mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μα επειδη δεν του το χες ηρθε.
ω ναι...δε με ειχε συνηθισει σε τετοιες κεραυνοβολες μονολεκτικες απαντησεις...κουβεντα δε μπορω να πω....ουτε να διαφωνησω...γμτ...
πηρα Lower στην εκτη δημοτικου
σταρχιδια μας
Με χενα ή μονιμο?
μονο αυτο που απομονωσες δεν σε ενδιεφερεσταρχιδια μας
σταρχιδια μας
εσυ εριξες πρωτη το γαντι.
να και ο χαρυ κλυν :o
μονο αυτο που απομονωσες δεν σε ενδιεφερε![]()
να και ο χαρυ κλυν :o
...Το επιπεδο δυσκολιας ειναι αυτο το οποιο συζηταμε...Και το επιπεδο δυσκολιας του Lower δεν ειναι δα και τοσο τραγικο....Δεν ειναι και 40 χρονων ωστε να εχει βγει απο την εκπαιδευτικη διαδικασια εδω και χρονια και να μη μπορει να ξαναμπει...Φοιτητης ειναι αρα ειναι ηδη μεσα στη διαδικασια διαβασματος...Δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα και θα τα καταφερει μια χαρα...
εσύ μεγάλωσες μ'αυτόν θείο όχι εγώνα και ο χαρυ κλυν :o
ειναι το θαυμα παιδι η μουνιτσα που μπηκε σε σαιτ με πουτανες να μας πουλησει μουρη οτι πηρε λουερ στο δημοτικο κ διδακτορικο στο νηπιο κ phd στην κουνια μπελα
Mounitsa μου σε συγχαίρω για το ότι εσύ ή ο κύκλος σου είχατε τέτοιες επιτυχίες σε τόσο μικρές ηλικίες. Όμως στατιστικά τα παιδιά του Δημοτικού με Lower είναι ελάχιστα, και πρακτικά μόνον αν είναι ήδη ξενόγλωσσα από καταγωγή ή διαμονή. Αυτά ισχύουν για τον γενικότερο πληθυσμό, και όχι για εξαιρετικά ευφυή παιδιά τύπου Αϊνστάιν (ή του κύκλου σου).
Το συντομότερο για πάρει ένα παιδί το Lower (σαν δεύτερη γλώσσα), έχοντας αρχίσει στην παιδαγωγικά ορθή ηλικία των 7 (Β Δημοτικού) είναι στο τέλος της Β Γυμνασίου (στα 14), και έχοντας σταθερά καλή απόδοση και διαβάζοντας. Και το Proficiency πάλι με συνεπές διάβασμα και χωρίς απώλειες σε εξετάσεις το παίρνεις στο τέλος της Α Λυκείου (στα 16). Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία για έναν άριστο μαθητή που διαβάζει και είναι συνεπής. Και όσοι έχουν τέτοια πορεία (Proficiency στα 16) είναι τελικά ελάχιστοι. Έχεις παρευρεθεί ποτέ σε τέτοιες εξετάσεις και γράφεις όσα γράφεις; Τι ηλικίες έβλεπες τριγύρω σου; Απορώ από που αντλείς την σιγουριά να εκφράζεσαι έτσι. Αγαπητή μου ή γνωρίζεις πάρα πολλά ή τίποτα.
γιατι εσυ μεγαλωσες με τον Μπαμπινιωτη ε :-*εσύ μεγάλωσες μ'αυτόν θείο όχι εγώ![]()
όχι με τον Σεφερλήγιατι εσυ μεγαλωσες με τον Μπαμπινιωτη ε :-*