Νέα

Γνώμες για Αγγλικά στην Ευρωδιάσταση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mastoratzas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εσυ εριξες πρωτη το γαντι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω μια ζωη το πεταω....το παραλογο ειναι οτι για πρωτη φορα δε μπορεσα να διαφωνησω  :tickedoff:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μονο αυτο που απομονωσες δεν σε ενδιεφερε :2funny:

ειναι το θαυμα παιδι η μουνιτσα που μπηκε σε σαιτ με πουτανες να μας πουλησει μουρη οτι πηρε λουερ στο δημοτικο κ διδακτορικο στο νηπιο κ phd στην κουνια μπελα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
να προσεχεις που το πετας γιατι δεν ειναι ολοι οδοντιατροι , ξερεις εσυ.

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
...Το επιπεδο δυσκολιας ειναι αυτο το οποιο συζηταμε...Και το επιπεδο δυσκολιας του Lower δεν ειναι δα και τοσο τραγικο....Δεν ειναι και 40 χρονων ωστε να εχει βγει απο την εκπαιδευτικη διαδικασια εδω και χρονια και να μη μπορει να ξαναμπει...Φοιτητης ειναι αρα ειναι ηδη μεσα στη διαδικασια διαβασματος...Δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα και θα τα καταφερει μια χαρα...

ποιός είναι φοιτητής? :-)
εγώ να ξαναθυμίσω ότι όχι μόνο δεν είμαι
αλλά πλησιάζω και επικίνδυνα τα 40  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι το θαυμα παιδι η μουνιτσα που μπηκε σε σαιτ με πουτανες να μας πουλησει μουρη οτι πηρε λουερ στο δημοτικο κ διδακτορικο στο νηπιο κ phd στην κουνια μπελα

και με πολυετη εμπειρια στο ξεπατωμα τυπακων που νομιζουν οτι το τρολαρισμα τους προσθετει ενσημα...να τα λεμε αυτα να ακουγονται...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Mounitsa μου σε συγχαίρω για το ότι εσύ ή ο κύκλος σου είχατε τέτοιες επιτυχίες σε τόσο μικρές ηλικίες. Όμως στατιστικά τα παιδιά του Δημοτικού με Lower είναι ελάχιστα, και πρακτικά μόνον αν είναι ήδη ξενόγλωσσα από καταγωγή ή διαμονή. Αυτά ισχύουν για τον γενικότερο πληθυσμό, και όχι για εξαιρετικά ευφυή παιδιά τύπου Αϊνστάιν (ή του κύκλου σου).
Το συντομότερο για πάρει ένα παιδί το Lower (σαν δεύτερη γλώσσα), έχοντας αρχίσει στην παιδαγωγικά ορθή ηλικία των 7 (Β Δημοτικού) είναι στο τέλος της Β Γυμνασίου (στα 14), και έχοντας σταθερά καλή απόδοση και διαβάζοντας. Και το Proficiency πάλι με συνεπές διάβασμα και χωρίς απώλειες σε εξετάσεις το παίρνεις στο τέλος της Α Λυκείου (στα 16). Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία για έναν άριστο μαθητή που διαβάζει και είναι συνεπής. Και όσοι έχουν τέτοια πορεία (Proficiency στα 16) είναι τελικά ελάχιστοι. Έχεις παρευρεθεί ποτέ σε τέτοιες εξετάσεις και γράφεις όσα γράφεις; Τι ηλικίες έβλεπες τριγύρω σου; Απορώ από που αντλείς την σιγουριά να εκφράζεσαι έτσι. Αγαπητή μου ή γνωρίζεις πάρα πολλά ή τίποτα.

Διαφωνώ απόλυτα. Το lower μπορεί να το πάρει χωρίς πολύ κόπο ένα παιδί μετά από 4-5 χρόνια σπουδών. Όταν ήμουν εγώ μαθητής είχαν οι φροντιστηριάδες τέτοιο σύστημα που έπαιρνες το lower στην 1η Λυκείου. Δεν υπήρχε πολύ ζήτηση για proficiency και αφού στη 2α Λυκείου ξεκινούσαν τα φροντιστήρια δέσμης, το είχαν κάνει έτσι. Η 2α προκαταρκτική ήταν επανάληψη της πρώτης και μετά την τρίτη κανονική γινόταν επανάληψη στα ίδια και τα ίδια.

Εγώ ένα μισαωράκι διάβαζα μέχρι την πρώτη γύμνασίου (ξεκίνησα στην τετάρτη δημοτικού) και μετά πηγαινοερχόμουν στο φροντιστήριο με την τσάντα κλειστή. Πήρα το lower με άριστα με την πρώτη. Αν ήμουν βλάκας θα το έπαιρνα έστω με C. Όσα παιδιά δεν το πήραν με την πρώτη ήταν γιατί ξεκίνησαν να διαβάζουν πρώτη φορά στην τάξη του lower.

O φίλος αφού είναι ενήλικας μπορεί να κάτσει μερικούς μήνες να διαβάσει γραμματική. Αυτό είναι το σημαντικό. Αν τη μάθει καλά, το παίρνει άνετα το lower.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom