατα πασα πιθανοτητα δε δουλευει δεν ειναι και τοσο δυσκολο...Πού βρισκεις το παραλογο? Δεν εχει τοσο παραλογο επιπεδο γνωσης το Lower και τετοιο βαθμο δυσκολιας σαν αυτον που περιγραφεις....Το διαβασμα οπως και να χει θελει μεθοδικοτητα και πειθαρχια....Ειτε δινεις για lower ειτε δινεις διαγωνισμα στο πυθαγορειο θεωρημα...Το επιπεδο δυσκολιας ειναι αυτο το οποιο συζηταμε...Και το επιπεδο δυσκολιας του Lower δεν ειναι δα και τοσο τραγικο....Δεν ειναι και 40 χρονων ωστε να εχει βγει απο την εκπαιδευτικη διαδικασια εδω και χρονια και να μη μπορει να ξαναμπει...Φοιτητης ειναι αρα ειναι ηδη μεσα στη διαδικασια διαβασματος...Δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα και θα τα καταφερει μια χαρα...
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
την ξεπατωσες θαρρω.Πολυδιάσταση.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
την ξεπατωσες θαρρω.
ετσουξε ομολογω και δεν του το χα....απο κει που δεν το περιμενα μου ηρθε...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πολυδιάσταση.
προσυπογραφω.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μα επειδη δεν του το χες ηρθε.ετσουξε ομολογω και δεν του το χα....απο κει που δεν το περιμενα μου ηρθε...