Νέα

Γλυφομουνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα John The John
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν μας είπες της κοπέλας της άρεσε??? την ικανοποιησες?? έσενα σ αρέσε?? περιγραψε λίγο την σοκαριστική συγκλονιστηκή εμπειρία σου
Αν πει τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο Λαγουδάκης θα τον παίζει για κανα μηνα.
:2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν της άρεσε, στην επόμενη συνάντηση θα εχει 69 και στην μεθεπομενη σιγουρα θα ανταποδωσει με πίπα

Αν πει τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο Λαγουδάκης θα τον παίζει για κανα μηνα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Λαγουδάκης αρέσκεται σε ανωμαλίες :2funny: :2funny: :2funny:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
γλυφομουνι;....επικινδυνο σπορ......βαλε χερι..αν ξερεις τι κανεις την ιδια ηδονη θα νιωσει η γομενα πιστεψε με

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θελω τα φωτα σας !! τις προαλλες δοκιμασα για πρωτη φορα με την κοπελα μου φλυφομουνι !! παιζει να εχω αρπαξει τπτ κανενα νοσημα κλπ ??
Η κοπελα ειναι παρθενα (ακομα) και δεν εχει κανει και πολλα πολλα με κανενα γενικα
και η δικια μου (του Σαββατου) ειναι ακομα παρθενα ,στα αυτια και στο ΦΛΥΦΟΜΟΥΝΙ...για τα αυτια ξερω , για φλυφομουνι θα δωσεις τα φωτα σου πανμεγιστε

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θελω τα φωτα σας !! τις προαλλες δοκιμασα για πρωτη φορα με την κοπελα μου φλυφομουνι !! παιζει να εχω αρπαξει τπτ κανενα νοσημα κλπ ??
Η κοπελα ειναι παρθενα (ακομα) και δεν εχει κανει και πολλα πολλα με κανενα γενικα
  :helpplea:      πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να αρπαξεις κατι απο την  :jerking: αμα ειναι βρωμικο το χερι σου παρα να φοβασαι να  κολλησες κατι απο γλειφομουνι απο παρθενο γαλακτομπουρεκο.. :)  :tooth: :tooth:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
πω πω θα το φατε το παιδι...και ομως εχει δικιο !! μπορει να ειναι παρθενα αλλα αν εχει παρει 200 απο τον κωλο και εχει τσιμπουκωσει ακαποτα αλλους 500 τι γινεται δεν παιζει να εχει κατι ? καλα κανει και φοβαται !

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ειναι ΠΑΡΘΕΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΗΝ  ΤΑ ΛΕς ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑς ΤΡΕΛΛΑΝΕΙς  ολες παρθενες ειναι  :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πω πω θα το φατε το παιδι...και ομως εχει δικιο !! μπορει να ειναι παρθενα αλλα αν εχει παρει 200 απο τον κωλο και εχει τσιμπουκωσει ακαποτα αλλους 500 τι γινεται δεν παιζει να εχει κατι ? καλα κανει και φοβαται !
ενταξει  δεν πιστευω ο φιλος μας να τα παιρνει τις μετρητης αυτα που γραφουμε,πλακα κανουμε για να καταλαβει οτι δεν πρεπει να αγχωνετε  ;) ;) ;) ;) δεν εχεις φοβο φιλε μου μην τρελενεσε γλειψε γλειψε αγνο παρθενο ελαιολαδο :) :) ;) ;),,,αν κ θα σου λεγα να το πεθανεις και στο δαχτυλωμα ωστε να ρθουν σιγα σιγα κ' τα επομενα ;) ;) :kissass2:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ενταξει  δεν πιστευω ο φιλος μας να τα παιρνει τις μετρητης αυτα που γραφουμε,πλακα κανουμε για να καταλαβει οτι δεν πρεπει να αγχωνετε  ;) ;) ;) ;) δεν εχεις φοβο φιλε μου μην τρελενεσε γλειψε γλειψε αγνο παρθενο ελαιολαδο :) :) ;) ;),,,αν κ θα σου λεγα να το πεθανεις και στο δαχτυλωμα ωστε να ρθουν σιγα σιγα κ' τα επομενα ;) ;) :kissass2:
παρθενο ελαιολαδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το λαδι μπορει ναι αυτη ΟΧΙ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
κοιτα φιλε να ξερεις οτι μονο εσυ την πηδας ατην την κοπελα  ΜΟΝΟ ΕΣΥ

*και ολοι η Αθηνα Θεσσαλονικη τρικαλα ηγουμενιτσα καλαματα ........και παει λεγοντας

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κοιτα φιλε να ξερεις οτι μονο εσυ την πηδας ατην την κοπελα  ΜΟΝΟ ΕΣΥ

*και ολοι η Αθηνα Θεσσαλονικη τρικαλα ηγουμενιτσα καλαματα ........και παει λεγοντας
αφου μας ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι παρθενα,πραγμα θαυμα για τις σημερινες εποχες αλλα μπορει να επεσε το παληκαρι στην περιπτωση,το ουσιωδες τουλαχιστον ειναι οτι με ολα αυτα που αναγραφουμε επι του θεματος εδω μεσα  θα ειναι πιο επιφυλακτικος γενικα πραγμα καλο γιαυτον ;) ;) σπρωξε γλειψε αγορινα  :pipa3:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αφου μας ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι παρθενα,πραγμα θαυμα για τις σημερινες εποχες αλλα μπορει να επεσε το παληκαρι στην περιπτωση,το ουσιωδες τουλαχιστον ειναι οτι με ολα αυτα που αναγραφουμε επι του θεματος εδω μεσα  θα ειναι πιο επιφυλακτικος γενικα πραγμα καλο γιαυτον ;) ;) σπρωξε γλειψε αγορινα  :pipa3:
ρε σι και εγω  τουθ λεω γλυψε πηδα και τα ρεστα αλλα μην πιστευεις οτι ειναι παρθενα  και βαλε καμια καποτα γιατι μετα θα τραβας οχι το πουλι σου το κεφαλι σου . με καταλαβες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρε σι και εγω  τουθ λεω γλυψε πηδα και τα ρεστα αλλα μην πιστευεις οτι ειναι παρθενα  και βαλε καμια καποτα γιατι μετα θα τραβας οχι το πουλι σου το κεφαλι σου . με καταλαβες
βεβαια σωστα το εθεσε ο φιλος μας,σπρωξε γλειψε αλλα να περνεις κ προφυλαξεις δεν ειναι για ρισκα τωρα πια ;),βαλε καποτακι κ δωσε :fuck1:

OP
OP
J

John The John

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω παιδια ;) ενταξει δεν πιστευα οτι τρεχει κατι απλα για να ενημερωνομαι γιατι ποτε δεν ξερεις !
αρα λεται ανετα ?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Παιζει να την αφησες και εγκυο.... :)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

:2funny:  :2funny:  :2funny:

ΤΡΟΛΛΛΛΛΛΛΛ

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ευχαριστω παιδια ;) ενταξει δεν πιστευα οτι τρεχει κατι απλα για να ενημερωνομαι γιατι ποτε δεν ξερεις !
αρα λεται ανετα ?

Παρακαλούμε. Την άλλη φορά που θα τις βάλεις κωλοδάχτυλο, να κάνουμε ιατρικό συνέδριο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στο επομενο επεισοδιο...."Μου πηρε πιπα αλλα δεν την λερωσα"

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Παρακαλούμε. Την άλλη φορά που θα τις βάλεις κωλοδάχτυλο, να κάνουμε ιατρικό συνέδριο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μολις το μουνακι της βγαλει μελι,πρεπει επιγοντως να κανουμε εκτακτο δελτιο ειδησεων με παρουσιαστη τραγκα κ καλεσμενους μνημονιακους,να δουμε αν θα πρεπει να συνεχισουμε στην επομενη φαση(δοσης)σπερματος..... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom