Νέα

Γνώμες για Αγγλικά στην Ευρωδιάσταση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mastoratzas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να προσεχεις που το πετας γιατι δεν ειναι ολοι οδοντιατροι , ξερεις εσυ.

εγω δεν ειμαι κοτα να το πεταω μονο εκει που μπορω να το κουλαντρισω πες του....και επισης παραδεχτηκα οτι με ξεπατωσε και δεν ειχα τι να απαντησω...για πρωτη φορα...θα ετυχε μαλλον

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εγω δεν ειμαι κοτα να το πεταω μονο εκει που μπορω να το κουλαντρισω πες του....και επισης παραδεχτηκα οτι με ξεπατωσε και δεν ειχα τι να απαντησω...για πρωτη φορα...θα ετυχε μαλλον
σχολασα πειτε τα οι 2 σας :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και με πολυετη εμπειρια στο ξεπατωμα τυπακων που νομιζουν οτι το τρολαρισμα τους προσθετει ενσημα...να τα λεμε αυτα να ακουγονται...

γραψε κ στο c v σου τωρα που θα σε σουταρει η τροικα απο το δημοσιο που κρατας την καρεκλα

πολυετη εμπειρια κ γνωσεις σε

λοουερ
προφισιενσυ
τοεφλ
τζιματ
γουορκραφτ
λαινετζ
ζοο
φεισμπουκ
μπουρδελα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ποιός είναι φοιτητής? :-)
εγώ να ξαναθυμίσω ότι όχι μόνο δεν είμαι
αλλά πλησιάζω και επικίνδυνα τα 40  :2funny:

α ναι? καποιος αλλος εγραφε οτι ειναι φοιτητης :think:
καλα πες οτι δεν τα ειπα ολα αυτα....μπαρδον λαθος...παντως μην το παρεις απο φοβο δεν ειναι τοσο δυσκολο...αρκει να ασχολεισαι απο μονος σου με το κομματι της εξασκησης

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.978
Πόντοι
9.275
Mounitsa μου μπράβο σου για τις επιτυχίες σου, αν και τελικά μάλλον έρχεσαι στα λόγια μου.
Αν υπάρχει χρόνος και συνέπεια είναι όντως εφικτό να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο και σε ηλικίες 20+. Είναι όμως αντικειμενικά δυσκολότερο για ένα ενήλικα να πάρει διπλώματα από έναν έφηβο. Αυτό γιατί δύσκολα βρίσκεις τον χρόνο, ειδικά αν εργάζεσαι ή έχεις άλλες σημαντικές παράλληλες ασχολίες. Από τη άλλη η δουλειά του έφηβου είναι απλά να διαβάζει. Προσωπικά έχοντας ήδη πολύ καλό επίπεδο σε δύο ξένες γλώσσες προσπάθησα για μια τρίτη στα 24 μου, έτσι από καθαρό πολιτιστικό ενδιαφέρον. Όμως μετά τα βασικά/εύκολα (δηλαδή το πρώτο εξάμηνο) μου ήταν δύσκολο να συνεχίσω, κύρια λόγω προτεραιοτήτων και χρόνου, και τα παράτησα. Μου έμεινε όμως η βασική γνώση...
Για να ξαναέρθουμε στο θέμα μας, για τον φίλο μας που ενδιαφέρεται η προτροπή μας είναι να δώσει βάση στην πρακτική γνώση (που έχει και την αξία) και όχι στα διπλώματα που δεν έχουν τελικά και καμιά αξία για έναν ενήλικα. Αν σε έχουν μπροστά τους φίλε μου και θέλουν να δουν τι αγγλικά γνωρίζεις το αντιλαμβάνονται με 2 λεπτά συζήτηση, και ας έχεις και δίπλωμα από την Ελισάβετ...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εγώ πάντως γνωρίζω ότι η Ευρωγνώση έχει κάποιο όνομα σαν φροντιστήριο ξένων γλωσσών... :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
που να ξερω , εγω περαστικος ειμαι.

Μην δίνετε από τώρα "στίγμα". Αφήστε τον καθένα να βάζει με το μυαλό του ότι θέλει.

Υ.Γ. Το 02 κάντε το 02:30. Θα είμαι κοντά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγαπητοί συνφορουμίτες έχετε κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών?
αυτό που ειναι στην Χαλκοκονδυλη στην πλατεία Κανιγγος το γνωστό
έχει και αλλού βέβαια αλλά εμενα αυτο με βολέυει

σκέφτομαι να αρχίσω ξανα αλλά βιάζομαι να αποφασίσω γιατι τα τμήματα κλείνουν όπου ναναι!

ξεκινώντας από μέσω επίπεδο και για πρόγραμμα 8μηνο για να δώσεις για το lower του Mitsigan οι τιμές είναι λογικές και συμβαδίζουν με την οικονομική κρίση.

600+75 η εγγραφη+τα βιβλία

πέρα από το οικονομικό γίνεται δουλειά ή είναι ''super market''?

γενικώς τι πιστεύετε?

ευχαριστω εκ των προτέρων !
τυπε λιγο μεγαλος δεν εισαι για να ασχολησε με lower ?αυτο το παιρνουν απτα 16 μερικα νερντια :grin:
ασε που πλεον δεν μετραει σε καμια δουλεια,ολοι το εχουν
γιατι δεν πας να σε διδαξει η μαριαννα δικε μου?
μονο μην περιμενεις να μαθεις να καταλαβαινεις και τα ουαλικα γιατι η μαριαννα δεν μπορει να τα μιλησει :grin:

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι