ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Νομίζεις, για κοίτα πάνω (όχι στο ταβάνι)
χαχα τι ειπε ο παιχτης τωρα ε
Νομίζεις, για κοίτα πάνω (όχι στο ταβάνι)
Γεια σας από Βερολίνο.
Εδώ στο Βερολίνο το γλωσσόφιλο είναι εξτρά συνήθως 10 με 20 € και προσφέρεται με τον όρο της συμπάθειας.
Από την εμπειρία μου δεν υπήρχε εργαζόμενο κορίτσι εδώ που να αρνήθηκε να μου το δώσει.
Σημειωτέον, είμαι 33 ετών, αθλητικός με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια, η ονείρωξη της μέσης Γερμανίδας.
Σαφώς και στον αγοραίο έρωτα παίζει ρόλο από πλευράς τους η χημεία, το ποιος είσαι απέναντι της.
Πάντως για μένα, πέραν των ιατρικών επιφυλάξεων οι οποίες είναι σεβαστές, σεξ (έστω και αγοραίο) ΧΩΡΙΣ γλωσσόφιλο, χάδι προς και από την γυναίκα και κοίταγμα στα μάτια δεν είναι σεξ αλλά μορφή αυνανισμού παρουσία γυναικός.
Μετά τιμής.
εισαι πακιστανος η εστω μελαμψο αγορι τυπε?Ελα,στο ψητο τωρα
Αφηστε λιγο κατα μερους τις υγειονομικες-ιδεολογικες-φιλοσοφικες επισημανσεις και πειτε καποιος που να ξερει, ποιες ειναι οι καλυτερες πουτανες που να δινουν και γλωσσοφιλα
(για στουντιο κυριως θα ηθελα να μαθω γιατι στα μπουρδελα αφενος δεν παω κι αφετερου θεωρω οτι με την ποσοτητα πελατων και με την πιεση του χρονου που υπαρχει,τα φιλακια ειναι ονειρο θερινης νυκτος)
το ασχημο ειναι οτι τετοια ρισκα,τα παιρνουν και αλλοι.και ποιος σου λεει οτι καποιος απο αυτους δεν εχει κατι;αδελφε να βαζεις πανω απο ολα τον εαυτο σου.Ψαξε να δεις τι επαθε επιφανης μελος του σαιτ,γιατι και αυτος ηταν φαν του γλωσσοφιλου και του ακαποτου.Eλα ρε παιδια, προς Θεου δηλαδη!
Τα ιδια ειχαμε και στο αλλο ποστ, γι αυτο ανοιξα καινουριο
Τα εχουμε πει, τα εχουμε ξαναπει και τα εχουμε χιλιοπει
Αρχιζει να κατανταει αστειο
Ο καθενας μας εχει προφανως αλλο μετρο για το τι ειναι "επικινδυνο", απο ο,τι οι αλλοι. Στο φιναλε, προσωπικα θεωρω οτι μεγαλυτερη πιθανοτητα υπαρχει να ανοιξει η γη να με καταπιει μετα απο σεισμο 18 ριχτερ, παρα να γινω ετσι απο λογω μερικων γλωσσοφιλων,απο μια στουντιογκομενα
Τετοια ρισκα,λοιπον, τα παιρνω ευχαριστως!
Και τελοσπαντων,ευχαριστω για το ενδιαφερον,αλλα θερμη παρακληση: Μην ξανανοιξει κανεις τετοιο ζητημα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θρεντ. Υπαρχουν αλλα θρεντ με θεματα υγειας, κοκ...
Καποιος να μιλησει επ' αυτου που ρωταω, υπαρχει?
ΥΓ Εχω καταλαβει οτι πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν γυρω απο το ζητημα με τα γλωσσοφιλα. Οποτε πεσει στο τραπεζι, οι μισοι θα ανεβασουν λινκ και φωτο για το Εητζ, κι οι υπολοιποι μισοι-αυτοι που ξερουν- τηρουν σιγη ιχθυος...! Λες και προκειται για επτασφραγιστο κρατικο μυστικο!!!! Ενταξει ρε παιδια, σορρυ για την ανωμαλη προσγειωση αλλα δε σας εχουν ερωτευτει οι κοπελες. Πειτε μας κι εμας να παμε να τσεκαρουμε, και την επομένη θα σας διαβεβαιωσουμε απο δω μεσα οτι μας εκαναν τα ιδια. Επαγγελματιες ειναι!
Δεν εχουν νοημα λοιπον οι μυστικισμοι! Ανοιξτε την ψυχουλα σας (και το ψηφιακο σας στοματακι)
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
Κosamf οι βιζιτες δινουν γλωσσοφιλα....βεβαια δινουν και πολλα παραπανω αλλα δεν περνανε συνηθως αυτες απο γιατρους κλπ!!!
ρε συ τι συγκρινεις;μια γκομενα δεν θα πηγαινει καθημερινα με 15-20 πελατες την ημερα.ειναι το ιδιο;Ρε παιδια η γκομενα που θα γνωρισετε σημερα το βραδυ στο μαγαζι που θα πιειτε το ποτο σας οπου και μαλλον θα τη φιλησετε στο στομα......για να μην πω οτι θα σας κατσει και απο το πρωτο βραδυ και θα σας πιπωσει και ακα, ξερετε χτες με ποιον τα εκανε αυτα?
Η μηπως εκει ειναι ολα ενταξει και αποκλειουμε αρρωστειες κλπ?
Το κουρασαμε λιγο αυτο δεν νομιζεται?Αποψη μου!!!
Κατα τα αλλα δεν ξερω ποιες κανουν γλωσσοφιλα και ποιες οχι!!!
Ειναι κατι που δεν κυνηγησα ποτε στα μαγαζια!!!
Και αυτο σε καθυσηχαζει εσενα?ρε συ τι συγκρινεις;μια γκομενα δεν θα πηγαινει καθημερινα με 15-20 πελατες την ημερα.ειναι το ιδιο;
Σε σαιτ για μπουρδελα ειμαστε ρε παιδιάΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΟΥΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΩΣΟΦΙΛΑ ,ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ...