Νέα

Γλωσσόφιλα και πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γαμηστε το κιαλο :jerking: :jerking: :jerking:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πρωτον δεν εχω λεσβιακες τασεις (δυστυχως για πολλους) αρα περαν απο το να θαυμαζω τις ωραιες γκομενες που βλεπω , δεν θελω να τις μπαλαμουτιασω. Αν ηθελε να μπαλαμουτιασει αυτος δεν θα μου αρεσε και θα ξενερωνα. Ξεμαλιασμα και σκηνικλα δημοσια δεν παιζουν.

Η λεσβιακες τασεις οπως λες ειναι κατι πολυ ωραιο αντιθετως με τους gay αντρες που ειναι κατι αηδιαστικο.
Το λεσβιακο πορνο πχ. εχει μεγαλη επιτυχια και οι περισσοτεροι αγαπουν τα λεσβιακα παιχνιδια.
Δυο γυναικες μεταξυ τους ειναι κατι το ωραιο.

Ασε να σου κανει ενας αισθησιακο χορο μια εμπειρη στριπερ και πες μας πως ενιωσες......

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η λεσβιακες τασεις οπως λες ειναι κατι πολυ ωραιο αντιθετως με τους gay αντρες που ειναι κατι αηδιαστικο.
Το λεσβιακο πορνο πχ. εχει μεγαλη επιτυχια και οι περισσοτεροι αγαπουν τα λεσβιακα παιχνιδια.

Ασε να σου κανει ενας αισθησιακο χορο μια εμπειρη στριπερ και πες μας πως ενιωσες......
θα τη ρωτησει πως πετυχε τετοια αποτριχωση....

Επισκέπτης

Δεν ειπα οτι δεν ειναι ωραιο , γι αυτες που γουσταρουν ομως. Επισης εγω θεωρω και τους γκεηδες ωραιους τυπαδες.

Επισκέπτης
θα τη ρωτησει πως πετυχε τετοια αποτριχωση....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Στα περι αποτριχωσης δεν μου τη βγαινει καμια λεμε :2funny: :2funny:

Αλλα περαν απο την πλακα , αμα ηταν ωραια η τυπισσα θα τη θαυμαζα και θα γουσταρα αυτο που βλεπω. Αλλα δεν θα ηθελα να με ακουμπησει. :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Στα περι αποτριχωσης δεν μου τη βγαινει καμια λεμε :2funny: :2funny:

Αλλα περαν απο την πλακα , αμα ηταν ωραια η τυπισσα θα τη θαυμαζα και θα γουσταρα αυτο που βλεπω. Αλλα δεν θα ηθελα να με ακουμπησει. :)
αμα δεν εισαι τζιβιτζιλου γιατι να θες?αν και βγαζει γουστα ο ανθρωπος οταν γερναει.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αμα δεν εισαι τζιβιτζιλου γιατι να θες?αν και βγαζει γουστα ο ανθρωπος οταν γερναει.... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θελω ειπα. Αμα γινω 60 και δεν μου καθεται κανενας ισως το γυρισω και στο λεσβιακο. Τι κανει ο ανθρωπος απο αναγκη.... :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν θελω ειπα. Αμα γινω 60 και δεν μου καθεται κανενας ισως το γυρισω και στο λεσβιακο. Τι κανει ο ανθρωπος απο αναγκη.... :2funny: :2funny: :2funny:

έλα ρε..θα σου κάθομαι εγώ...

Εχει σπαστει  που δεν πετυχε το "ραντεβου" :grin:

ναι, ναι..από χθες έτσι είναι...τι σου κάνει ένα γαμήσι ρε φίλε... πφφφ

Di Angelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε dimmits, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο παιδί εδώ μέσα.

Απλά έχοντας μπλέξει και εγώ με τον αγοραίο έρωτα εδώ στο Βερολίνο (λόγω διαζυγίου και τρομερά ποιοτικής προσφοράς εδώ, αν και λίγο ακριβής για τα ελληνικά δεδομένα) έχω καταλάβει κάποια πράγματα σχετικά με το τι ζητάμε και τι ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ από μία γυναίκα οι άνδρες.

Με μία γυναίκα λοιπόν (έστω και ιερόδουλο) δεν πας για να χύσεις. Πας για ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε αίσθηση και καύλα.

Πολλοί δυστυχώς σε αυτό το site δεν το καταλαβαίνουν αυτό γιατί στην ζωή τους (και ελπίζω να μην προσβάλλω κανέναν τώρα) ενδεχομένως να πήγαν πιο πολλές φορές επί πληρωμή παρά άνευ. Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για την ψυχοσύνθεση του κάθε άνδρα αλλά άστο αυτό να μην το αναλύσουμε τώρα.

Πάντως εσύ από το σχόλιο σου δεν φαίνεται οτι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και σε ευχαριστώ που πιάνεις τα ευαίσθητα νοήματα.

Μπορείς να διαβάσεις κάποια από τα λίγα posts μου (είμαι νέος στο σαιτ) για να καταλάβεις τις απόψεις μου επί των σχετικών θεμάτων.

Σε χαιρετώ.

Μετά τιμής.

Σε πάω δικε μου και μονο απο αυτά που λες.Ρε η ιεροδουλες είναι γυναικες,άνθρωποι δεν ειναι τρύπες που απλως βαζουμε το πουλι μας.Σεβασμώ και αγάπη θέλουν και αυτες οπως όλοι μας(προσοχη στους διαφορους κακεντερχεις δεν αννοω να αρχίσουμε να της ερωτευομαστε).

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Boys,
Η ιερόδουλη ,οταν δεν εχει γινει και πουτανα στην ψυχη,και τετοιες υπαρχουν αρκετες θα ελεγα,ειναι πολυ δεκτικη και μπορει να δινει,σε οποιον βεβαια κρινει αυτη,και  η κριση της ειναι τρομακτικα  ακριβης και αλανθαστη,διοτι η πειρα την εχει κανει ενα ειδος μηχανη αξονικου τομογραφου και τα βλεπει ολα σε δευτερολεπτα στον αντρα που εχει μπροστα της.
Αρα τιποτε δεν ειναι μονοσημαντο ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τεχνική για να κρατήσουν πελάτες είναι ρε, δεν ερωτεύονται τα σαρκώδη χείλη σας

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kαι η γκομενα που θα βρεις εξω για τα λεφτα θα πηδηχτει......
Ολες οι γυναικες για τα λεφτα κανουν παρα πολλα........................

Αλλο αν δε το καταλαβαινει κανενας.........

Και?

Το θεμα ειναι τι θα παρεις.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είμαι κι εγώ φαν του γλωσσόφιλου και όπου μου καθήσει το κυνηγάω.Αλλά δεν υπάρχουν στάνταρ πράγματα.Βλέπεις την κοπέλα,βλέπεις την χημεία σου μαζί της και αναλόγως το πάθος και η ένταση που θα υπάρχει μεταξύ σας πράττεις ανάλογα.Εδω είσαι με την σχέση σου και πολλές φορές δεν έχει όρεξη για γλωσσόφιλα,πόσο μάλλον η επαγγελματίας.Και να ξέρετε στάνταρ οι γυναίκες κοιτάνε την τσέπη και μάλιστα μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι μη επαγγελματίες είναι πιο αδίστακτες από τις κοπέλες του χώρου, σε αυτό το θέμα.Βάλτε τα κάτω και υπολογίστε τα.Πιο ακριβά σου βγαίνει μια γκόμενα και δεν έχει και στάνταρ ταρίφα ενώ στην επαγγελματία ξέρεις εκτων προτέρων τι θα δώσεις και δεν έχεις και γκρίνια!!!!Είναι και λίγο θέμα τύχης πάντως το φιλί.Να την πετύχεις στις κάβλες της,ξεκούραστη και κεφάτη.Εχετε υπόψιν σας ένα πράγμα.Οι κοπέλες πάνε με πολλούς κάθε μέρα και η συντριπτική πλειοψηφία είναι κακάσχημοι και δεν ξέρουν και να φερθούν.Από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι τις περισσότερες φορές που με έχουν δει έχουν ξαφνιαστεί ευχάριστα και μου το έχουν δείξει με τον τρόπο τους,γιατί προσέχω τον εαυτό μου,είμαι 33 και εμφανίσιμος και δεν θα πάω ιδρωμένος,λιγδιασμένος και να μυρίζω κρεμύδι με τη νοοτροπία "πληρώνω και κάνω ότι γουστάρω".Πρέπει να δείξεις κι εσύ ότι δεν κοιτάς μόνο την πάρτη σου αλλά να την κάνεις να περάσει κι αυτή καλά και τις περισσότερες φορές το εκτιμούν δεόντως.Υπάρχουν βέβαια και μερικές απαράδεκτες.Αλλά και ο Μπραντ Πιτ να είσαι αμα δεν αισθανθεί καλά μαζί σου η κοπέλα,δεν θα σου δώσει το κάτι παραπάνω.Φυσικά και το κάνουν για τα λεφτά και για να φύγεις ευχαριστημένος και να ξαναπας.Δε νομίζω να υπάρχει κανείς να πιστεύει ότι μας ερωτεύονται ή τρελαίνονται να μας φιλούν.Αλλά κι αυτές προτιμούν να πηγαίνουν μ'έναν εμφανίσιμο πελάτη που θα τις φερθεί ωραία όσο περισσότερες φορές γίνεται από το να πάνε με κάναν βρωμιάρη χοντρόγερο.Κι έτσι το κάνουν για να ξαναπάμε αλλά και για να περάσουν κι αυτές καλά(όσο γίνεται).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom